- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Yeniden baktirmadim ama regl 3 gun kala 920ydiayy ne güzell betanız kaçtı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeniden baktirmadim ama regl 3 gun kala 920ydiayy ne güzell betanız kaçtı acaba
Belki kussam rahatlarım biraz ama sadece kuru bulantı öğürtü maf etti beni bugünBende oglumda oyleydim su icsem kusuyordum ama suan cok rahatim hatta yedikce yiyorum insallah gecer seninde bir an once
Kan sonucum cikti. 2163Hadi hayırlı haberlerini gelsin inşallah
Kac haftalik canim? Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Çok şükür ben de bugün bebeği gördüm, kalp atışını duydum. Darısı hepinizin başına :)
Insallah tez zamanda gecer canimBelki kussam rahatlarım biraz ama sadece kuru bulantı öğürtü maf etti beni bugün
O ağrı beni de yokluyor. Ciddi kanama akıntı yoksa sorun yok bebek tutunuyor.
Adetim bir gun gecikmisdi Idrarda pozitif cikdi.Adetinize kaç gün kala öğrendiniz yada adet tarihiniz geçtimi kaç haftalikken idrarda çıkıyor bilginiz var mı
Farkli meekezlerde yapilinca birbirini tutmuyor diye biliyorum. Nasil cikti sizin?Sağlık ocağı hafta sonu kapalı ya, ilkini devlette yaptım, diğerini özelde, gitmemin sebebi de hesaplanmaz ama ne kadar artıyor diye merak etmiştim. Yarın 255in 2 katı veya ona yakın olur galiba
Aynen bendede var ayni durumBirde bende özellikle geceleri üşüme oluyor bazen Ateş basıyor ama ekseriyetle üşüyorum sizde var mı öyle durumlar
Bendede biraz var canim.Kızlar sizde durumlar nasıl bende yoğun sarı bi akıntı oluyor normal mi acaba
Anladım canım hayırlısı inşallah5+3 alttan
İnşallah değerlerimiz katlanır benm de son adet tarihim 4 Eylül dün kan değerim 134.9 çıktı salı günü çağırdı doktorMerhaba 67 canim
Şuan 5621,2 deFarkli meekezlerde yapilinca birbirini tutmuyor diye biliyorum. Nasil cikti sizin?
Anladm canm..hadi bakalım yaaYeniden baktirmadim ama regl 3 gun kala 920ydi
Dede var hatta adet olckmşm gibi ağrm oluyo aradaBendede biraz var canim.
Benim persembeye kadar 3 hin 4 bin arası olur sanırımHerkeste farkli oluyormuş canim ama 1000in uzerindeysr kese gorunuyormus sanirim
Arkadaşlar benim göğüslerim de açıyordu gece arttı hatta sağ gogsum çok ağrıyor nefes alıp verirken bile acıyor normal mi acaba bu