Mobilyalarınızı görmek isterim fikir açısındanKızlar nasılsınız? Hazırlıklar ne alemde?
Benim 3 ay kaldı düğünüme. Her şeyi hallettik sayılır, evimde salonum, yatak odam ve giyinme odam döşendi. Beyaz eşyalar televizyon vs alındı. Birtek halılarım,perdelerim kaldı.
Perde için önerileri, tecrübeleri olan var mı? Salonum şık ama aynı zamanda spor tarzda.
Birde kirli sepeti,ütü masası,havlu vs gibi küçük ufak tefek şeyler kaldı. Balayına kadar her şeyi hallettik.
Gelinliğim ve kına elbisemide bir moda evine diktirmeyi tercih ettim.
İsteyene fotoğrafta atabilirim mobilyalarımı, almayanlar varsa fikir amaçlı.
Gelinliğim 6 bin, kına elbisem 3 bin tl .(kınads sadece elbise giyeceğim bindallı giymeyeceğim) istersen fikir olması açısından onlarında resmini atabilirim henüz dikilmedi ama hazır resimleri mevcut.Mobilyalarınızı görmek isterim fikir açısındangelinliği kaça dikktiriyorsunuz bende o arayışa girdim kararsızım
Lütfen bekliyorumGelinliğim 6 bin, kına elbisem 3 bin tl .(kınads sadece elbise giyeceğim bindallı giymeyeceğim) istersen fikir olması açısından onlarında resmini atabilirim henüz dikilmedi ama hazır resimleri mevcut.
Tabi ki özelden atarım mobilyalarımı.
Attım canım hepsiniLütfen bekliyorum
Bizimde 4 ayımız kaldı ama sanki hiçbirşeyi halletmemişiz gibi geliyorKızlar nasılsınız? Hazırlıklar ne alemde?
Benim 3 ay kaldı düğünüme. Her şeyi hallettik sayılır, evimde salonum, yatak odam ve giyinme odam döşendi. Beyaz eşyalar televizyon vs alındı. Birtek halılarım,perdelerim kaldı.
Perde için önerileri, tecrübeleri olan var mı? Salonum şık ama aynı zamanda spor tarzda.
Birde kirli sepeti,ütü masası,havlu vs gibi küçük ufak tefek şeyler kaldı. Balayına kadar her şeyi hallettik.
Gelinliğim ve kına elbisemide bir moda evine diktirmeyi tercih ettim.
İsteyene fotoğrafta atabilirim mobilyalarımı, almayanlar varsa fikir amaçlı.
Gelinlik ve kınalığın fotoğrafını bende görmek isterim
Bende çok bakıp karar verememiştim. 4-5 kere çıktım bakmaya. En son bir tane beğendim çokta içime sindiBizimde 4 ayımız kaldı ama sanki hiçbirşeyi halletmemişiz gibi geliyorgelinlik falan bakıyorum ama daha karar veremedim . Kına mekanı + organizasyon ve düğün mekanımız belli sadece
Bende isteriiim..Bende çok bakıp karar verememiştim. 4-5 kere çıktım bakmaya. En son bir tane beğendim çokta içime sindi
Hemen atayım sanada canım
Benimki 2-3 günde bir arıyor ben aramasam bile arar hiç gönül yapmaz. Siz aramayı deneyin belki çekiniyordurKizlaarr benim kayinvalidem hiç beni arayıp hazırlıklar hakkında konuşmuyor benimkinde mi sorun var acaba yoksa sizinkiler de böyle mi
2020 haziran geliniyim bende
6 haziran benim canımHAZİRANIN KAÇI BENDE HAZİRAN 13 GELİNİYİM :))
Hayırlı olsun öncelikle canım, ben kolları tüylü olsun istiyorum sadece tüylü gelin sabahlığı 110 TL buldum en uygun, sen ne kadara hallettin?Kızlar ben gelin sabahlık takımımı siparis ettim.
yalnız nedime sabahlıgı siparis etmedim henüz. Aranızda siparis eden var mı? Nedime sabahlığı icin bile tanesi 85 tl istiyordu gelinlik sabahlıgımı aldıgım yer. Ben biraz daha uygun bakıyordum ama bulamazsam mecbur siparis vericem
Canım ben tüylü almadım volanlı aldım. Instagramda brideandbabystore magazasından aldım..Hayırlı olsun öncelikle canım, ben kolları tüylü olsun istiyorum sadece tüylü gelin sabahlığı 110 TL buldum en uygun, sen ne kadara hallettin?
Ben dusunmuyorum , bir arkadasm sürekli yaptırıyor cildi mahvoldu.Kızlar düğün öncesi cilt bakımı düşünüyor musunuz ve daha önce cilt bakımı yaptıran varsa sizce düğünden ne kadar önce yaptırmalıyım ?
Teşekkür ederimm benim kendi yaptığım pek bakım da yok o yüzden düşünüyorum :)Ben dusunmuyorum , bir arkadasm sürekli yaptırıyor cildi mahvoldu.
Onun yerine kendi düzenli kullandıgım serum,maske ve kremleri kullanmaya devam ediyorum.