Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar nasılsınız? Hazırlıklar ne alemde?
Benim 3 ay kaldı düğünüme. Her şeyi hallettik sayılır, evimde salonum, yatak odam ve giyinme odam döşendi. Beyaz eşyalar televizyon vs alındı. Birtek halılarım,perdelerim kaldı.
Perde için önerileri, tecrübeleri olan var mı? Salonum şık ama aynı zamanda spor tarzda.
Birde kirli sepeti,ütü masası,havlu vs gibi küçük ufak tefek şeyler kaldı. Balayına kadar her şeyi hallettik.
Gelinliğim ve kına elbisemide bir moda evine diktirmeyi tercih ettim.
İsteyene fotoğrafta atabilirim mobilyalarımı, almayanlar varsa fikir amaçlı.

Mobilyalarınızı görmek isterim fikir açısından gelinliği kaça dikktiriyorsunuz bende o arayışa girdim kararsızım

Mobilyalarınızı görmek isterim fikir açısından gelinliği kaça dikktiriyorsunuz bende o arayışa girdim kararsızım
Gelinliğim 6 bin, kına elbisem 3 bin tl .(kınads sadece elbise giyeceğim bindallı giymeyeceğim) istersen fikir olması açısından onlarında resmini atabilirim henüz dikilmedi ama hazır resimleri mevcut.
Tabi ki özelden atarım mobilyalarımı.

Lütfen bekliyorum

Bizimde 4 ayımız kaldı ama sanki hiçbirşeyi halletmemişiz gibi geliyor gelinlik falan bakıyorum ama daha karar veremedim . Kına mekanı + organizasyon ve düğün mekanımız belli sadece

Gelinlik ve kınalığın fotoğrafını bende görmek isterim
Bizimde 4 ayımız kaldı ama sanki hiçbirşeyi halletmemişiz gibi geliyor gelinlik falan bakıyorum ama daha karar veremedim . Kına mekanı + organizasyon ve düğün mekanımız belli sadece
Bende çok bakıp karar verememiştim. 4-5 kere çıktım bakmaya. En son bir tane beğendim çokta içime sindi
Hemen atayım sanada canım

Bende çok bakıp karar verememiştim. 4-5 kere çıktım bakmaya. En son bir tane beğendim çokta içime sindi
Hemen atayım sanada canım
Bende isteriiim..
Bu arada benimde sadece gelinliğim ve halı perdelerım kaldı alınacak. Gerisini hallettik. Gelinlik için özellikle istanbulda olanlar öneride bulunursa cok sevinirim ..

Kizlaarr benim kayinvalidem hiç beni arayıp hazırlıklar hakkında konuşmuyor benimkinde mi sorun var acaba yoksa sizinkiler de böyle mi

Kızlar ben gelin sabahlık takımımı siparis ettim.
yalnız nedime sabahlıgı siparis etmedim henüz. Aranızda siparis eden var mı? Nedime sabahlığı icin bile tanesi 85 tl istiyordu gelinlik sabahlıgımı aldıgım yer. Ben biraz daha uygun bakıyordum ama bulamazsam mecbur siparis vericem

Kızlar düğün öncesi cilt bakımı düşünüyor musunuz ve daha önce cilt bakımı yaptıran varsa sizce düğünden ne kadar önce yaptırmalıyım ?

Hayırlı olsun öncelikle canım, ben kolları tüylü olsun istiyorum sadece tüylü gelin sabahlığı 110 TL buldum en uygun, sen ne kadara hallettin?

Hayırlı olsun öncelikle canım, ben kolları tüylü olsun istiyorum sadece tüylü gelin sabahlığı 110 TL buldum en uygun, sen ne kadara hallettin?
Canım ben tüylü almadım volanlı aldım. Instagramda brideandbabystore magazasından aldım..
Volanlı sabahlık 150, ic geceliği 50,tüylü terlik 75 tl olarak aldım.
Bu arada tesekkur ederim seninde hayırlı olsun.
Nedime sabahlıklarıda tanesi 85 tl ye denk geliyordu ondan almadım suanlık

Kızlar düğün öncesi cilt bakımı düşünüyor musunuz ve daha önce cilt bakımı yaptıran varsa sizce düğünden ne kadar önce yaptırmalıyım ?
Ben dusunmuyorum , bir arkadasm sürekli yaptırıyor cildi mahvoldu.
Onun yerine kendi düzenli kullandıgım serum,maske ve kremleri kullanmaya devam ediyorum.

Ben dusunmuyorum , bir arkadasm sürekli yaptırıyor cildi mahvoldu.
Onun yerine kendi düzenli kullandıgım serum,maske ve kremleri kullanmaya devam ediyorum.
Teşekkür ederimm benim kendi yaptığım pek bakım da yok o yüzden düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…