Düğün 2020 Gelinleri

Benim beyaz esyalarim alındı hepsi arçelik mutfağın çoğu bitti salon takimim c.tesi gunu alinacak ben de yakın zamanda yatak odasini alacagim begendigim modeller var bakalim henuz karar veremedim ona. Eksik listesi yaptim kendime eksikleri ordan bakip bakıp yapacağım:)

kızlar bizde bidahaki ay almaya başlıcaz ama önce evimizi boyatalım diyoruz sizce önce boyamı esyamı kararsız kaldım

Selamlarrr benimde 2020 olacak sonlarına doğru henüz net tarih yok bedelli askerlik tarihine göre adımlarımızı atacağız😊

kızlar bizde bidahaki ay almaya başlıcaz ama önce evimizi boyatalım diyoruz sizce önce boyamı esyamı kararsız kaldım
Esyalari onceden alirsaniz magazada bekletebilirsiniz istediginiz tarihte getiriyorlar bu arada evin islerini de halletmis olursunuz :KK54:

Merhaba arkadaşlar, kuruturken fırça kullanmadan saçları düzleştiren saç kurutma makinesi arıyorum. Önerebileceğiniz böyle bir ürün var mı ?

kızlar selammmm
ben nişanlıma nikahımızda aşağıdaki saatler den birini takmayı düşünüyorum.. sizce uygun olur mu ?

Eklentiler

• 1_org.jpg
    1_org.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 7613272237901_1_org.jpg
    7613272237901_1_org.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 32
kızlar gideceğiniz kuaförü sizmi seçtiniz erkek tarafımı yani normalde nasıl oluyo biliyormusunuz? bir de bizim kına düğün ard arda 12 si kına 13 ü düğün nasıl olur cokmu yorucu olur araya bir gün koyamadık hem kına salonunda yer yoktu hemde memleketten kınaya gelcekler düğünede beklerler belki die:KK43: resim çekimide düğün günü olur diolarda ben önden farklı beyaz bir elbiseyle rahat rahat dış çekim yaparız diyorum
Herseyimi ben yaptim. 2019 geliniydim. Erkek tarafina sormadim kuaföru esime dedim bura diye bukadara anlastim diye. Bende cuma kina cumartesidugun yaptim zatenhicbisi anlamiyosun yorulmiyosun ama yaninda kosturan evde ugrasan cok yoruluyor.ayni gun cekim yaptirma ben balayi dönüşü dis cekim yaptirmistim

Eşyalarınızı hangi markadan almayı düşünüyorsunuz? Burada bilindik markaların adını yazabiliyor muyuz bell.. Doğ.. Bunlardan alan var mı arkadaşlar

Ya cok güzel hazirlaniyorsunuz😊 benimde haftaya daha aileler tanışacak bizde olursa 2020 yilinda düğün düşünüyoruz, ama o baska sehirde ben başka sehirdr hic hazırlığım yok, nasıl başlarım ciddiye binince bilmiyorum, cevremde hic hazirlik yapanları görmedim 😊

X