İi hadi öyle olsunAhahah olsun benden fazlan var saymam ben bunu
Benim sadece davetiyeler basılmadı, onun dışında herşey hazırdı ama empati yapayım dedim.Yani gelinlik daha ağır bastı banaiçime sinen hazır bir model bulamazsam diktirmek zorunda kalırsam yetişmez diye korkuyorum. Onun dışında en önemli 2şey kaldı yatak, baza bide salon takımım eksik çok da bişey sayılmaz yeaa
Hadi hayırlısıyla evlerimizi de bi düzelimİi hadi öyle olsun
Ben eşyalarımı toptan tek bir yerden tek seferde alacağımdan o konuda sıkıntı yapmıyorum eş kişisine ait o kısmı. İlkten kiraya gideceğimizden çok da önemsemedim eşyayı. Evlilik sonrası kendi evimize geçince daha detaylı aldırırım tabiiiii
Benim için sıkıntı kısmı tek gelinlik .
Ohooo bişey kalmamış kiBenim sadece davetiyeler basılmadı, onun dışında herşey hazırdı ama empati yapayım dedim.
Oh oh inşallahKızlar avm ler kontrollü bir şekilde Mayıs’ın 2. Haftası açılmaya başlayacakmış bence haziran 2. Ya da 3. Haftası açılmaya başlar gibi salonlar
Benim herşeyim hazır açtık dedikleri anda 1 hafta içinde hemen hafta içi hafta sonu demeyip yapacağım gelmeyen takı takmayan çok olur koronayı da bahane ederek ama ben dedim ki hep dostu düşmanı da görürüz bu yolla üzülmeyin dedimOh oh inşallah
Kızlar şimdi bi arkadaşım yazdı düğünler iptalmiş ağustosa kadar şehirler arası çıkış yasakmış 65 yaş ve 20 yaş kuralı Ağustos’a kadar devam edecekmiş bu ne kadar doğru ben duymadım p haberlerde geçti diyor
Bende görmedim ya arkadaşım söyledi nolur yalan olsunAa hiç görmedim
UmarımBende görmedim ya arkadaşım söyledi nolur yalan olsun
Anlamayacak bir sey yokki.Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz içinbizi bizden başka anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni
E yani 2 ayı dolacak bak görmedim sevdiğimiBöyle kaynağı belirsiz haberleri duydukça bütün modum düşüyor ya, düğünü geçtim şehirdışında annesi babası sevdiği olan var. Tam biraz kendimi iyi hissetmeye başlıyorum pat yine tüm moral yerlerde....
Ya yemin ediyorum aynısını yaşıyorum tam diyorum tamam en geç Temmuz’a olur bi halt çıkıyor moralim yerle bir bir de dört aşamalı plan yazmışlar nette ona kalırsa zaten biz bu sene asla düğün yapamazBöyle kaynağı belirsiz haberleri duydukça bütün modum düşüyor ya, düğünü geçtim şehirdışında annesi babası sevdiği olan var. Tam biraz kendimi iyi hissetmeye başlıyorum pat yine tüm moral yerlerde....
Aynen bizim de 1 ay oldu 2 ay da olacak muhtemelenE yani 2 ayı dolacak bak görmedim sevdiğimi
Ahh canım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Çoğu zaman sessiz bi şekilde takip etsem de her akşam okuyorum yazdıklarınızı ve sizden moral buluyorum hep. O yüzden keşke böyle olumsuz haberleri kulaktan dolma bilgilerlerle vermeseler...Ya yemin ediyorum aynısını yaşıyorum tam diyorum tamam en geç Temmuz’a olur bi halt çıkıyor moralim yerle bir bir de dört aşamalı plan yazmışlar nette ona kalırsa zaten biz bu sene asla düğün yapamaz
Ya objektif düşünmek gerekirse, biz duygusal olarak düğün istesek de sonuçta bu bir sektör. Düğün salonları, organizasyon şirketleri, gelinlikçiler abiyeciler, davetiye firmaları... vs daha aklıma gelmeyen bi sürü firma ve iş kolu var elbet onları da kurtarmak adına bir adım atılacağını düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumDüğün olsa bile sınırlı kişi gelir, kapalı değil açık alanda olur, maske zorunlu olur
Benim tahminim bu şekilde
Evet elbette açılcak her yer, ama dediğim şekilde olur. 500 kişilik salona 500 kişi giremez meselaYa objektif düşünmek gerekirse, biz duygusal olarak düğün istesek de sonuçta bu bir sektör. Düğün salonları, organizasyon şirketleri, gelinlikçiler abiyeciler, davetiye firmaları... vs daha aklıma gelmeyen bi sürü firma ve iş kolu var elbet onları da kurtarmak adına bir adım atılacağını düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?