- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Ben bayramdan bile önce belki.Hayir bayrama insallah birsey ckmassa..
Düğün temmuzda ya beklemedeyim ama zaten olmazsa nikahımız düğündeydi gider nikahı kıyar evimize geçeriz salonla da konuşur yasaklar kalktığında müsait olduğumuz ilk vakit düğünü yaparız dedikAmin sen naptin sende durumlar ne
Vala bazen uzuluyorum acelemi ettim diye ama herseyin kuruluyken beklemek niye herkes oyke evleniyor tvdede gecen doktorlar hemsireler herkez bu sene dugunu olanlar hep boyle bizimkide bi farkli olcak yani olursa sonra 2020 ayricaligiBen bayramdan bile önce belki.
Ben zaten direk seneye ertelemek istiyorumSenin düğününe sanırım daha çok vardı o yüzden erteleme yapmazlar çünkü daha haziran, temmuz, ağustosun ne olacağı belli değil erteleme konusunda onlara öncelik tanıyor olabilirler o yüzden sizi bekletiyorlardır.
Daha varmis zaten bende bayramdan sonraya umitliydimde hemen gecilmez zatenya beklemekte istemiyom evet uzunc bir durum heves amaDüğün temmuzda ya beklemedeyim ama zaten olmazsa nikahımız düğündeydi gider nikahı kıyar evimize geçeriz salonla da konuşur yasaklar kalktığında müsait olduğumuz ilk vakit düğünü yaparız dedik
Canim seninkine daha cokya ozamana gecmesse tekrar arasiniz degistirirler ..Ben zaten direk seneye ertelemek istiyorum
Eylüle daha çok olduğu için bizim günü başkalarına verirler mağduriyet de olmamış olur
Ama nedense sorun çıkartıyolar, bekleyelim diyolar da bizim fikrimiz değişmicek ki kendilerine olan olur
Yani hayır şöyle demek istedim mesela temmuzda düğünü olan biri düğünü hazırlıklarım yetişmez deyip şubata ertelemek isteye bilir. O yüzden yapıyor olabilirler birde çoğu kişi seneye ertelemek istiyor ise para kaybı da yaşamak istemiyorlar sanırım. Ama bence biraz daha bekle.Ben zaten direk seneye ertelemek istiyorum
Eylüle daha çok olduğu için bizim günü başkalarına verirler mağduriyet de olmamış olur
Ama nedense sorun çıkartıyolar, bekleyelim diyolar da bizim fikrimiz değişmicek ki kendilerine olan olur
Bana deseler hadi nikahı kıyalım git uçarak giderim kızDaha varmis zaten bende bayramdan sonraya umitliydimde hemen gecilmez zatenya beklemekte istemiyom evet uzunc bir durum heves ama
Bana deseler hadi nikahı kıyalım git uçarak giderim kızama maalesef evin tadilatı da bitmedi henüz
Mecburiyet...Vala bazen uzuluyorum acelemi ettim diye ama herseyin kuruluyken beklemek niye herkes oyke evleniyor tvdede gecen doktorlar hemsireler herkez bu sene dugunu olanlar hep boyle bizimkide bi farkli olcak yani olursa sonra 2020 ayricaligi
Kiz siz 4 yildir nasil duruyonuz biz 6 ayda canımiz cktiMecburiyet...
18 yaşında olsam erteleyeyim ama, 29 yaşındayım, ortada 4 yıllık bir birliktelik var. Hazır bir ev var, kurulmuş hayaller var, iki kişi düğünüme gelip eğlenecek diye bir yıl ertelemek mantıklı olur mu?
Bir kere evlenme teklif edecekti, aynı gün babaannesi felç geçirdi, bizim iş yattı, öbür yıl evlenme teklifine kalktı, ben de bilmiyordum tabi, tam o gün kavga ettik, saçma bişeydi aslında ama ayrıldık. O yüzüğü saklamış, ancak geçen yıl teklif edebildi, ona da teklif denirse tabi, tam bir odun işi. Eee bizim iş bu zamana kaldı.Kiz siz 4 yildir nasil duruyonuz biz 6 ayda canımiz ckti
Kız tadilatın yarısı bitti ev moloz dolu mutfak dolaplarım takılmadı nasıl gireyim eve
Aman icine girince yaptır dur ya oturulmayacak kadar metruk degildirya
Hadi gozun aydın nezamana aldin nasil becerdinKızlar ben gün aldım sonunda çok mutluyum
Biz 9 yıldır birlikteyizKiz siz 4 yildir nasil duruyonuz biz 6 ayda canımiz ckti
TesekkürlerHadi gozun aydın nezamana aldin nasil becerdin
Hayırlı olsun canımm :)Tesekkürlertemmuz ayına aldık
Bugün programda doktor bu yaz düğünleri unutun dedi
Sade nikah olur sadece, illa düğün isteyenler seneyi bekleyecekmiş
Şu çağla şikelle olan programda konuşuldu
Ve benim düğün salonu erteleme yapmıyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?