Düğün 2020 Gelinleri

Valla ben eylülün ilk haftasına ertelemeyi düşünüyorum ama s normalde 13 haziran düğünüm aama suan salon erteleme yapamadıgını söyledi ama bizim hazırlıklar yarım kaldı nasıl yetişcek bilmiyorum salondada eylül ekimde yer kalmamış kasım içinde nişanlım cok gec olur dio çünkü biz 2 bucuk yıldır nişanlıyız aglicam şimdi otuturup
Canım hangi hazırlıkların kaldı ? Eylül ekime de ertelemek zorunda kalırsan hafta içini de düşün bence çünkü gerçekten her yer dolu belki gelen az olur ama düğünümüz olur :)

Bizim salon da seneye ertelemek istediğimiz halde ertelemiyor, parasını da ödedik 2 günün de
Napıcaz bilmiyoruz :KK43:

Salonu tutmusmuydın masıl ertelediler bizim salon valilikten haziran için iptal olmasıkca erteleyemeyiz diyor😔😔
Evet bizim ücret de verilmişti. Ama benim düğünüm mayıs sonuydu. Mayısta düğün olmayacağı belli. O nedenle ertelemede hiç sorun çıkarmadılar. Ağustosa haftaiçine aldık mecburen. Nikahı henüz ertelemedik ama o mayısta duruyor. Bakalım onu da ertelicez düğüne galiba o net değil henüz.

Kızlar 6 haziran düğünüm Nisa’n 4 deydi normalde erteledik nişanlım Temmuz’a sarkarsa çok sıcak yapmayalım diyor Eylül’e yapmaya da inanın hiç hevesim yok napıcam ben 6 hazirana ışır mı acaba

Ya bizde temmuza alacağız büyük ihtimalle. Hafta içi olacak hatta çünkü hafta sonları hep doluymuş. 13 temmuz da doğum günüm zaten o güne mi alsam acaba :halay:

Sizin salonlar ne güzel sorun çıkarmamış
Bizim salon beni delirticek

Bence Haziran'da tüm salonlar vs açılır. Hükümet şu an için bir hareketlilik yapmaya başlıyor. Ferah tutalım içimizi. Ramazan Bayramında yine yasak olur mu kızlar sizce?Nişanım bayramın 2. günü idi. Bir tek ondan umutsuzum ben...

Bence Haziran'da tüm salonlar vs açılır. Hükümet şu an için bir hareketlilik yapmaya başlıyor. Ferah tutalım içimizi. Ramazan Bayramında yine yasak olur mu kızlar sizce?Nişanım bayramın 2. günü idi. Bir tek ondan umutsuzum ben...
Bayrama yetişmez, sanmıyorum..

'' Vatandaşların tedbirlere sıkı sıkıya uyduğu takdirde 7 hafta sonra düşüşlerin yaşanacağına dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çizdiği takvimle ilgili de planlamalar yaptı. Ancak önümüzdeki 14 günlük sürecin çok önemli olduğu ve mücadele takviminin buna göre yeniden şekillenebileceği belirtildi.
Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre, İstanbul'da plato noktasına yaklaşıldığı, Ankara ve İzmir'in henüz bu noktadan uzak olduğu belirlendi. Ankara'da ise kontrollü yaşamın diğer iki kente göre daha başarılı olduğu belirtildi. Gelişmelere göre Bilim Kurulu'nun yeni önerileri gündeme getireceği ifade edildi. Bakan Koca'nın dile getirdiği mayıs ayı takvimine göre, Ramazan Bayramı'ndan sonra kademeli olarak esnemenin gündeme getirilebileceği belirtiliyor. Haziran ayı başında her il için farklı uygulamaya gidilebileceği ifade ediliyor. ''

'' Vatandaşların tedbirlere sıkı sıkıya uyduğu takdirde 7 hafta sonra düşüşlerin yaşanacağına dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çizdiği takvimle ilgili de planlamalar yaptı. Ancak önümüzdeki 14 günlük sürecin çok önemli olduğu ve mücadele takviminin buna göre yeniden şekillenebileceği belirtildi.
Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre, İstanbul'da plato noktasına yaklaşıldığı, Ankara ve İzmir'in henüz bu noktadan uzak olduğu belirlendi. Ankara'da ise kontrollü yaşamın diğer iki kente göre daha başarılı olduğu belirtildi. Gelişmelere göre Bilim Kurulu'nun yeni önerileri gündeme getireceği ifade edildi. Bakan Koca'nın dile getirdiği mayıs ayı takvimine göre, Ramazan Bayramı'ndan sonra kademeli olarak esnemenin gündeme getirilebileceği belirtiliyor. Haziran ayı başında her il için farklı uygulamaya gidilebileceği ifade ediliyor. ''
Vala canim her hafta onumuzdeki 2 hafta cok kritik diyorlar..🙄😐

Teravih kalbimde bir yara, eğer şartlar böyle giderse bayramda ben kocamla evimde oturuyor olacağım. :110:

Bugün programda doktor bu yaz düğünleri unutun dedi
Sade nikah olur sadece, illa düğün isteyenler seneyi bekleyecekmiş
Şu çağla şikelle olan programda konuşuldu
Ve benim düğün salonu erteleme yapmıyo hala

Bugün programda doktor bu yaz düğünleri unutun dedi
Sade nikah olur sadece, illa düğün isteyenler seneyi bekleyecekmiş
Şu çağla şikelle olan programda konuşuldu
Ve benim düğün salonu erteleme yapmıyo hala
Senin düğününe sanırım daha çok vardı o yüzden erteleme yapmazlar çünkü daha haziran, temmuz, ağustosun ne olacağı belli değil erteleme konusunda onlara öncelik tanıyor olabilirler o yüzden sizi bekletiyorlardır.

Back