- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Bu saatten sonra temmuza ağustosa bile şükür.Nasip hayırlısı nekadar parcalasakta hazirana duzelse sukretcez yalnız
Mağdure gelinler grubu kurcaz bu gidişle :)))Hayırlısı kızlar ben bugun rahatladim 2 ay daha bekleyin dediler bizimkiler olmassa kyn belirli olmadigi zaman kafayi yiyorsunuz enazinda belli..
Neyse ben kaçar yine mutsuz olmadan iki haftafir uyuyamiyorum bugun uyurum umarim 2 ay sadece bizimkikerde boyle oluverir zaten akrabalar birbirini cokmu seviyor sanki senin mutlulugunumu paylasmaya geliyor yoo kimse kimseyi sevmiyo ha ama nispet yapmak icin ne eksik bide mecburiyetten ben istemiyordum ama boylede iptal olmayaydi iyiydi sen tam 25 yil bekle herkez nezaman evlencen doye başının etini yesin tam evlencem 2 h 3 hafta kalmis duruma bak haziranda kiyamet kopabilir hani diyorum bazen her serde bi hayir var acabamiki diyorum sonra onca kişinin hepsimiBu saatten sonra temmuza ağustosa bile şükür.
Bu badireyi atlatirsak buluşma yapalim zor gunlerde birbirimize destek cktik falan diyeMağdure gelinler grubu kurcaz bu gidişle :)))
Sen 25 ben 29 :)))) Dün 4 saat zor dalmışım, bak bu gece de uyku yok, bakalım böyle nereye kadar gidecek, zombi gibi oluyorum uyanınca.Neyse ben kaçar yine mutsuz olmadan iki haftafir uyuyamiyorum bugun uyurum umarim 2 ay sadece bizimkikerde boyle oluverir zaten akrabalar birbirini cokmu seviyor sanki senin mutlulugunumu paylasmaya geliyor yoo kimse kimseyi sevmiyo ha ama nispet yapmak icin ne eksik bide mecburiyetten ben istemiyordum ama boylede iptal olmayaydi iyiydi sen tam 25 yil bekle herkez nezaman evlencen doye başının etini yesin tam evlencem 2 h 3 hafta kalmis duruma bak haziranda kiyamet kopabilir hani diyorum bazen her serde bi hayir var acabamiki diyorum sonra onca kişinin hepsimi
Canım sıkma canını inan bu günler gecicek inşalllah mutluluğumuzuda burada paylaşıyor olacagız olumlu düşünmekten baska çaremiz yokNeyse ben kaçar yine mutsuz olmadan iki haftafir uyuyamiyorum bugun uyurum umarim 2 ay sadece bizimkikerde boyle oluverir zaten akrabalar birbirini cokmu seviyor sanki senin mutlulugunumu paylasmaya geliyor yoo kimse kimseyi sevmiyo ha ama nispet yapmak icin ne eksik bide mecburiyetten ben istemiyordum ama boylede iptal olmayaydi iyiydi sen tam 25 yil bekle herkez nezaman evlencen doye başının etini yesin tam evlencem 2 h 3 hafta kalmis duruma bak haziranda kiyamet kopabilir hani diyorum bazen her serde bi hayir var acabamiki diyorum sonra onca kişinin hepsimi
Düğün olursa, deniz kenarında, çok güzel bir kır düğünü mekanı tuttuk, havuzlu falan, hepiniz gelin ama ciddi gelin, şaka değil, beklerim :))))Bu badireyi atlatirsak buluşma yapalim zor gunlerde birbirimize destek cktik falan diyehatta dugunlerimize katilalim herkez davetiyesini gondersin ay hadi insallah
Vallahi bana uyar bu konuyu ben açmıştım olurda bileye yardımımız dokunur die kısmet bbu zor zamanda birbirimize dostluk etmekmiş ben varrım seve sevede gelirimBu badireyi atlatirsak buluşma yapalim zor gunlerde birbirimize destek cktik falan diyehatta dugunlerimize katilalim herkez davetiyesini gondersin ay hadi insallah
Nisanlanmadan 11 gun onceydi suan 26 dugune ladar 27Sen 25 ben 29 :)))) Dün 4 saat zor dalmışım, bak bu gece de uyku yok, bakalım böyle nereye kadar gidecek, zombi gibi oluyorum uyanınca.
Dediğim gbi ben gelirim zaten cok arkadasımda yok kuzenlerimlede aram limoni cıkta sevinirimDüğün olursa, deniz kenarında, çok güzel bir kır düğünü mekanı tuttuk, havuzlu falan, hepiniz gelin ama ciddi gelin, şaka değil, beklerim :))))
Hmm bak bu salgın sürdüğü sürece o hissiyat bende de var. Aslında biraz da o nedenle sadece nikahla evlenmeyi kabul etmiyorum. Salgın bitmeden onları çaresiz ve yalnız bırakacakmışım vicdanı geliyor. Yapamam diyorum. Herşey normale dönmeden evlenip gitmek bana yakışmaz diyorum kendime .Bi tuhaf oldum, kendi evim tutulunca.
Anneme karşı gideceğim diye vicdan yapıyorum içten içe sebepsiz. Sanki onları bir başına bırakıyormuşum gibi geliyor.
Düğün olursa, deniz kenarında, çok güzel bir kır
Vallahi bana uyar bu konuyu ben açmıştım olurda bileye yardımımız dokunur die kısmet bbu zor zamanda birbirimize dostluk etmekmiş ben varrım seve sevede gelirim☺☺
28 nişan 29 düğün olacaktı ama 30 a gider mi bu iş :)))))Nisanlanmadan 11 gun onceydi suan 26 dugune ladar 27
Ama bak evde de annemle düzenlerimiz çatışıyor, buraya ait gibi de değilim sanki. En basitinden bir bibloyu ben sağa koyuyorsam o sola koyuyor. Önceden dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme batıyor.Hmm bak bu salgın sürdüğü sürece o hissiyat bende de var. Aslında biraz da o nedenle sadece nikahla evlenmeyi kabul etmiyorum. Salgın bitmeden onları çaresiz ve yalnız bırakacakmışım vicdanı geliyor. Yapamam diyorum. Herşey normale dönmeden evlenip gitmek bana yakışmaz diyorum kendime .
Vallahi bende ilk işim foruma girmeyle bu konu kızlar yarın msajlara göre haberleşelim iletişimi borakmauyalım gerekirse toplu buluşmada yaparız inşalllah şu virüs olayından sonra28 nişan 29 düğün olacaktı ama 30 a gider mi bu iş :)))))
Kızlar cidden görüşelim, hem reel olarak hem sosyal medyadan hiç fark etmez. (umarım sosyal medya kelimesi yasak değildir forumda) şaka yapmıyorum, vallahi bu zor durumdan mıdır, dertlerimiz aynı ondan mıdır, hepinizi çok sevdim, her foruma girdiğimde buraya bakıyorum acaba kim ne yapmış diye :)))
28 nişan 29 düğün olacaktı ama 30 a gider mi bu iş :)))))
Kızlar cidden görüşelim, hem reel olarak hem sosyal medyadan hiç fark etmez. (umarım sosyal medya kelimesi yasak değildir forumda) şaka yapmıyorum, vallahi bu zor durumdan mıdır, dertlerimiz aynı ondan mıdır, hepinizi çok sevdim, her foruma girdiğimde buraya bakıyorum acaba kim ne yapmış diye :)))
Dert ortaklarım geldi derim, benden önce evlenecekler kocasıyla katıım sağlar artık :)))) enişteleri tanıştırırız.Dediğim gbi ben gelirim zaten cok arkadasımda yok kuzenlerimlede aram limoni cıkta sevinirim☺☺
Hahahhaahahhahaydin ozaman kapatiyoz dukkani dezenfekte yapcaz daha dağılın yatak gari daha namaz kilmadik
Türlü türlü sosyal medya var hanım kardeşler :)))) bağlantıda olalım,bu yaz salgın geçerse çok düğünümüz var, üç ayda 5-6 kere buluşuruz fena mı :))))Vallahi bende ilk işim foruma girmeyle bu konu kızlar yarın msajlara göre haberleşelim iletişimi borakmauyalım gerekirse toplu buluşmada yaparız inşalllah şu virüs olayından sonra
Gözümüze uyku girmiyo bacıııııım, ah ahhaydin ozaman kapatiyoz dukkani dezenfekte yapcaz daha dağılın yatak gari daha namaz kilmadik