Kesinlikle o kına senin bu kına benim çostururuz eee stresimizi baska nasıl atabilirizkiTürlü türlü sosyal medya var hanım kardeşler :)))) bağlantıda olalım,bu yaz salgın geçerse çok düğünümüz var, üç ayda 5-6 kere buluşuruz fena mı :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle o kına senin bu kına benim çostururuz eee stresimizi baska nasıl atabilirizkiTürlü türlü sosyal medya var hanım kardeşler :)))) bağlantıda olalım,bu yaz salgın geçerse çok düğünümüz var, üç ayda 5-6 kere buluşuruz fena mı :))))
Kınada bayan Dj tuttum, olursa, kop kop kop yapcaz :))))))))))Kesinlikle o kına senin bu kına benim çostururuz eee stresimizi baska nasıl atabilirizki
Yazanı dovcen gariiGözümüze uyku girmiyo bacıııııım, ah ah
Bak şimdi uykum iyice kaçtı, ama sizin elinizde olan birşey değil ki,bu konuda baskı yapmaları çok anlamsız olmaz mıKızlar benim durumum çok dha vahim5 yıllık ilişki 2 yıllık nişanlılık vahim olan tarafı da şu iki ailede evlenmemize karşıydı dha birkaç ay öncesine kdr ailem bana nişanı atmam konusunda baskı yapıyordu inan rağmen biz salonumuzu Hazirana tuttuk tam rahatladık artık gün sayıyoruz derken bide bu virüs çıktı ertelenirse napıcaz biz dedikodular baskılar yeniden başlayacak ve çevrem ztn uzun nişanlılığa karşıydı şimdi DHA çok uzayacak
Sen de kapa gözünü, ne dikizliyosun forumu Düğün dediniz nikah dediniz kaçtı uyku aha kaçtı gitti, hadi şimdi kim bulacakYazanı dovcen garii
Canım inan bizde cok zor günler gecirdik anlatsam roman olur bizimde haziranda ümitsizliğe kapılmıyoruz ayrıca zaten büyükler büyüklüğünü bi noktada eksik yapınca biz küçükler malesef cok etkileniyruz yıpranıyoruz bu zor zamanlar biticek düğünümüzde kınamızda kopucaz inşalllahKızlar benim durumum çok dha vahim5 yıllık ilişki 2 yıllık nişanlılık vahim olan tarafı da şu iki ailede evlenmemize karşıydı dha birkaç ay öncesine kdr ailem bana nişanı atmam konusunda baskı yapıyordu inan rağmen biz salonumuzu Hazirana tuttuk tam rahatladık artık gün sayıyoruz derken bide bu virüs çıktı ertelenirse napıcaz biz dedikodular baskılar yeniden başlayacak ve çevrem ztn uzun nişanlılığa karşıydı şimdi DHA çok uzayacak
Evet orası öyle ama tam bişeyleri yoluna koyduk tarihimizi aldık derken herşey başa dönücek şimdi..doğuluyum ben ve 2 yıllık nişanlılık süresince bize yapmadıkları baskı kalmadı maddi durumdan dolayı nişanlım düğünü geçen yıl yapamamıştıBak şimdi uykum iyice kaçtı, ama sizin elinizde olan birşey değil ki,bu konuda baskı yapmaları çok anlamsız olmaz mı
Hangi şehirdesin ki canımTürlü türlü sosyal medya var hanım kardeşler :)))) bağlantıda olalım,bu yaz salgın geçerse çok düğünümüz var, üç ayda 5-6 kere buluşuruz fena mı :))))
Ya bak iste zaten kendi skntmiz krndimize yetmezmis gibi bide elaleme ugras nisanlandmdan beri aramayanlar siimdi naptiniz iptalmi napcaksiniz bisey anlatirdimda uykular kacar
Böyle şeyler duymak bile o kdr iyi geliyor ki biraz kendime umut veriyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum hop biri çıkıp bişey söylüyor ve ben tekrar dibi görüyorum
Canım inan bizde cok zor günler gecirdik anlatsam roman olur bizimde haziranda ümitsizliğe kapılmıyoruz ayrıca zaten büyükler büyüklüğünü bi noktada eksik yapınca biz küçükler malesef cok etkileniyruz yıpranıyoruz bu zor zamanlar biticek düğünümüzde kınamızda kopucaz inşalllah
Pozitif düşünelim, birbirimize destek olalım, inşallah o zamana kadar kalmayacak ve düğünlerimizi yapacağız, güzel düşün. Bunu söylediğime inanamıyorum şuan ben de çok çöktüm bu konuda ama. Buradaki arkadaşların çoğu öyle, davetiyesi bile yollanıp düğünü iptal olan var.Evet orası öyle ama tam bişeyleri yoluna koyduk tarihimizi aldık derken herşey başa dönücek şimdi..doğuluyum ben ve 2 yıllık nişanlılık süresince bize yapmadıkları baskı kalmadı maddi durumdan dolayı nişanlım düğünü geçen yıl yapamamıştı
Valla oturuyoruz, geceler bizim, ne biliyim.Ya bak iste zaten kendi skntmiz krndimize yetmezmis gibi bide elaleme ugras nisanlandmdan beri aramayanlar siimdi naptiniz iptalmi napcaksiniz bisey anlatirdimda uykular kacar
Sen yukarda bana yapılan şakaları okudun mu, okuduysan kendi haline şükret :)))Yalandan bile olsa herşey yazın düzelecek sözüne o kdr ihtiyacımız varken en yakınlarımız bile bu 1 yıl bitmez yaza biteceği yok filan deyince iyice çöküyoruz kimse konuşurken bizi düşünmüyor
Haklısın canım bu durum elbetteki herkese çok zor ama işte insan kendini bazen çok çaresiz hissediyor belirsizlik çok kötü bişeyPozitif düşünelim, birbirimize destek olalım, inşallah o zamana kadar kalmayacak ve düğünlerimizi yapacağız, güzel düşün. Bunu söylediğime inanamıyorum şuan ben de çok çöktüm bu konuda ama. Buradaki arkadaşların çoğu öyle, davetiyesi bile yollanıp düğünü iptal olan var.
Yukarıda yazdım işte, evim hazır, eşyalarım geliyor, aklına gelebilecek herşey hazır. İki ay kala herşeyi bitirip sadece düğünü bekleriz, son dakikaya sıkıştırmayız demiştik, ve öyle de yapmıştık ama iki ay kala, durum bu. Ev orda, nişanlım başka bir şehirde, ben burda. Baştan aşağı belirsizlik, hem de herşey bitmişken.Haklısın canım bu durum elbetteki herkese çok zor ama işte insan kendini bazen çok çaresiz hissediyor belirsizlik çok kötü bişey