Düğün 2020 Gelinleri

Bugün evimizi tuttuk, eşyalar gelmiyor, çünkü mağazalar ve depo da kapalı, 2 ay kaldı, ne yapacağım bilmiyorum..
Canım benim hayırlı olsun eviniz inşallah en kısa zamanda sağlıcakla, mutlulukla oturmak nasip olur.
Ben kendi evimi o kadar çok özlüyorumki her şey kurulu bizi bekliyor orda olamıyoruz of of

Canım benim hayırlı olsun eviniz inşallah en kısa zamanda sağlıcakla, mutlulukla oturmak nasip olur.
Ben kendi evimi o kadar çok özlüyorumki her şey kurulu bizi bekliyor orda olamıyoruz of of
En azından kurulu bir evin var, eşyalar ne zaman gelir, bilmiyoruz bile.. Allah kolaylık versin hepimize, zor zamanlar..

Kızlar bilmiyorum inanır mısınız tabi de bir astroloğun yorumunu dinledim ''haziran ortasında rahatlayacağımızı düşünüyorum ama evliliklere sıcak bakmıyorum bu yıl olmasa daha hayırlı'' diyor .. Bizi mi buldu ya

İnanana saygı duyarım ama ben inanmam. Rabbimden hayırlısını istiyorum :)

Bugün evimizi tuttuk, eşyalar gelmiyor, çünkü mağazalar ve depo da kapalı, 2 ay kaldı, ne yapacağım bilmiyorum..
Ağustos eylül ekim belki oda ölmezsek aileler neyin israrinda anlamiyorumoi hergun nolcak diye dusunmekten oluyorum eriyorum vaka sayilari artiyor yogunbakimlarin 100de 63u dolu

Ağustos eylül ekim belki oda ölmezsek aileler neyin israrinda anlamiyorumoi hergun nolcak diye dusunmekten oluyorum eriyorum vaka sayilari artiyor yogunbakimlarin 100de 63u dolu
Nikah yapıp gideceğiz evimize, yapacak birşey var mı ki?

Benim arkadaşımın bugün nikahı oldu. İnstagram canlı yayınla verdiler .

Yok sanki biz istemiyormuyuz gelinligimizi tuttuk salonumuzu ne hayallerimiz vardi..
Hem de ne hayaller, şimdi nikahı da daha erken yapalım diyor karşı taraf, düğün yoksa neyi bekliyoruz kafasına girdiler bir anda, gitti hayallerim..

Hem de ne hayaller, şimdi nikahı da daha erken yapalım diyor karşı taraf, düğün yoksa neyi bekliyoruz kafasına girdiler bir anda, gitti hayallerim..
Nikahtan gidersem eğer gerekli izinler verildiği an düğünü yapacağız biz (şuan henüz belli değil temmuza daha çok var) düğün hayalinizden vazgeçmiyorsunuz dimi

Haklilar herkez nolcak belli degil 10 ay diyorlar sonra asi bukunurmus oda uygulandi daln derken 1 bucuk 2 sene daha hicbiyerdr bitmediki umudumuz olsun bide hastalik olunca daha cok korkuyosun evin esyan kuruluncada bekleyemyorsun hadi hicbirsy olmasa..

Nikahtan gidersem eğer gerekli izinler verildiği an düğünü yapacağız biz (şuan henüz belli değil temmuza daha çok var) düğün hayalinizden vazgeçmiyorsunuz dimi
Vala.hic umut kalmadiki evime gircemden.bile.umudum yok tabiki dugun yapildin deniyor karsi tarafta

Dün evi tuttuk, bugün yardımcı bir hanım gelip temizledi, cumartesi beyaz eşyalar gelecek, velhasıl bir aceledir gidiyor, anlamı yok bu acelenin anlamıyorum, hızlıca herşeyi ayarlayıp nikah kıymayı mı düşümüyorlar, kafam çok karıştı.
Düğünü ileride yaparız lafı bana sahici gelmiyor.Nikah olup aynı eve girdikten sonra, ne gerek var şu bu, derken yatacak bizim düğün işi gibi geliyor.

Açıkçası nikah olup aynı eve girdikten sonra bana da düğün yalan olur gibi geliyor. Hatta kendi adıma o saatten sonra düğüne hevesim kalır mı ister miyim bilemiyorum.

Açıkçası nikah olup aynı eve girdikten sonra bana da düğün yalan olur gibi geliyor. Hatta kendi adıma o saatten sonra düğüne hevesim kalır mı ister miyim bilemiyorum.
Tek düğün olsa keşke, kına gecesi, gelin hamamı, balayı... Hepsi birden gitti. Sağlık olsun tabii önemli olan o ama, insanın kalbi burkuluyor işte.

Tek düğün olsa keşke, kına gecesi, gelin hamamı, balayı... Hepsi birden gitti. Sağlık olsun tabii önemli olan o ama, insanın kalbi burkuluyor işte.
Kesinlikle haklısın elbette sağlık olsun ama kalbimiz söz dinlemiyor.
Ben kınam için kendime tef hazırlamıştım onu düşündükçe üzülüyorum..
Balayı ayarlamamıştık düğünü yapalım da kafamıza nere eserse basıp gideriz demiştik.

Suan balayini düğünü bile gectim fedakarlik yapiyorum artik biz dugunu geçtik su insanlik duzelsin biran once insallah . Ama sadece ne biliyormusunuz milletin lafi beni gectim umirsamamda ailem için.

Bazen diyorum ki, herhalde çok heveslendim.
Sonra düşünüyorum, heves etmeyen var mıdır ki, her düğün sahibi için çok özeldir.
Birkaç ay sonra sakın hamile kalma da gelinlik giyebilesin gibi yersiz ve hadsiz espriler yapıyorlar, içten içe üzülüyorum, o kadar beklediğim, hayal kurduğum düğünümün, hayatımın, gelinliğimin böyle alay konusu olmasına...

Mutlaka heveslenilir, çok özel bir gün.
İnsanlar gerçekten çok acımasız, üzüntüyle dalga geçmek gülmek nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…