Düğün 2020 Gelinleri

Bazen diyorum ki, herhalde çok heveslendim.
Sonra düşünüyorum, heves etmeyen var mıdır ki, her düğün sahibi için çok özeldir.
Birkaç ay sonra sakın hamile kalma da gelinlik giyebilesin gibi yersiz ve hadsiz espriler yapıyorlar, içten içe üzülüyorum, o kadar beklediğim, hayal kurduğum düğünümün, hayatımın, gelinliğimin böyle alay konusu olmasına...
Onlar kesinlikle kendini bilmezler herkezi kafaya takmayın ayrıca siz nasıl mutlu olcaksanız nasıl içinizde kalmayacaksa onu yapın ben öyle yapıcam allahım sevdiklerimizi korusun bu zor süreçte

Dün evi tuttuk, bugün yardımcı bir hanım gelip temizledi, cumartesi beyaz eşyalar gelecek, velhasıl bir aceledir gidiyor, anlamı yok bu acelenin anlamıyorum, hızlıca herşeyi ayarlayıp nikah kıymayı mı düşümüyorlar, kafam çok karıştı.
Düğünü ileride yaparız lafı bana sahici gelmiyor.Nikah olup aynı eve girdikten sonra, ne gerek var şu bu, derken yatacak bizim düğün işi gibi geliyor.
E tatlım onlar öyle istiyor diye sen neden illa öyle yapmak zorunda olasın ki .
Benim nişanlım da erteleme taraftarı değildi. O zamana kadar ortam düzelmezse direk nikah kıyılsın diyordu. Ben konuşa konuşa ikna ettim. Bir ay sonra duruma bakacağız. Eğer hala durum düzelmeyecek gibi ise kurban bayramına ertelicez düğünü. Eğer kurban da da bitmemişse zaten artık yapacak bir şey yok. Sağ kalırsak nikah kıyılacak. Sende eğer hayalin var ise ertelemelerine ikna et dicem ama ben senin tarihinde zaten düzeleceğini düşünüyorum. Üzme kendini

Onlar kesinlikle kendini bilmezler herkezi kafaya takmayın ayrıca siz nasıl mutlu olcaksanız nasıl içinizde kalmayacaksa onu yapın ben öyle yapıcam allahım sevdiklerimizi korusun bu zor süreçte
Ne kendi evimi benimseyebiliyorum, ne de şimdi yaşadığım eve uyum sağlayabiliyorum, böyle ortada bir yerlerde gibiyim son 10 gündür, sizde de öyle mi,bu belirsizliken mi bilemiyorum

E tatlım onlar öyle istiyor diye sen neden illa öyle yapmak zorunda olasın ki .
Benim nişanlım da erteleme taraftarı değildi. O zamana kadar ortam düzelmezse direk nikah kıyılsın diyordu. Ben konuşa konuşa ikna ettim. Bir ay sonra duruma bakacağız. Eğer hala durum düzelmeyecek gibi ise kurban bayramına ertelicez düğünü. Eğer kurban da da bitmemişse zaten artık yapacak bir şey yok. Sağ kalırsak nikah kıyılacak. Sende eğer hayalin var ise ertelemelerine ikna et dicem ama ben senin tarihinde zaten düzeleceğini düşünüyorum. Üzme kendini
Deniyorum, inşallah birkaç hafta sonra düğünüm ertelenmedi, salgın bitti mesajları atarım buraya, Allah büyük.

Screenshot_20200402-235904_Calendar.jpg
bakin hala degistirmedim bile😩

Ne kendi evimi benimseyebiliyorum, ne de şimdi yaşadığım eve uyum sağlayabiliyorum, böyle ortada bir yerlerde gibiyim son 10 gündür, sizde de öyle mi,bu belirsizliken mi bilemiyorum
Kesinlikle yalnız değilsin psikolojik olarak cok etkilendik ben hazırlıklarımı bile heves ettiğim gbi yapamıyorum nişanlımla görüşemiyruz bile cok mutsutsuzum

Hayırlısı kızlar ben bugun rahatladim 2 ay daha bekleyin dediler bizimkiler olmassa kyn belirli olmadigi zaman kafayi yiyorsunuz enazinda belli..

Kesinlikle yalnız değilsin psikolojik olarak cok etkilendik ben hazırlıklarımı bile heves ettiğim gbi yapamıyorum nişanlımla görüşemiyruz bile cok mutsutsuzum
Bir de o var, ücretli izne çıkarmışlar, üç dört günde bir mecburen geliyor, ev temizliği, beyaz eşyaların gelmesi, oturma grubu yatak odası vs. montajı derken, sürekli görüşüyoruz bir de o var yani.

X