Onlar kesinlikle kendini bilmezler herkezi kafaya takmayın ayrıca siz nasıl mutlu olcaksanız nasıl içinizde kalmayacaksa onu yapın ben öyle yapıcam allahım sevdiklerimizi korusun bu zor süreçteBazen diyorum ki, herhalde çok heveslendim.
Sonra düşünüyorum, heves etmeyen var mıdır ki, her düğün sahibi için çok özeldir.
Birkaç ay sonra sakın hamile kalma da gelinlik giyebilesin gibi yersiz ve hadsiz espriler yapıyorlar, içten içe üzülüyorum, o kadar beklediğim, hayal kurduğum düğünümün, hayatımın, gelinliğimin böyle alay konusu olmasına...
Sünnet düğünü gibi diyen de var. Ne biliyim ya, yaşamayan anlamıyo gerkçekten.Mutlaka heveslenilir, çok özel bir gün.
İnsanlar gerçekten çok acımasız, üzüntüyle dalga geçmek gülmek nedir
E tatlım onlar öyle istiyor diye sen neden illa öyle yapmak zorunda olasın ki .Dün evi tuttuk, bugün yardımcı bir hanım gelip temizledi, cumartesi beyaz eşyalar gelecek, velhasıl bir aceledir gidiyor, anlamı yok bu acelenin anlamıyorum, hızlıca herşeyi ayarlayıp nikah kıymayı mı düşümüyorlar, kafam çok karıştı.
Düğünü ileride yaparız lafı bana sahici gelmiyor.Nikah olup aynı eve girdikten sonra, ne gerek var şu bu, derken yatacak bizim düğün işi gibi geliyor.
Ne kendi evimi benimseyebiliyorum, ne de şimdi yaşadığım eve uyum sağlayabiliyorum, böyle ortada bir yerlerde gibiyim son 10 gündür, sizde de öyle mi,bu belirsizliken mi bilemiyorumOnlar kesinlikle kendini bilmezler herkezi kafaya takmayın ayrıca siz nasıl mutlu olcaksanız nasıl içinizde kalmayacaksa onu yapın ben öyle yapıcam allahım sevdiklerimizi korusun bu zor süreçte
Yalnız değilsin tatlımNe kendi evimi benimseyebiliyorum, ne de şimdi yaşadığım eve uyum sağlayabiliyorum, böyle ortada bir yerlerde gibiyim son 10 gündür, sizde de öyle mi,bu belirsizliken mi bilemiyorum
Deniyorum, inşallah birkaç hafta sonra düğünüm ertelenmedi, salgın bitti mesajları atarım buraya, Allah büyük.E tatlım onlar öyle istiyor diye sen neden illa öyle yapmak zorunda olasın ki .
Benim nişanlım da erteleme taraftarı değildi. O zamana kadar ortam düzelmezse direk nikah kıyılsın diyordu. Ben konuşa konuşa ikna ettim. Bir ay sonra duruma bakacağız. Eğer hala durum düzelmeyecek gibi ise kurban bayramına ertelicez düğünü. Eğer kurban da da bitmemişse zaten artık yapacak bir şey yok. Sağ kalırsak nikah kıyılacak. Sende eğer hayalin var ise ertelemelerine ikna et dicem ama ben senin tarihinde zaten düzeleceğini düşünüyorum. Üzme kendini
Insallah canım hepbirlikte senin dugun kacindaydiDeniyorum, inşallah birkaç hafta sonra düğünüm ertelenmedi, salgın bitti mesajları atarım buraya, Allah büyük.
Bi tuhaf oldum, kendi evim tutulunca.Yalnız değilsin tatlım
Haziran 21Insallah canım hepbirlikte senin dugun kacindaydi
varı yoku kalmadı ki hazirana kadar yasaklar. on gün sonra veya haziranda, fark etmiyor şuanDaha varmis ben napiyim 10 gun sonra idi
Kesinlikle yalnız değilsin psikolojik olarak cok etkilendik ben hazırlıklarımı bile heves ettiğim gbi yapamıyorum nişanlımla görüşemiyruz bile cok mutsutsuzumNe kendi evimi benimseyebiliyorum, ne de şimdi yaşadığım eve uyum sağlayabiliyorum, böyle ortada bir yerlerde gibiyim son 10 gündür, sizde de öyle mi,bu belirsizliken mi bilemiyorum
Yüzüğümde bile 21 haziran yazıyor. Nasipmiş meğer.Eki Görüntüle 2613387 bakin hala degistirmedim bile
Benim düğün tarihim geçti bile canım şu an size evli olarak yazıyor belki de düğünümü anlatıyor olacaktım ama elimizden bir şey gelmiyor. Zor ama sabırla bekliyoruzDaha varmis ben napiyim 10 gun sonra idi
Nasip hayırlısı nekadar parcalasakta hazirana duzelse sukretcez yalnızYüzüğümde bile 21 haziran yazıyor. Nasipmiş meğer.
Bir de o var, ücretli izne çıkarmışlar, üç dört günde bir mecburen geliyor, ev temizliği, beyaz eşyaların gelmesi, oturma grubu yatak odası vs. montajı derken, sürekli görüşüyoruz bir de o var yani.Kesinlikle yalnız değilsin psikolojik olarak cok etkilendik ben hazırlıklarımı bile heves ettiğim gbi yapamıyorum nişanlımla görüşemiyruz bile cok mutsutsuzum