Düğün 2020 Gelinleri

canım bu kadar karamsar düşünme bence . Yine hersey çok güzel olur. bu piyango birilerine vuracaktı oda bize denk geldi napalım “ nişanlılık en güzel zamanlar “ yalanına hep birlikte inanmaya devam

Ben içimde bir umut inanıyorum. İnşallah hepimiz düğünlerimizi yapıcaz ve tarihe geçmiş böyle bir yılda evlenmiş olucaz . Kaç kişinin düğününe böyle acayip tarihi bir olay denk gelir ki diye de düşünerek işin olumlu yönünden bakıyor ve pollyannalıkta çığır açıyorum

Düğünden sonra eve gelince ne yaptınız diye bir başlık vardı, ben karar verdim, düğünden sonra siteye girip, herşeye rağmen evlendim yazıcam.

Kızlar tavsiye edebileceğinşz bildiğiniz iyi bir gelinlikçi varmı??

Canım üniversite sınavının iptal olma sebebi , o tarihe kadar uzamasından ziyade okullar ve dershaneler kapalı olduğu için öğrencilerin sınava hazırlanamaması.. yani o tarihte dügünün olma ihtimali düşmüş değil benimde sınavdan bi gün önce ve ben değişmedim tarihimi

Kızlarr ne güzel dertleşmişsiniz gece inşallah içinizi dökünce biraz rahatlamışsınızdır :)
İnanın ben de çok kısmetsizim hatta şu aralar yakın çevrem beni gördükçe doğduğundan beri kaderin yokmuş diyorlar..
Benim bütün hazırlıklarım tamam, hatta fazlasıyla tamam kıyafetlerimin çoğunu kendi evime götürmüştüm havalar ısınmaya başladı geri ince kıyafetler getircem ordan bu bile acı veriyor arada nişanlımla evimize gidip çay kahve içiyoruz çok özlüyorum evimi

Ve son olarak bugün kına günümdü gece boyu ağladım yarın düğün günüm iki gecem daha gözyaşıyla geçer sanırım

oyyyyy üzme kendini canım yaa . Ben inanıyorum bak sadece iki ay sonra bayramda çok güzel bir düğünün olacak . Benim bayramım oldu diyeceksin

Kızlar tavsiye edebileceğinşz bildiğiniz iyi bir gelinlikçi varmı??
Canım istanbuldamı yaşıyorsun istanbuldaysan eger kesinlikle avcılardaki gelinlikcilere bak cok yakın birbirine ve cok güzel modeller var ben çınar mode evine girdim cokta pahalıdır die girdim öylesine ve modelleri harika 3.500 kiralık anlastım üzerimde yeniden dikilcek begendiğim model

Kızlar bu grubu ben açmıştım bişeyleri paylaşalım sertleşelim die ama hiç virüsü konusuruz die hayal etmemiştim allahım bize düğünlerimizin nasıl güzel gectiğini yazacagımız anılar biriktiritrsin umarım cok mutlu olun kızlar benm de 13 haziran inş hersey yoluna girer cok sıkıntılı yollardan gectik hersey yoluna girrsin artık

inşallah canım. Avcılardaki gelinlikçiler açık mı peki ?

Dün burada herkese moral vermeye çalışıyordum ama bugün aile çevresinden ve birkaç arkadaşımla konuştuğumda içimdeki umudumu sömürdüler resmen. Temmuz sonunda olacak düğünüm için bana şimdiden ertele o zamana bitmez bu virüs işi yapamazsın düğünü vs dediler mutsuzum aşırı mutsuzum.

ay dün de yabancı , ünlü evli bir kadın . Bu dönemde düğünleri iptal olanlar belki Allah size düşünmeniz için ikinci bir şans veriyordur diye paylaşmış bir de gülmüş sinirim bozuldu
Acaba kendi düğününe denk gelse böyle mi düşünecekti

Yok yaa.. Bazen bende düşünüyorum bu kadar şey üst üste geldi acaba olmaması lazımdıda ondan mı? Ya da olmayacakta bu bi işaret mi? diye. Ancak sonra mantıklı düşününce çok saçma geliyor bu düşünce. Sadece ben yada sizler yokki bu grup dışında binlerce çift var düğünü olupta virüsten dolayı askıya alınan.. O yüzden böyle olumsuz şeyler düşünmeyelim

Kızlar çok uzun bir süre nikah tarihi verilmeyecek diye bi dedikodu duydum doğru mu acaba aranızda önümüzdeki aylara nikah günü alan oldu mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…