Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar çok uzun bir süre nikah tarihi verilmeyecek diye bi dedikodu duydum doğru mu acaba aranızda önümüzdeki aylara nikah günü alan oldu mu..

günü önceden almıştık hala mayısta duruyor benim nikah günümm

Biz gün almadık işte canım tam alıcaktan virüs patlak verdi..şimdi gidip hazirana gün alsak verirler mi

Hmm onu bilmiyorum ki biz şubat sonu almıştık . Da ne olacak belli değil ki. Bence eylüle alın verirlerse daha garanti olur. Hepimizin planı alt üst oldu baksana .

Kayınpederim düğün salonu işletiyor demiştim ya küçük bir şehirdeyiz o yüzden nikah memurunu da tanıyor, nikah memuru yeni tarihi haber verin geliyim demiş
Ooo çok iyiymiş. Sizinki kolay o zaman inşallah canım. Bugünkü haberlere göre mayıs 1 2. Haftası gibi rahatlama bekliyoruz demişler de düğünleri açarlar mı bilemedim. İlk düğünler yasaklandı biliyorsunuz.

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı

Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. 2020 gelini olarak.. umarım hepimiz için en hayırlısı olur. Çok stresli bir dönem.. mayıs 25'te nişanım var ne olacak bilemiyorum.. Eylül 6'da düğün inşallah bir önceki mesajlardan da bir arkadaşın dediği gibi mayıs başında biter herşey. Öngörülerinizi beklerim. Herkese sağlıklı huzurlu günler..

Teşekkürker canım hoş geldin aramıza. İnşallah dediğin gibi mayıs başına biter ama kesin bir şey diyemiyoruz işte beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

25 Mayıs nişanım olacaktı iptal ettik virüs yüzünden 1-2 Ağustos düğünüm var inşallah o vakte kadar virüs ortadan kalkar ne yapacağımızı da bilemiyoruz nişanlım şehir dışında farklı şehirde görev yapıyor.. askeri personel olduğu için şehir dışı giriş çıkışları yasak.. Balayı olayını ayarlayamıyoruz davetiyeler basıldı ne yapacağız diye kara kara düşünüyoruz ... Görüşemiyoruz ve bir süre daha görüşemeyeceğiz bunaldım iki arada bir derede kaldım rabbim inşallah bir an önce şu illet virüs salgınında yardım eder şifasını verir inşallah hepimizin hakkında hayırlısı kızlar

Kizzlarr.. benim de 9 Ağustos'ta nikahim var, düğün yapmayacagiz zaten. Nişanımi da Corona olaylarından hemen önce 8 Mart'ta yapmıştık. Şubat'ta isteme söz. 2019'un ikinci yarısıyla beraber,2020 benim için de Cook kötü bir sene oldu. Önce söz zamani benim ameliyat durumu ortaya çıktı, öne çektik. O durum geçti nişanımda, babam rahatsızlandı, nişan mekanimizda sıkıntı çıktı iki günde başka yer bulduk, eltimin alt katındaki ev yandi vs vs. Nişanı yaptık hemen tarihimizi aldık, nişanlımla ohhh be derken bu virüs çıktı. 3 yıldır hayalini kurduğumuz güne adım adım yaklaşırken... Bilmiyorum kızlar normalde anksiyete problemim var, ilaç kullanıyordum, Dr eşliğinde onu bıraktım hatta. Herşey güzel giderken, böyle aksilikler de olabiliyor. Amaaa...

Herşeye rağmen sevdiceginize sarılın. Sevginizin beraberliginizin kıymetini bilin. Bak iyi günde de kötü günde de dimdik yanyanayiz bunun güzelliğine odaklanın. Sozdur, nisandir gorusemedik pek biz, nisandan sonra nikaha kadar bolca görüşürüz dedik bak o da yok iki haftadır :) olsun elhamdülillah iyiyiz ya varsın, gorusemeyelim. Görüntülü konuşma bugünler için var dimi :) geçecek bugünler de, sağlığımız yerinde olsun da. Önemli olan bugünlerde o birliği beraberliği yaşayıp dik durabilmek. Hepsi geçecek kızlar. Hatta bence Mayıs sonu bu sorun çözülmüş olacak, içimden öyle geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…