Kizzlarr.. benim de 9 Ağustos'ta nikahim var, düğün yapmayacagiz zaten. Nişanımi da Corona olaylarından hemen önce 8 Mart'ta yapmıştık. Şubat'ta isteme söz. 2019'un ikinci yarısıyla beraber,2020 benim için de Cook kötü bir sene oldu. Önce söz zamani benim ameliyat durumu ortaya çıktı, öne çektik. O durum geçti nişanımda, babam rahatsızlandı, nişan mekanimizda sıkıntı çıktı iki günde başka yer bulduk, eltimin alt katındaki ev yandi vs vs. Nişanı yaptık hemen tarihimizi aldık, nişanlımla ohhh be derken bu virüs çıktı. 3 yıldır hayalini kurduğumuz güne adım adım yaklaşırken... Bilmiyorum kızlar normalde anksiyete problemim var, ilaç kullanıyordum, Dr eşliğinde onu bıraktım hatta. Herşey güzel giderken, böyle aksilikler de olabiliyor. Amaaa...
Herşeye rağmen sevdiceginize sarılın. Sevginizin beraberliginizin kıymetini bilin. Bak iyi günde de kötü günde de dimdik yanyanayiz bunun güzelliğine odaklanın. Sozdur, nisandir gorusemedik pek biz, nisandan sonra nikaha kadar bolca görüşürüz dedik bak o da yok iki haftadır :) olsun elhamdülillah iyiyiz ya varsın, gorusemeyelim. Görüntülü konuşma bugünler için var dimi :) geçecek bugünler de, sağlığımız yerinde olsun da. Önemli olan bugünlerde o birliği beraberliği yaşayıp dik durabilmek. Hepsi geçecek kızlar. Hatta bence Mayıs sonu bu sorun çözülmüş olacak, içimden öyle geçiyor.