- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Amin inşallah hepimize nasip olsun
canım sen nikah tarihini de erteledin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimize nasip olsun
Kızlar çok uzun bir süre nikah tarihi verilmeyecek diye bi dedikodu duydum doğru mu acaba aranızda önümüzdeki aylara nikah günü alan oldu mu..
günü önceden almıştık hala mayısta duruyor benim nikah günümm
Kayınpederim düğün salonu işletiyor demiştim ya küçük bir şehirdeyiz o yüzden nikah memurunu da tanıyor, nikah memuru yeni tarihi haber verin geliyim demişcanım sen nikah tarihini de erteledin mi ?
Ooo çok iyiymiş. Sizinki kolay o zaman inşallah canım. Bugünkü haberlere göre mayıs 1 2. Haftası gibi rahatlama bekliyoruz demişler de düğünleri açarlar mı bilemedim. İlk düğünler yasaklandı biliyorsunuz.Kayınpederim düğün salonu işletiyor demiştim ya küçük bir şehirdeyiz o yüzden nikah memurunu da tanıyor, nikah memuru yeni tarihi haber verin geliyim demiş
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıOoo çok iyiymiş. Sizinki kolay o zaman inşallah canım. Bugünkü haberlere göre mayıs 1 2. Haftası gibi rahatlama bekliyoruz demişler de düğünleri açarlar mı bilemedim. İlk düğünler yasaklandı biliyorsunuz.
Canım senin koltuk takımın hangi markaİnşallah canım hakkımızda hayırlısı
Ergül mobilyadan aldıkUmarı
Canım senin koltuk takımın hangi marka
Açıktır hatta çınar moda evi hafta sonu açıcak sanırım instagramda paylaşım yapmış çünküinşallah canım. Avcılardaki gelinlikçiler açık mı peki ?
Teşekkürker canım hoş geldin aramıza. İnşallah dediğin gibi mayıs başına biter ama kesin bir şey diyemiyoruz işte beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.Herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. 2020 gelini olarak.. umarım hepimiz için en hayırlısı olur. Çok stresli bir dönem.. mayıs 25'te nişanım var ne olacak bilemiyorum.. Eylül 6'da düğün inşallah bir önceki mesajlardan da bir arkadaşın dediği gibi mayıs başında biter herşey. Öngörülerinizi beklerim. Herkese sağlıklı huzurlu günler..
Salonumuzu tutmuştuk ve 5 yıllık ilişki 2 yıl nişanlılıkumarım kimsenin hayali ertelenmezHmm onu bilmiyorum ki biz şubat sonu almıştık . Da ne olacak belli değil ki. Bence eylüle alın verirlerse daha garanti olur. Hepimizin planı alt üst oldu baksana .
Kızlar çok uzun bir süre nikah tarihi verilmeyecek diye bi dedikodu duydum doğru mu acaba aranızda önümüzdeki aylara nikah günü alan oldu mu..