Düğün 2020 Gelinleri

Benim gelinlik de alınmamıştı ya Bana o kadar dedi gelinliği alalım alalım. Bende sallıuordum havalar ısınınca gideriz rahat gezeriz daha 3 ay var hazır alıcam ben diye şimdi açık gelinlikçi yok

Benim gelinlik de alınmamıştı ya Bana o kadar dedi gelinliği alalım alalım. Bende sallıuordum havalar ısınınca gideriz rahat gezeriz daha 3 ay var hazır alıcam ben diye şimdi açık gelinlikçi yok
Düğün salonuna verdiğimiz paraya mı yanayım, kına salonuna mı, organizasyona mı, eşyaları aldık depoda duruyor, çıkıp ev bile bakamıyoruz. Hangisine bacım. Vallahi sabaha kadar dertleşesim var o denli moraller eksi :)))))

evet biz de salonu tutmuştuk. Ama parayı iade ederler hernalde mücbir sebep sonuçta. Nikah düğünde kıyılacak diye ona bile bir ton para ödedik yav . Havalar güzelleşti gideyim gelinliğimi alayım dediğim gün dediler düğünler iptal

O nikah ücretini artık saymıyorum bile, ona gelene kadaaar :))) haziranı bekliyoruz gözümüz yaşlı, Allah büyük.

O nikah ücretini artık saymıyorum bile, ona gelene kadaaar :))) haziranı bekliyoruz gözümüz yaşlı, Allah büyük.
napim ya ben neye sardığımı mı biliyorum. Yani bir de bu benim 3. Nişanlılığım nasıl bir durumda olduğumu az çok anlıyorsundur

napim ya ben neye sardığımı mı biliyorum. Yani bir de bu benim 3. Nişanlılığım nasıl bir durumda olduğumu az çok anlıyorsundur
Benim ilk de ne oluyo :))) hayır adama da anlatınca anlamsız bakıyo suratıma, erkekler için çok önemli değil bu düğün gelinlik şu bu falan. odun

Kızlar koltuk takımını hangi marka aldınız? Kafamız dağılsın bari

Benim ilk de ne oluyo :))) hayır adama da anlatınca anlamsız bakıyo suratıma, erkekler için çok önemli değil bu düğün gelinlik şu bu falan. odun

ya ben artık İnsanların gözünde de tuhaf bir duruma düştüm. Annem bile uğursuz demeye başladı bana yav . Evleniyorum diye davetiye dağıtıyorum sonra hop düğün zamanı bişey oluyor. Bu seferkinde nikah tarihini aldıktan bile baya sonra yeni yeni söylemeye başlamıştım ki insanlara pat bu olay patlak verdi.

Sen insanlara ne bakıyorsun, mutluluğuna bak, insanlar hep yorum yapar, hep moral bozar. Ben nişanlanana kadar mahvettiler, kaç yaşındaymışım, bilmem neymiş.
Allah kurtarmış diye bak, evlenip boşansaydın daha mı iyiydi. Herkes nasibine.
Asıl uğursuzun ben olduğumu düşünüyorum son olaylardan sonra.

Neden mahvettiler ?

Kızlar benim dügünüm Haziran da sizce o zamana kadar uzar mı bu durum ?

mahalle baskısından nefret ediyorum. Yaşıt sayılırız ve bu tarz evlenemedin baskıları bana da oldu hemde çok . Bir de bunun yanında kaç nişanlı harcamışım, şöyle olmuş böyle olmuş , herhalde bir kusuru çıkıyor bilmem ne bir sürü laf işittim İnsanlar asla bu karşımdaki insan taş değil diye düşünmüyor ki. Yani gerçekten sıkıldım. Tam huzura ericem derken kıyamet

İstiyorlar ki, karşı taraf ne olursa olsun elalem ne der diyelim, hayatımızı mahvedelim, yeter ki dışardan mutlu görünelim. Kim ister ilişkisini bozsun, kim durduk yere ayrılır hem de nişanlanmışken. İnsan hem ayrılığı atlatmaya çalışıyor, bir yandan da millete hesap veriyor, şöyle oldu böyle oldu diye, sanki mecburmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…