- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Benim düğünüm üniversite sınavlarıyla aynı güne denk gelmişti, üniversite sınavı ertelenince benim umudum bitti kızlar..
Dışarıda keyfi gezen birkaç kendini bilmez, yüzlerce kişiye bulaştırıyor.
Bu insanların keyfi yüzünden bu kadar şeyin aksaması gerçekten sinir bozucu. Adam virüs diye birşey yok diyor, bu adama neyi nasıl anlatabilirsin ki?
15 gün keyfinden feragat etmiyor adam ya, 15 gün evinde oturucaksın zor değil.
Bu konuda çok sinirliyim..
Ben sınavın ertelenme sebebinin okulların nisana kadar kapalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eğitimler çok aksadı her ne kadar internet üzerinden ders anlatılsa da çocuklar henüz bu duruma adapte olamadı bu nedenle onlara çalışıp toparlanmaları için süre vermek adına yapılmış olabileceğini düşünüyorum bence umudunu yitirme canım.Benim düğünüm üniversite sınavlarıyla aynı güne denk gelmişti, üniversite sınavı ertelenince benim umudum bitti kızlar..
Dışarıda keyfi gezen birkaç kendini bilmez, yüzlerce kişiye bulaştırıyor.
Bu insanların keyfi yüzünden bu kadar şeyin aksaması gerçekten sinir bozucu. Adam virüs diye birşey yok diyor, bu adama neyi nasıl anlatabilirsin ki?
15 gün keyfinden feragat etmiyor adam ya, 15 gün evinde oturucaksın zor değil.
Bu konuda çok sinirliyim..
Ben sınavın ertelenme sebebinin okulların nisana kadar kapalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eğitimler çok aksadı her ne kadar internet üzerinden ders anlatılsa da çocuklar henüz bu duruma adapte olamadı bu nedenle onlara çalışıp toparlanmaları için süre vermek adına yapılmış olabileceğini düşünüyorum bence umudunu yitirme canım.
Tüm kalbimle, inşallahBen sınavın ertelenme sebebinin okulların nisana kadar kapalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eğitimler çok aksadı her ne kadar internet üzerinden ders anlatılsa da çocuklar henüz bu duruma adapte olamadı bu nedenle onlara çalışıp toparlanmaları için süre vermek adına yapılmış olabileceğini düşünüyorum bence umudunu yitirme canım.
Haziranın sonuna doğru olması şuan tek tesellim.demekki temmuz gibi tamamen kontrol alınmasını bekliyorlar denebilir
Ama yok ben böyle inanmak istemiyorum . Önümüzdeki ay hayatın normale döneceğine inanıyorum hala
Ben sınavın ertelenme sebebinin okulların nisana kadar kapalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eğitimler çok aksadı her ne kadar internet üzerinden ders anlatılsa da çocuklar henüz bu duruma adapte olamadı bu nedenle onlara çalışıp toparlanmaları için süre vermek adına yapılmış olabileceğini düşünüyorum bence umudunu yitirme canım.
Benden de çoook çook inşallahTüm kalbimle, inşallah
Biz de bayrama erteledik ama nişanlım da ben de umutlanamıyoruz hiçHaziranın sonuna doğru olması şuan tek tesellim.
Düğünü erteliyor musunuz peki :)Tüm kalbimle, inşallah
Haziranın 21inde, nikahımız da aynı gün, ertelemek çok uçuk ihtimal çünkü temmuz ağustos dolu.Düğünü erteliyor musunuz peki :)
Ben umutluyum bu topikten ilk evli çıkacak sensinBiz de bayrama erteledik ama nişanlım da ben de umutlanamıyoruz hiç
Biz de umutsuzuz, nişanlım da, en azından nikah olur diye kendini avutuyo.Biz de bayrama erteledik ama nişanlım da ben de umutlanamıyoruz hiç
Umarım haziranda bu sorun ortadan kalkar. Haklısın herkes ertelediği için günler çabuk dolmuş galiba.Haziranın 21inde, nikahımız da aynı gün, ertelemek çok uçuk ihtimal çünkü temmuz ağustos dolu.
29 yıl bekledim, evlenmeye karar verdim, deprem oldu, çığ düştü, savaş çıktı, salgın hastalık çıktı, bir de düğünümde uzaylılarla halay çekersem, zirvede bırakıcam.Umarım haziranda bu sorun ortadan kalkar. Haklısın herkes ertelediği için günler çabuk dolmuş galiba.
Yaa çok teşekkür ederim mutlu ettin beni inşallah hepimiz çok mutlu oluruzBen umutluyum bu topikten ilk evli çıkacak sensinama bizi burada unutma tabiii
Çok haklısın evlenmek için çok kötü bir yıl seçmişiz29 yıl bekledim, evlenmeye karar verdim, deprem oldu, çığ düştü, savaş çıktı, salgın hastalık çıktı, bir de düğünümde uzaylılarla halay çekersem, zirvede bırakıcam.
Şaka bir yana ciddi manada zor günlerden geçtik, bu yıl maalesef zor geçiyor Allah beterinden korusun. #edit
Eğer onun düğünü olursa benimki de aynı gün oluyorBen umutluyum bu topikten ilk evli çıkacak sensinama bizi burada unutma tabiii
Ay benim sorunumBiz de umutsuzuz, nişanlım da, en azından nikah olur diye kendini avutuyo.
Ben nişanlım kadar soğukkanlı bakamıyorum tabi. Onca heves onca hayal..Gelinlik, kına kıyafeti, kuaförü, çekimi, düğün mekanı, kına mekanı, evimin eşyaları... Herşey hazırdı oysa. Allah daha beterinden korusun..Ay benim sorunum