Düğün 2020 Gelinleri

Benim düğünüm üniversite sınavlarıyla aynı güne denk gelmişti, üniversite sınavı ertelenince benim umudum bitti kızlar..
Dışarıda keyfi gezen birkaç kendini bilmez, yüzlerce kişiye bulaştırıyor.
Bu insanların keyfi yüzünden bu kadar şeyin aksaması gerçekten sinir bozucu. Adam virüs diye birşey yok diyor, bu adama neyi nasıl anlatabilirsin ki?
15 gün keyfinden feragat etmiyor adam ya, 15 gün evinde oturucaksın zor değil.
Bu konuda çok sinirliyim..

demekki temmuz gibi tamamen kontrol alınmasını bekliyorlar denebilir
Ama yok ben böyle inanmak istemiyorum . Önümüzdeki ay hayatın normale döneceğine inanıyorum hala

Ben sınavın ertelenme sebebinin okulların nisana kadar kapalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eğitimler çok aksadı her ne kadar internet üzerinden ders anlatılsa da çocuklar henüz bu duruma adapte olamadı bu nedenle onlara çalışıp toparlanmaları için süre vermek adına yapılmış olabileceğini düşünüyorum bence umudunu yitirme canım.

Ay evet bu da olabilir. Ben telafi dersleri yapılacağını duydum. Temmuzda sınav varsa en geç bayram sonrası gibi telafi dersleri başlanır diye düşünüyorum

Tüm kalbimle, inşallah

demekki temmuz gibi tamamen kontrol alınmasını bekliyorlar denebilir
Ama yok ben böyle inanmak istemiyorum . Önümüzdeki ay hayatın normale döneceğine inanıyorum hala
Haziranın sonuna doğru olması şuan tek tesellim.

Tüm kalbimle, inşallah
Benden de çoook çook inşallah

Umarım haziranda bu sorun ortadan kalkar. Haklısın herkes ertelediği için günler çabuk dolmuş galiba.
29 yıl bekledim, evlenmeye karar verdim, deprem oldu, çığ düştü, savaş çıktı, salgın hastalık çıktı, bir de düğünümde uzaylılarla halay çekersem, zirvede bırakıcam.
Şaka bir yana ciddi manada zor günlerden geçtik, bu yıl maalesef zor geçiyor Allah beterinden korusun. #edit

Çok haklısın evlenmek için çok kötü bir yıl seçmişiz

Ay benim sorunum
Ben nişanlım kadar soğukkanlı bakamıyorum tabi. Onca heves onca hayal..Gelinlik, kına kıyafeti, kuaförü, çekimi, düğün mekanı, kına mekanı, evimin eşyaları... Herşey hazırdı oysa. Allah daha beterinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…