Benımkı hic demiyor öyle bir sey. Sen ne istersen öyle olsun diyor ama moral vermeye calısıyor merak etme olacak diyeOlur da mayıs sonuna bir şeyler düzelmezse erteleriz temmuz ağustos artık ne ise hafta içi yaparız ne yapalım düğünü dedim nişanlıma.
o da ertelemeyelim ertelenirse işler sallanır laçkalaşır falan filan dedi. Aynı nikah tarihinde nikahı yaparız olur biter diyor. Bu konuda da ısrarcı. Moralim bozuldu. O kadar kurduğum hayaller yıkılacak mı yani
Sizlerin nişanlıları da böyle bir ısrarda bulunuyor mu? Hani işler ters giderse sadece nikah yaparız diyor mu ?
benimki de demiyor. Eylül ekim olsun istedim. Eylule ertelendi. Nikah kıyalım düğünü sonra yapalım istedi ama ben istemedim. Tamam dedi.Olur da mayıs sonuna bir şeyler düzelmezse erteleriz temmuz ağustos artık ne ise hafta içi yaparız ne yapalım düğünü dedim nişanlıma.
o da ertelemeyelim ertelenirse işler sallanır laçkalaşır falan filan dedi. Aynı nikah tarihinde nikahı yaparız olur biter diyor. Bu konuda da ısrarcı. Moralim bozuldu. O kadar kurduğum hayaller yıkılacak mı yani
Sizlerin nişanlıları da böyle bir ısrarda bulunuyor mu? Hani işler ters giderse sadece nikah yaparız diyor mu ?
Benimde Haziran’da yasağın 3 ay devam edeceğini sanmıyorum Allah yaşatmasın ama dediğin gbi yasak kalksa bile düğüne gelmeyeceklerbenimde 13 haziran düğünüm var cok moralim bozuldu allahım öncelikle sağlık versin tabiki herkeze ama insan cok üzülüyo ve belirsizlik cok kötü ölüm olmalısın dua edelim ama ben inanıyorum mayıs haziran gibi düzelicek inşalllah benim dj ile konustum sen üzülme dedi mart ayı için gecerli dedi dondurulan organizasyonlar ama insan düşünüypo virüs bitmezse ki bitmeyecek gbi düğüne gelende olmaz allahım yardım etsin
Bende 2 yıılık nişanlıyım tam sonunda kavuşacaz derkenkızlar morallerimizi yüksek tutalım hersey hallolucak ben inanıyorum benimde 13 haziran düğünüm salonun sahibi ile görüstüm 1 aya normale dönecek dedi tahmini ben inanıyorum hazırlıklarımı bırakmadım allahım ölüm vermesin insanlarımıza sevdi,klerimize ve ben 2 yıl 16 gündür nişanlıyım sabrettik bu günlere geldik 3 ay kala bu durumla karsılaştık herseyde vardır bir kısmet
Haziran olmazsa Ekime alırız diyoruz. E Ekim de olmazsa artıkBugün mehmet öz’ün bi konuşmasına denk geldim hazirana kadar sürecek bu virüs ve tamamen geçmeyecek kışın tekrarlayacak gibi bir konuşma yaptı kafam allak bullak ve içim buruk
Böyle düşünüyoruz falan ama düğün yapacak bir sürü insan var herkes belli aylara düğünü sıkıştırmaya çalışıyor yer kalmama olasılığı yüksek. Kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma hep ihtimaller geliyor. Normalde düğünüm temmuzda şuan iptal etme durumum söz konusu değil ilerleyen süreçlere göre hareket edicez ama dediğim gibi birçok kişinin düğünü askıya alındı herkes boş bulduğu ileri bir tarihe almaya çalışıyor sıkışıklık olacak gibime geliyor umuyorum mayıs ayı güzel geçer bu illetten hepimiz kurtuluruz.Haziran olmazsa Ekime alırız diyoruz. E Ekim de olmazsa artık
Benim kayınpederim düğün salonu işletiyor ekime kadar falan hafta sonları hep doluymuş sanırım.Böyle düşünüyoruz falan ama düğün yapacak bir sürü insan var herkes belli aylara düğünü sıkıştırmaya çalışıyor yer kalmama olasılığı yüksek. Kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma hep ihtimaller geliyor. Normalde düğünüm temmuzda şuan iptal etme durumum söz konusu değil ilerleyen süreçlere göre hareket edicez ama dediğim gibi birçok kişinin düğünü askıya alındı herkes boş bulduğu ileri bir tarihe almaya çalışıyor sıkışıklık olacak gibime geliyor umuyorum mayıs ayı güzel geçer bu illetten hepimiz kurtuluruz.
Korkutuğum şeyler oluyor işteBenim kayınpederim düğün salonu işletiyor ekime kadar falan hafta sonları hep doluymuş sanırım.
Biz de napcaz hiç bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum açıkçası, sadece sevdiğimi çok özlüyorum hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşmak istiyorum..
Hepimizin hevesi kırıldı ama şu olay inşallah çabucak bitsin de hafta içine ayarlamaya çalışırız. İnşallah o mutlu günlerimize kavuşabilirsek ufak tefek aksilikleri düşünüp üzülmeyelim, o günü en mutlu şekilde bolca gülerek geçirelim inşallahKorkutuğum şeyler oluyor işte
Sorma ya. Buna da şükür ne yapalim.Biz de bir ay sonra kesin karar vereceğiz sanırım ne yapacağımıza.
Şuna bak ne heveslerle açılan topic ne hale geldi
Bu süreç bittiğinde hayırlısıyla hepsini yaparsın canım inan her şeyin hazır olup belirsiz bir şeyi beklemek daha zorKızlar siz iyi kötü bir tarihi ertelemissiniz. Düğün yeri ve tarihini konuştuk ardından olay patladi ben de oyle nisanli kaldim. Ne düğün yeri bakabiliyoruz, dugun yeri olmadığı icin tarih alamıyoruz, nikah basvurusu yapamiyoruz, gelinlikciler kapali gelinlik bakamıyorum cok mutsuzum.
Benimki hepten belirsiz artık. Ne zaman hayat normale dönecek bilemiyorumBu süreç bittiğinde hayırlısıyla hepsini yaparsın canım inan her şeyin hazır olup belirsiz bir şeyi beklemek daha zor
Kızlar siz iyi kötü bir tarihi ertelemissiniz. Düğün yeri ve tarihini konuştuk ardından olay patladi ben de oyle nisanli kaldim. Ne düğün yeri bakabiliyoruz, dugun yeri olmadığı icin tarih alamıyoruz, nikah basvurusu yapamiyoruz, gelinlikciler kapali gelinlik bakamıyorum cok mutsuzum.
ben hic öyle şeyler almadım. Bohça mi yapıyorsunuzkızlar pijama takımınızı nereden aldınız nişan alışverişi için?