Düğün 2020 Gelinleri

Herkese Merhaba..Yeni üyeyim ve bu da ilk mesajım :) Şubat 16'da nişanlandım.Düğünü eylülde düşünüyorduk.Erkek kardeşim de nişanlı.Onun da düğünü haziranda Ama koronadan dolayı iptal olma durumu var.Biz de beklemedeyiz.Belirsizlik çok kötü.Umarım biran önce ülkece atlatırız bu durumu.

Olur da mayıs sonuna bir şeyler düzelmezse erteleriz temmuz ağustos artık ne ise hafta içi yaparız ne yapalım düğünü dedim nişanlıma.
o da ertelemeyelim ertelenirse işler sallanır laçkalaşır falan filan dedi. Aynı nikah tarihinde nikahı yaparız olur biter diyor. Bu konuda da ısrarcı. Moralim bozuldu. O kadar kurduğum hayaller yıkılacak mı yani
Sizlerin nişanlıları da böyle bir ısrarda bulunuyor mu? Hani işler ters giderse sadece nikah yaparız diyor mu ?

Benımkı hic demiyor öyle bir sey. Sen ne istersen öyle olsun diyor ama moral vermeye calısıyor merak etme olacak diye

benimki de demiyor. Eylül ekim olsun istedim. Eylule ertelendi. Nikah kıyalım düğünü sonra yapalım istedi ama ben istemedim. Tamam dedi.

Lakin bu defa ben.diyorum. Eylül de de sorun çıkarsa nikahı kıyar geçerim. Düğün falan yapmam diyorum.

Allah nasip etmiyor demek ki der, düğün defterini kapatırım.

Benimde Haziran’da yasağın 3 ay devam edeceğini sanmıyorum Allah yaşatmasın ama dediğin gbi yasak kalksa bile düğüne gelmeyecekler

Bende 2 yıılık nişanlıyım tam sonunda kavuşacaz derkenMoralimi yüksek tutuyorum hazirana kdr geçer diyorum ama bellide olmaz

Bugün mehmet öz’ün bi konuşmasına denk geldim hazirana kadar sürecek bu virüs ve tamamen geçmeyecek kışın tekrarlayacak gibi bir konuşma yaptı kafam allak bullak ve içim buruk

Haziran olmazsa Ekime alırız diyoruz. E Ekim de olmazsa artık
Böyle düşünüyoruz falan ama düğün yapacak bir sürü insan var herkes belli aylara düğünü sıkıştırmaya çalışıyor yer kalmama olasılığı yüksek. Kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma hep ihtimaller geliyor. Normalde düğünüm temmuzda şuan iptal etme durumum söz konusu değil ilerleyen süreçlere göre hareket edicez ama dediğim gibi birçok kişinin düğünü askıya alındı herkes boş bulduğu ileri bir tarihe almaya çalışıyor sıkışıklık olacak gibime geliyor umuyorum mayıs ayı güzel geçer bu illetten hepimiz kurtuluruz.

Benim kayınpederim düğün salonu işletiyor ekime kadar falan hafta sonları hep doluymuş sanırım.
Biz de napcaz hiç bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum açıkçası, sadece sevdiğimi çok özlüyorum hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşmak istiyorum..

Korkutuğum şeyler oluyor işte

Kızlar siz iyi kötü bir tarihi ertelemissiniz. Düğün yeri ve tarihini konuştuk ardından olay patladi ben de oyle nisanli kaldim. Ne düğün yeri bakabiliyoruz, dugun yeri olmadığı icin tarih alamıyoruz, nikah basvurusu yapamiyoruz, gelinlikciler kapali gelinlik bakamıyorum cok mutsuzum.

Bu süreç bittiğinde hayırlısıyla hepsini yaparsın canım inan her şeyin hazır olup belirsiz bir şeyi beklemek daha zor

benim günüm var gelinliğim yok gelinlikçiler kapalı. Nikah günüm var ama nasıl olacak belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…