Mayısa düzelirse ortalık ikimizin aynı gün olacak deseneBizim de aynı şekilde mart sonuydu düğünüm evimiz hazırdı, benim nişanlım da sadece nikah yapalım dedi ama aileler olmaz öyle o kadar hazırlık yapıldı izin verilince hemen düğün olacak diyor. Bizim şu an tek şansımız kayınpederimin çalıştığı düğün salonunda olacak düğünümüz bayramda boşmuş o zamana düzelirse hemen bayramın 2. ve 3. günü yapacağız ama daha da uzar mı bilemiyorum. Belirsizlik çok kötü gerçekten
İnşallah canım hayırlısıylaMayısa düzelirse ortalık ikimizin aynı gün olacak desene
İnşallah kalmaz o zamana bir şey yaparsınız düğününüzü, dualarımız hepimiz içinBenim düğünüm de temmuzda ama ona bile tedirginim nişanlım sadece nikah kıyarız diyor onun ailesi kabul eder ama benimkiler etmez sanmıyorum. Öyle olursa daha ne kadar dayanıcaz bilmiyorum nişanlım düğün illa yazın olsun demişti 2021yazına kalırsa ne yaparım bilmiyorumAyrı şehirlerde yaşıyoruz her zaman görüşemiyoruz bu nedenle hemen evlenmek istiyorum
Gercekten insanların bu sorumsuzlugu beni deli ediyor.Olan bizim düğünlere oldu valla. Bugün ibb trafikten baktım boğaz sahil hattı kilit. İnsanlar kendini sahillere vurmuş durumda.
dün bir otogarda asker uğurlaması yapılmış.
Kurban biz olduk resmen ya
Gercekten insanların bu sorumsuzlugu beni deli ediyor.
Ne var surda 15 gün evlerine kapansalar cok mu zor sanki. Hala hava güzel cıkma derdindeler. Olan gerçekten bizlere olacak en sonunda ilerlerse.
canım cok sıkkın bu duruma
Canım ne yaptın tarihlerini ayarlayabildin mi en çok seni merak ettimBizim de aynı şekilde mart sonuydu düğünüm evimiz hazırdı, benim nişanlım da sadece nikah yapalım dedi ama aileler olmaz öyle o kadar hazırlık yapıldı izin verilince hemen düğün olacak diyor. Bizim şu an tek şansımız kayınpederimin çalıştığı düğün salonunda olacak düğünümüz bayramda boşmuş o zamana düzelirse hemen bayramın 2. ve 3. günü yapacağız ama daha da uzar mı bilemiyorum. Belirsizlik çok kötü gerçekten
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bayramın 1. gününe kına 2. gününe düğün için salona not aldırdık ama o zamana nolur bilemiyoruz tabiki, hakkımızda hayırlısıCanım ne yaptın tarihlerini ayarlayabildin mi en çok seni merak ettim
Umarım daha erken tarihte mutluluğuna kavuşursun umarım biran önce bunlar biter canım hepimiz için hayırlısı olsunCanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bayramın 1. gününe kına 2. gününe düğün için salona not aldırdık ama o zamana nolur bilemiyoruz tabiki, hakkımızda hayırlısı
İnşallah bu kötü günleri en kısa zamanda atlatırızCanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bayramın 1. gününe kına 2. gününe düğün için salona not aldırdık ama o zamana nolur bilemiyoruz tabiki, hakkımızda hayırlısı
Benim haziranda şuan için bir erteleme düşünmüyorum zaman içerisinde yaşanan gelişmelere göre hareket etmek daha doğru olur diye düşünüyorum . İnşallah en kısa zamanda güzel günlerimiz olurHaziran'da düğünü olupta erteleyen var mı aranızda ?
insallah kazasız belasız bu sefer çok güzel bir düğün olurCanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bayramın 1. gününe kına 2. gününe düğün için salona not aldırdık ama o zamana nolur bilemiyoruz tabiki, hakkımızda hayırlısı
Hepimizin inşallahhinsallah kazasız belasız bu sefer çok güzel bir düğün olur