Düğün 2020 Gelinleri

Mayısa düzelirse ortalık ikimizin aynı gün olacak desene

Zaten nisanın 15 ine kadar ak koyun kara koyun belli olur

Benim düğünüm de temmuzda ama ona bile tedirginim nişanlım sadece nikah kıyarız diyor onun ailesi kabul eder ama benimkiler etmez sanmıyorum. Öyle olursa daha ne kadar dayanıcaz bilmiyorum nişanlım düğün illa yazın olsun demişti 2021yazına kalırsa ne yaparım bilmiyorum Ayrı şehirlerde yaşıyoruz her zaman görüşemiyoruz bu nedenle hemen evlenmek istiyorum

Mayısa düzelirse ortalık ikimizin aynı gün olacak desene
İnşallah canım hayırlısıyla
İnşallah kalmaz o zamana bir şey yaparsınız düğününüzü, dualarımız hepimiz için

Olan bizim düğünlere oldu valla. Bugün ibb trafikten baktım boğaz sahil hattı kilit. İnsanlar kendini sahillere vurmuş durumda.
dün bir otogarda asker uğurlaması yapılmış.
Kurban biz olduk resmen ya

Yalnız ben degilmisim etkilenen, insallah öncelikle su durumu atlatalım, ama benim nisan ertelendi nisandaydi, insallah nikâhım olur, temmzuda düğün vardı,ben ondan bile korkuyorum, hayallee hayatlar gecen haftaya kadar bu kadar sorun olacağı aklima gelmezdi

Olan bizim düğünlere oldu valla. Bugün ibb trafikten baktım boğaz sahil hattı kilit. İnsanlar kendini sahillere vurmuş durumda.
dün bir otogarda asker uğurlaması yapılmış.
Kurban biz olduk resmen ya
Gercekten insanların bu sorumsuzlugu beni deli ediyor.
Ne var surda 15 gün evlerine kapansalar cok mu zor sanki. Hala hava güzel cıkma derdindeler. Olan gerçekten bizlere olacak en sonunda ilerlerse.
canım cok sıkkın bu duruma

Gercekten insanların bu sorumsuzlugu beni deli ediyor.
Ne var surda 15 gün evlerine kapansalar cok mu zor sanki. Hala hava güzel cıkma derdindeler. Olan gerçekten bizlere olacak en sonunda ilerlerse.
canım cok sıkkın bu duruma

evet cumhurbaşkanı geçen günkü açıklamada sıkı tedbirlere uyarsak 3 haftada atlatabiliriz diyordu. Ama böyle giderse ne baharlar ne yazlar kalacak gibi

Canım ne yaptın tarihlerini ayarlayabildin mi en çok seni merak ettim

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bayramın 1. gününe kına 2. gününe düğün için salona not aldırdık ama o zamana nolur bilemiyoruz tabiki, hakkımızda hayırlısı
Umarım daha erken tarihte mutluluğuna kavuşursun umarım biran önce bunlar biter canım hepimiz için hayırlısı olsun

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bayramın 1. gününe kına 2. gününe düğün için salona not aldırdık ama o zamana nolur bilemiyoruz tabiki, hakkımızda hayırlısı
İnşallah bu kötü günleri en kısa zamanda atlatırız Güzel günlerimizi gönül rahatlığı ile yaşarız

Haziran'da düğünü olupta erteleyen var mı aranızda ?
Benim haziranda şuan için bir erteleme düşünmüyorum zaman içerisinde yaşanan gelişmelere göre hareket etmek daha doğru olur diye düşünüyorum . İnşallah en kısa zamanda güzel günlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…