Tamam cinim istanbulda yokmus sanslisin kaynanam aradi haber verdi guldum guldum sonra aglama.krizine girdimYa bi dur, panik yapma, iptal değil henüz, moralini bozma, dur bakalım, şuan aynı durumdayız, zaten moralim bozuk, destek ol kız azcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cinim istanbulda yokmus sanslisin kaynanam aradi haber verdi guldum guldum sonra aglama.krizine girdimYa bi dur, panik yapma, iptal değil henüz, moralini bozma, dur bakalım, şuan aynı durumdayız, zaten moralim bozuk, destek ol kız azcık
Senin düğün Eylüldeydi di mi?Ayy inşallah olmaz nolur sağlıklı şekilde yapalım dugunlerimizi bitsin gitsin
Evett ilk haftaSenin düğün Eylüldeydi di mi?
Hadi hayırlısı. Moralinizi yüksek tutun kızlar.Evett ilk hafta
Ben ankaradayim 12 Eylül de dugunum var 65 yaş üstü kısıtlama 1. Derece akrabayı kapsamıyorAnkara'da 65 yaş üstü babanne, dede düğünlere katilamaycakmış doğru mu arkadaşlar. Ankara da olan var mı ?
Peki bunun için izin falan almak gerekiyor mu ? Nasıl yapıyoruz cumartesi düğünüm var. Telefonda ağlıyor babannemBen ankaradayim 12 Eylül de dugunum var 65 yaş üstü kısıtlama 1. Derece akrabayı kapsamıyor
Bu arada nereden bilgi aldınız. Sabahtan beri kaymakamlık ile konuşuyorum bilmiyorlaeBen ankaradayim 12 Eylül de dugunum var 65 yaş üstü kısıtlama 1. Derece akrabayı kapsamıyor
Eşim söyledi de nerden aldığını bilmiyorum bilgiyi. Dugunu yapacağımiz mekanda bilgi verirdi herhalde diye düşünüyorum. Nisandan hazirana hazirandan eylule ertelendi dugunumuz bu defa da yapamazsam zaten vazgecegim gelinliğim hazır gidip bir dış cekim yaptırırım olur biterBu arada nereden bilgi aldınız. Sabahtan beri kaymakamlık ile konuşuyorum bilmiyorlae
Simdi valilikle görüştüm. Sadece anne ve baba 65 yaş üzerindeyse onlar diyor. Onun dışında babaanne, dede olmuyormuş. Valla aklımı kaçıracağım artıkEşim söyledi de nerden aldığını bilmiyorum bilgiyi. Dugunu yapacağımiz mekanda bilgi verirdi herhalde diye düşünüyorum. Nisandan hazirana hazirandan eylule ertelendi dugunumuz bu defa da yapamazsam zaten vazgecegim gelinliğim hazır gidip bir dış cekim yaptırırım olur biter
50 kisimiymis canimSimdi valilikle görüştüm. Sadece anne ve baba 65 yaş üzerindeyse onlar diyor. Onun dışında babaanne, dede olmuyormuş. Valla aklımı kaçıracağım artık
Yok öyle bişey söylemedi. Sadece yaş ile ilgili sormuştum zaten50 kisimiymis canim
Kızlar bugün düğün salonu işletmecisi de babanne, dede gelebiliyor dediler. Ankara için hiç bilgi alan var mı ?
Bugün o kadar çok yerle konuştum ki il Hıfzıssıhha dışında. Kaymakamlık, ilçe emniyet, valilik, düğün salonu birileri babanne dede gidebilir diyor birileri gidemez. Zaten il Hıfzıssıhha telefonu açmıyorHer sehir farkli karar aldi
Il hifzissihha kurullarina ulasmaya calisin
Belediyeler de bilir
Anneanne dede geliyor ama dayi amca hala yok sanirim
Bazi yerlerde 65 tamamen yasak
Bugün o kadar çok yerle konuştum ki il Hıfzıssıhha dışında. Kaymakamlık, ilçe emniyet, valilik, düğün salonu birileri babanne dede gidebilir diyor birileri gidemez. Zaten il Hıfzıssıhha telefonu açmıyor
Şöyle ki bazı illerde bunu net şekilde belirtmişler. 65 yaşa yasak ama 1. Ve 2. Derece akraba ise düğüne katilmada sakınca yok diye.Simdi 65 yas ustune yasak varsa ztn dugun soz konusu olamaz 65 yasa yasak varmi?