Düğün 2020 Gelinleri

Bu arada nereden bilgi aldınız. Sabahtan beri kaymakamlık ile konuşuyorum bilmiyorlae
Eşim söyledi de nerden aldığını bilmiyorum bilgiyi. Dugunu yapacağımiz mekanda bilgi verirdi herhalde diye düşünüyorum. Nisandan hazirana hazirandan eylule ertelendi dugunumuz bu defa da yapamazsam zaten vazgecegim gelinliğim hazır gidip bir dış cekim yaptırırım olur biter

Bir de Ankara’da dugunlere kısıtlama getirene kadar toplu taşıma araçlarını bir kontrol etsinler o dolmuşlarda otobüslerde insanlar dipdibe sıkış tepis camlar kapalı havalandırma yok.

Eşim söyledi de nerden aldığını bilmiyorum bilgiyi. Dugunu yapacağımiz mekanda bilgi verirdi herhalde diye düşünüyorum. Nisandan hazirana hazirandan eylule ertelendi dugunumuz bu defa da yapamazsam zaten vazgecegim gelinliğim hazır gidip bir dış cekim yaptırırım olur biter
Simdi valilikle görüştüm. Sadece anne ve baba 65 yaş üzerindeyse onlar diyor. Onun dışında babaanne, dede olmuyormuş. Valla aklımı kaçıracağım artık

Kızlar bugün düğün salonu işletmecisi de babanne, dede gelebiliyor dediler. Ankara için hiç bilgi alan var mı ?

Her sehir farkli karar aldi
Il hifzissihha kurullarina ulasmaya calisin
Belediyeler de bilir
Anneanne dede geliyor ama dayi amca hala yok sanirim
Bazi yerlerde 65 tamamen yasak

Her sehir farkli karar aldi
Il hifzissihha kurullarina ulasmaya calisin
Belediyeler de bilir
Anneanne dede geliyor ama dayi amca hala yok sanirim
Bazi yerlerde 65 tamamen yasak
Bugün o kadar çok yerle konuştum ki il Hıfzıssıhha dışında. Kaymakamlık, ilçe emniyet, valilik, düğün salonu birileri babanne dede gidebilir diyor birileri gidemez. Zaten il Hıfzıssıhha telefonu açmıyor

Bugün o kadar çok yerle konuştum ki il Hıfzıssıhha dışında. Kaymakamlık, ilçe emniyet, valilik, düğün salonu birileri babanne dede gidebilir diyor birileri gidemez. Zaten il Hıfzıssıhha telefonu açmıyor

Simdi 65 yas ustune yasak varsa ztn dugun soz konusu olamaz 65 yasa yasak varmi?

Simdi 65 yas ustune yasak varsa ztn dugun soz konusu olamaz 65 yasa yasak varmi?
Şöyle ki bazı illerde bunu net şekilde belirtmişler. 65 yaşa yasak ama 1. Ve 2. Derece akraba ise düğüne katilmada sakınca yok diye.

Ancak Ankara'da net bir ifade yok. O yüzden de kurumlar ikiye bölünmüş şekilde cevap veriyor. Bazıları babanne dede 65 yaşı üstündeyse katılabilir, bazıları ise katılamaz diyor

X