Şöyle ki bazı illerde bunu net şekilde belirtmişler. 65 yaşa yasak ama 1. Ve 2. Derece akraba ise düğüne katilmada sakınca yok diye.
Ancak Ankara'da net bir ifade yok. O yüzden de kurumlar ikiye bölünmüş şekilde cevap veriyor. Bazıları babanne dede 65 yaşı üstündeyse katılabilir, bazıları ise katılamaz diyor
Çok teşekkür ederim. Yarın mesaj atarım o zaman size65 yas icin sokaga cikma kisitlamasi saatlere baglandi
O saatlere bagli olarak sokaga cikmasi da dugune gitmesi de yasak.
Sokaga cikma kisitlamasi olmadigi saatlerde dugune gidebilir ama buda sartlara baglandi bazi illerde bu net
Il msj atarsaniz kurumdan yarin ararim bilgi almaya calisirim ztn zordasiniz faydam olsun
nasıl ya off erteledik yine mi bizi buldu kesin mi bu bilgi
Bizim burda bu haftadan sonra yasakmis bilin bakalim haftaya kimin dugunu var.nasıl ya off erteledik yine mi bizi buldu kesin mi bu bilgi
ay deme sizin orası neresiBizim burda bu haftadan sonra yasakmis bilin bakalim haftaya kimin dugunu var.
kesin bir bilgi diyemem ama konuştuğum herkes bunu söylüyor istisnasız. Herkesin aynı şeyi söylemesi tesadüf müdür bu kadar bilemiyorum.nasıl ya off erteledik yine mi bizi buldu kesin mi bu bilgi
tabi bizleri düşünen yokTabikide tatil sezonu bitti oyuzd3n avmler konserler hala acik sezon bitince yine yasak
Nasıl geçti kına gecen merak ediyorum seni :))Yarın kına gecem var, oturdum çay içiyorum bi boşvermişlik :)))
Çok şükür bitti :) Kına gecemde50kişi falan vardı, iki aile o da. Diğerleri geldi hediyesini bırakıp gitti. Bayan dj tutmuştum, organizasyon ekibi ben gitmeden bütün salonu süslemişti, deli gibi eğlendik, arada polis kontrollerimiz oldu, herşey güzeldi. :))Nasıl geçti kına gecen merak ediyorum seni :))
Ayy harika haberler :)) Bir de Düğün ne zamandiiiii :)) inşallah o da güzel geçer. Darısı başıma ya benimde 10 gün kaldı çok stresliyimÇok şükür bitti :) Kına gecemde50kişi falan vardı, iki aile o da. Diğerleri geldi hediyesini bırakıp gitti. Bayan dj tutmuştum, organizasyon ekibi ben gitmeden bütün salonu süslemişti, deli gibi eğlendik, arada polis kontrollerimiz oldu, herşey güzeldi. :))
Ertesi gün de düğün oldu, yine çok az kişiyle, sahil kenarında. Sosyal mesafeli. :))Ayy harika haberler :)) Bir de Düğün ne zamandiiiii :)) inşallah o da güzel geçer. Darısı başıma ya benimde 10 gün kaldı çok stresliyim
Güzel olmuş canım hadi hayırlı olsun :)))Ertesi gün de düğün oldu, yine çok az kişiyle, sahil kenarında. Sosyal mesafeli. :))