Düğün 2020 Gelinleri

Fahri dul diyelim 😂😂 iyiyim canım benim sen nasılsın test yaptın mı ?
Nasıl kafama taktın, yapıcaksam senin yüzünden yapıcam zaten testi, beni de durduk yere ihtimal yokken şüphelendirdin mikrop. :KK70:
Eee niye kocişinin yanında değilsin sen?
Sanki nikahtan sonra koştura koştura gelip yazan ben değilmişim gibi sorayım bi. Taze gelinliğim de kalmadı artık, yenisi geldi, eskisi çöpe. :KK70: :KK70:

Nasıl kafama taktın, yapıcaksam senin yüzünden yapıcam zaten testi, beni de durduk yere ihtimal yokken şüphelendirdin mikrop. :KK70:
Eee niye kocişinin yanında değilsin sen?
Sanki nikahtan sonra koştura koştura gelip yazan ben değilmişim gibi sorayım bi. Taze gelinliğim de kalmadı artık, yenisi geldi, eskisi çöpe. :KK70: :KK70:
Boşanıyorum inşallah ne kocişi yav 😂
He valla sen aynı gün yazmıştım ben baya bi sonra yazdım gene 😂
Taze gelin olamadan fahri dul olduk bakalım nasipse gerçek dulluğa 🍻

Boşanıyorum inşallah ne kocişi yav 😂
He valla sen aynı gün yazmıştım ben baya bi sonra yazdım gene 😂
Taze gelin olamadan fahri dul olduk bakalım nasipse gerçek dulluğa 🍻
Ne boşanması kız, yine her zamanki gibi karnım aç benim, o yüzden anlamıyorum ne dediğini. :KK70: şaka inş :KK70:

Yeni bir şey mi oldu, en son sevmeye çalışıyorum diyordun. Mutluyum, beni anlamaya başladı diyordun.
O pembe kar yağmadıkça beni anlamaz mümkün değil . Tamamen ayrı dünyaların insanlarıyız. Gelin odasında vazgeçtim aslında başladım ağlamaya. Gitmicem dedim. Kesinlikle yapamayacağımı anladım. Elimde olsa o odadan çıkıp salonun tam aksi yönünde koşmaya başlardım .

O pembe kar yağmadıkça beni anlamaz mümkün değil . Tamamen ayrı dünyaların insanlarıyız. Gelin odasında vazgeçtim aslında başladım ağlamaya. Gitmicem dedim. Kesinlikle yapamayacağımı anladım. Elimde olsa o odadan çıkıp salonun tam aksi yönünde koşmaya başlardım .

Ceylan nerelerdesin dun aklima geldin bir konuda etiketledim hatta. Evlendin mi :KK43:

Evlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırım 🙏 gece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla 🙏

Aaa nasik bosanmak istedigini soyledi ya. Ben sok. Hani masraf yaptim bilmem ne diyordu hemen nasil bu kivama geldi?
Allah kurtarsin kuzum :KK43:

Ay ac hemen merak ettim ya :) bloftur o inanma kuzum. Ay bu adamdan hayirlisiyla kurtulsan da basina bir is acmasa ya.
Ay evet aramış şimdi barışalım diye . Yarın gelip alim seni dedi. Ama o suçlu şuanda düşüncem dedim yarın haber veririm . Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi salladığın hançer kalbime deydi 😂😂
He tabiki dönmicem. O binadan çıkış anımın verdiği özgürlük hissini hiç bir şeye değişmem .

Ay evet aramış şimdi barışalım diye . Yarın gelip alim seni dedi. Ama o suçlu şuanda düşüncem dedim yarın haber veririm . Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi salladığın hançer kalbime deydi 😂😂
He tabiki dönmicem. O binadan çıkış anımın verdiği özgürlük hissini hiç bir şeye değişmem .

Kiz neler oldu hadi konu ac da anlat :) nasil bosanmya geldiniz ayy catlatma insani :)

• Beğen
Reactions: 000
Kiz neler oldu hadi konu ac da anlat :) nasil bosanmya geldiniz ayy catlatma insani :)
Uzun hayatım ya valla konuları anlatıp gerilmeye dermanım yok. Yarın açıcam konu söz ✌🏻 İnşallah bugün uyur biraz dinlenirim de . İki gündür uykusuzum.

X