- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Ama napim saçım yapılacak sonuçta evlenirsemevet onu biliyorum da ne kadara yapıyordur ki acaba ?
Oooovvvvvsaç artı makeup 1500 diye biliyorum geçen yıldan, fazlası vardır eksiği yoktur fiyatın.
Hafta içi gitmem biraz zor evden çalışmaya devam bizde, o nedenle ancak cumartesi gidebilirim gibi. Nişanda saça çok az bi meblağ vermiştim hiç hatırlamıyorum bile maksimum 60 tır. Makyaj biraz daha fiyatlıydı 280 vermiştim ama malzemeler çok çok iyiydi estee lauder, mac, nars filan kullanmıştı hep Takma kirpik dahil.Tamam teşekkür ederim. Ama benim düğünüm çok yakın sizinki daha sonra sanırım 7 ağustosta
Ne kadar verdiniz nişanınızda kuaföre ? Bir de ne zaman gideceksiniz m tatlıya ?
İyi yaptırmışsın valla hangi kuaför peki yapan make up mıydı. ?Hafta içi gitmem biraz zor evden çalışmaya devam bizde, o nedenle ancak cumartesi gidebilirim gibi. Nişanda saça çok az bi meblağ vermiştim hiç hatırlamıyorum bile maksimum 60 tır. Makyaj biraz daha fiyatlıydı 280 vermiştim ama malzemeler çok çok iyiydi estee lauder, mac, nars filan kullanmıştı hep Takma kirpik dahil.
Evet etilerde Aura kuaför Cansu kızın adı. Dışarda da yapıyor bildiğim çağırabiliniyor yani malzemeleri alıyor geliyor.İyi yaptırmışsın valla hangi kuaför peki yapan make up mıydı. ?
Neden başka arıyorsun madem diyeceksin söyliyim: makyajdan inanılmaz memnun kaldım zaten arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Saç kısmı için önermedi arkadaşım aynı kuaförü; o nedenle de gittim kendi her zamanki kuaförüme yaptırdım saçımı. Şimdi düğün günü böyle bir manyaklığa girişemeyeceğim için de dardayım yoksa Cansunun makyajı ef sa ne olmuştu.İyi yaptırmışsın valla hangi kuaför peki yapan make up mıydı. ?
Hayırlı olsun tebrik ederim.Kızlar evlendim de geldimyani resmî nikahım çeşitli sebeplerden ötürü erken oldu 2 gün önce öğrendim acele oldu hatta düğünüm 4 ekim beklemedeyiz
Firma ismi hatırlamıyorum , ama yatak odası, oturma odası, salon ,yemek masası,konsol 30.000 tl ye tamamladıkInegolden nereden aldiniz peki? Fiyatlar nasıldı
Hayırlı olsun , aynı zamanda evlenicezKızlar evlendim de geldimyani resmî nikahım çeşitli sebeplerden ötürü erken oldu 2 gün önce öğrendim acele oldu hatta düğünüm 4 ekim beklemedeyiz
Hayır resmi nikah olmadan da yapılıyor bizde düğünden 2 gün önce falan yapıcaz nasip olursa imam nikahını, benim arkadaşlarım da bu şekilde yaptıHayırlı olsun tebrik ederim. ❤
Biz düğünde yaptıracağız nikahı. Nişanlım ısrarla öyle istedi. Amaa dini nikahı nasıl yapicaz imamlar resmi nikah olmadan yapmıyor
Bizim sorduğumuz imamlar evlilik cüzdanı istemişti.Hayır resmi nikah olmadan da yapılıyor bizde düğünden 2 gün önce falan yapıcaz nasip olursa imam nikahını, benim arkadaşlarım da bu şekilde yaptı
Ben ilk defa duydumBizim sorduğumuz imamlar evlilik cüzdanı istemişti.
Tesettür mü saç mı ben kına tesettürümü yaptırdığım yerden çok memnundum makyajı falan da çok iyiydi tesettürse tavsiye edicem çünkü sadece tesettür gelini alıyorlar yanında kimseyi de almıyorlarMerhaba arkadaşlar.
24 Ekim'de düğünüm olacak benimde. İzmir'de düğünü olacak arkadaşlar varsa kuaför önerebilir mi bana da lütfen :)
Evet aynen tesettür. Çok memnun olurum. Instagram'da falan sayfaları var miTesettür mü saç mı ben kına tesettürümü yaptırdığım yerden çok memnundum makyajı falan da çok iyiydi tesettürse tavsiye edicem çünkü sadece tesettür gelini alıyorlar yanında kimseyi de almıyorlar
Ben ilk defa duydum
Özel mesaj olarak attım bakabilirsinEvet aynen tesettür. Çok memnun olurum. Instagram'da falan sayfaları var mi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun tebrik ederim. ❤
Biz düğünde yaptıracağız nikahı. Nişanlım ısrarla öyle istedi. Amaa dini nikahı nasıl yapicaz imamlar resmi nikah olmadan yapmıyor