Düğün 2020 Gelinleri

Tamam teşekkür ederim. Ama benim düğünüm çok yakın sizinki daha sonra sanırım 7 ağustosta 😂🙈
Ne kadar verdiniz nişanınızda kuaföre ? Bir de ne zaman gideceksiniz m tatlıya ?
Hafta içi gitmem biraz zor evden çalışmaya devam bizde, o nedenle ancak cumartesi gidebilirim gibi. Nişanda saça çok az bi meblağ vermiştim hiç hatırlamıyorum bile maksimum 60 tır. Makyaj biraz daha fiyatlıydı 280 vermiştim ama malzemeler çok çok iyiydi estee lauder, mac, nars filan kullanmıştı hep Takma kirpik dahil.

Hafta içi gitmem biraz zor evden çalışmaya devam bizde, o nedenle ancak cumartesi gidebilirim gibi. Nişanda saça çok az bi meblağ vermiştim hiç hatırlamıyorum bile maksimum 60 tır. Makyaj biraz daha fiyatlıydı 280 vermiştim ama malzemeler çok çok iyiydi estee lauder, mac, nars filan kullanmıştı hep Takma kirpik dahil.
İyi yaptırmışsın valla hangi kuaför peki yapan make up mıydı. ?

İyi yaptırmışsın valla hangi kuaför peki yapan make up mıydı. ?
Neden başka arıyorsun madem diyeceksin söyliyim: makyajdan inanılmaz memnun kaldım zaten arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Saç kısmı için önermedi arkadaşım aynı kuaförü; o nedenle de gittim kendi her zamanki kuaförüme yaptırdım saçımı. Şimdi düğün günü böyle bir manyaklığa girişemeyeceğim için de dardayım yoksa Cansunun makyajı ef sa ne olmuştu.

Merhaba arkadaşlar.
24 Ekim'de düğünüm olacak benimde. İzmir'de düğünü olacak arkadaşlar varsa kuaför önerebilir mi bana da lütfen :)

Kızlar evlendim de geldim 🥰 yani resmî nikahım çeşitli sebeplerden ötürü erken oldu 2 gün önce öğrendim acele oldu hatta 🙈 düğünüm 4 ekim beklemedeyiz
Hayırlı olsun tebrik ederim. ❤️
Biz düğünde yaptıracağız nikahı. Nişanlım ısrarla öyle istedi. Amaa dini nikahı nasıl yapicaz imamlar resmi nikah olmadan yapmıyor

Inegolden nereden aldiniz peki? Fiyatlar nasıldı
Firma ismi hatırlamıyorum , ama yatak odası, oturma odası, salon ,yemek masası,konsol 30.000 tl ye tamamladık
Oturma Odası:8-9 bin arası
Salon:9-12 bin arası
Yatak Odası:10-15 bin arası
Yemek Masası-Konsol-7-8 bin arası genelde çok altın yıkdızlı oymalı varaklı ürünler bakmıyorsanız sağlam ve uygunluğa bakarsanız bu şekilde fiyatlar

Hayırlı olsun tebrik ederim. ❤
Biz düğünde yaptıracağız nikahı. Nişanlım ısrarla öyle istedi. Amaa dini nikahı nasıl yapicaz imamlar resmi nikah olmadan yapmıyor
Hayır resmi nikah olmadan da yapılıyor bizde düğünden 2 gün önce falan yapıcaz nasip olursa imam nikahını, benim arkadaşlarım da bu şekilde yaptı

Merhaba arkadaşlar.
24 Ekim'de düğünüm olacak benimde. İzmir'de düğünü olacak arkadaşlar varsa kuaför önerebilir mi bana da lütfen :)
Tesettür mü saç mı ben kına tesettürümü yaptırdığım yerden çok memnundum makyajı falan da çok iyiydi tesettürse tavsiye edicem çünkü sadece tesettür gelini alıyorlar yanında kimseyi de almıyorlar 😊

Tesettür mü saç mı ben kına tesettürümü yaptırdığım yerden çok memnundum makyajı falan da çok iyiydi tesettürse tavsiye edicem çünkü sadece tesettür gelini alıyorlar yanında kimseyi de almıyorlar 😊
Evet aynen tesettür. Çok memnun olurum. Instagram'da falan sayfaları var mi

Güzel olsun beni alsınlar da valla diğerleri de kendi başlarının çaresine baksınlar 😂😂😂😂
Ama ilginçmiş sadece gelini almaları.

Hayırlı olsun tebrik ederim. ❤
Çok teşekkür ederim 🌸 biz tayin işlemleri için erken yaptırdık . Tanıdık imamlar öncesinde yapıyor Yoksa resmî nikah olmadan yapmıyorlar yasak galiba biz resmî ve dini aynı gün yaptırdık

X