Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar yapmam gereken çok şey var ama hangisinden başlayacağım bilmiyorum :olamaz: Temmuza ne kaldı şurada :KK14:
  • Gelinlik bakmaya çıkmadım
  • Davetiye seçemiyorum (İnstagramda çok güzel davetiyeler var ama alışveriş yapmayada güvenemiyorum fiyatlarıda oldukça uygun geldi daha önce instagram üzerinden alan varsa bilgi versin lütfen):KK51:
  • Evin salon ve yatak odası kısmını hala seçmedik (nişanlımla farklı şehirlerdeyiz).
  • Kına için elbisem ve kaftanım henüz yok.
  • Damat bohçası eksik. Ve aklıma gelmeyen bir sürü şey :KK64:
Ben daha 1 hafta önce yoğun araştırmalarım sonucunda bi sayfa buldum fiyat olarakta iyiydi hemde herşeyini kendi yaptığı için çok çabuk elimde oldu davetiyelerim 🤩

7539A633-E248-4D14-BF74-1BC964D29F8E.jpeg

böyle bi model tercih ettim kızlar fikir olsun

Site ismi vermek yasak değilse davetiye için bir yer söyleyebilirim. Arkalı önlü tek kağıtlık davetiyeleri var ama farklı tasarımları renkli zarfları var siparişle birlikte isimlik ve ip de gönderiyorlar fiyatı da çok uygun
Mutluluklar dilerim 🌸 Site ismini özelden yazabilir misin acaba ?

2020 gelini olmanın heyecanıyla yıllardır forumda konularını okuduğum siteye üye oldum. Ben de evleniyorum ben deeeeeeee yuttuğum kurdeleler işe yaradı kızlarrrr :)

Davetiye için kendinden zarflı katlamalı bir model seçeceğim.
Nikahı da sanırım tanışma gunumuzde yapcağız düğünden 20 gün önce oluyor zaten .

Nikah memurunu düğüne çağıran var mı? Belediyenin salonunda değil de düğünde yapmak istiyoruz nikahı. Ne kadar ücret talep ediyordur ki nikah memuru? Kızlar bilen varsa nolur aydınlatın beni :KK58:

Nikah memurunu düğüne çağıran var mı? Belediyenin salonunda değil de düğünde yapmak istiyoruz nikahı. Ne kadar ücret talep ediyordur ki nikah memuru? Kızlar bilen varsa nolur aydınlatın beni :KK58:
Benim nikahım düğünde olacak ama o şehirden şehire ve belediyeden belediyeye değişiyor mesela araştırdım ankara da 800-1600 tl arası antalyada biz 300tl ödedik.

Benim nikahım düğünde olacak ama o şehirden şehire ve belediyeden belediyeye değişiyor mesela araştırdım ankara da 800-1600 tl arası antalyada biz 300tl ödedik.

gün almak için ne zaman başvurdunuz? Belediye nikahından bir farkı var mı?

Öncelikle hayırlı olsun🥰 benim nikahım da düğünde olacak. Fiyat farkı oluyor dışarı memur çağırıldığında biz istanbulda 900 tl ödüyoruz memurun düğüne gelmesi için. Ama sanırım illere belediyelere göre değişiyor bu ücret.

X