Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler 28 martta nikahım varrHayırlı olsun ben de 28 martta evleniyorum
Ben daha 1 hafta önce yoğun araştırmalarım sonucunda bi sayfa buldum fiyat olarakta iyiydi hemde herşeyini kendi yaptığı için çok çabuk elimde oldu davetiyelerimKızlar yapmam gereken çok şey var ama hangisinden başlayacağım bilmiyorum Temmuza ne kaldı şurada
- Gelinlik bakmaya çıkmadım
- Davetiye seçemiyorum (İnstagramda çok güzel davetiyeler var ama alışveriş yapmayada güvenemiyorum fiyatlarıda oldukça uygun geldi daha önce instagram üzerinden alan varsa bilgi versin lütfen)
- Evin salon ve yatak odası kısmını hala seçmedik (nişanlımla farklı şehirlerdeyiz).
- Kına için elbisem ve kaftanım henüz yok.
- Damat bohçası eksik. Ve aklıma gelmeyen bir sürü şey
Ben daha 1 hafta önce yoğun araştırmalarım sonucunda bi sayfa buldum fiyat olarakta iyiydi hemde herşeyini kendi yaptığı için çok çabuk elimde oldu davetiyelerim
Özelden yazabilir misinizBen daha 1 hafta önce yoğun araştırmalarım sonucunda bi sayfa buldum fiyat olarakta iyiydi hemde herşeyini kendi yaptığı için çok çabuk elimde oldu davetiyelerim
davetiye için özelden yazar mısınız acaba bana ?
Özelden yazabilir misiniz
Eki Görüntüle 2598732
böyle bi model tercih ettim kızlar fikir olsun
Benim düğünüm 4 hafta sonra yeni dağıtmaya başladık ama küçük bir şehirdeyiz davetlilere ulaşmamız kolaygüzelmiş sade ve şık düğün ne zaman ? Bu arada Ne zaman dağıtılmalı kızlar davetiyeler ?
Benim düğünüm 4 hafta sonra yeni dağıtmaya başladık ama küçük bir şehirdeyiz davetlilere ulaşmamız kolay
Mutluluklar dilerim Site ismini özelden yazabilir misin acaba ?Site ismi vermek yasak değilse davetiye için bir yer söyleyebilirim. Arkalı önlü tek kağıtlık davetiyeleri var ama farklı tasarımları renkli zarfları var siparişle birlikte isimlik ve ip de gönderiyorlar fiyatı da çok uygun
Mutluluklar dilerim davetiye için özelden yazar mısın?Eki Görüntüle 2598732
böyle bi model tercih ettim kızlar fikir olsun
Mutluluklar dilerim Site ismini özelden yazabilir misin acaba ?
güzelmiş sade ve şık düğün ne zaman ? Bu arada Ne zaman dağıtılmalı kızlar davetiyeler ?
Benim nikahım düğünde olacak ama o şehirden şehire ve belediyeden belediyeye değişiyor mesela araştırdım ankara da 800-1600 tl arası antalyada biz 300tl ödedik.Nikah memurunu düğüne çağıran var mı? Belediyenin salonunda değil de düğünde yapmak istiyoruz nikahı. Ne kadar ücret talep ediyordur ki nikah memuru? Kızlar bilen varsa nolur aydınlatın beni
Benim nikahım düğünde olacak ama o şehirden şehire ve belediyeden belediyeye değişiyor mesela araştırdım ankara da 800-1600 tl arası antalyada biz 300tl ödedik.
Biz de 300 ₺ ödedik. Nikah memuru, aile cüzdanı, dosya masrafı vs. hepsi birlikteNikah memurunu düğüne çağıran var mı? Belediyenin salonunda değil de düğünde yapmak istiyoruz nikahı. Ne kadar ücret talep ediyordur ki nikah memuru? Kızlar bilen varsa nolur aydınlatın beni
Nikah memurunu düğüne çağıran var mı? Belediyenin salonunda değil de düğünde yapmak istiyoruz nikahı. Ne kadar ücret talep ediyordur ki nikah memuru? Kızlar bilen varsa nolur aydınlatın beni