Düğün 2020 Gelinleri

Bitti oldu işte haftaya bize el sallayıp gidersin unutursun buraları evli hanım olunca Bence en güzeli yalnız olmak herkes herşeye karışmadan oooh

Hiç ama hiç bir şeyim
Kız çeyizlerini alsana internetten.

Benimki de temizlik delisi ama Allahtan nişanlım annem gibi olma temiz olsun evimiz tabi ama sürekli temizlik yapma diyor

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya resmen pessss dedim
Geçen gün, düğününde yeni birşey almaya gerek yok zaten gece, yüzümüzde maskeyle kim neyi görecek, öyle düğün mü olur tarzı konuşup bayağı moralimi bozdu. Ona kızmıyorum kardeşim sonuçta ama neden böyle özellikle moralimi bozmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum. Onun düğünü olurken herşey benden geçmişti, kuaföre bile ben götürdüm, gelenleri yoldan aldım, evdeki misafirlerle ben ilgilendim ona yansıtmadım. Gerçekten anlamak zor.

Aynı densizliği bugün bana da yapan oldu yeni düğün tarihimi paylaştım ve aa herkes maskeli ne çirkin dedi.

Kardeşin de olsa işte insanlar değişik davranabiliyor. Sen yaparsın yaparsın yapmasaydın olur. Kendi işleri bitince .

Aynı densizliği bugün bana da yapan oldu yeni düğün tarihimi paylaştım ve aa herkes maskeli ne çirkin dedi.
İnsanları anlamak zor cidden yani farklı bi süreçten geçiyoruz bizimde mecburiyetten yaptığımızı anlamaları herek sanki uzaydan gelmiş gibi tepkiler

Bitti oldu işte haftaya bize el sallayıp gidersin unutursun buraları evli hanım olunca Bence en güzeli yalnız olmak herkes herşeye karışmadan oooh

Ben evliyim artık pis bekarlar Yok be, daha düğünüm olmadı, sizi bırakır mıyım hiç. Sadece benim eve internet alt yapı gelene kadar bir hafta falan ayrı kalırız o kadar inşallah :)))

İnsanları anlamak zor cidden yani farklı bi süreçten geçiyoruz bizimde mecburiyetten yaptığımızı anlamaları herek sanki uzaydan gelmiş gibi tepkiler
Sert bir mizacı var, herşeyi pat diye söylüyor, iki kardeş bu kadar mı farklı olur diyor tanıyanlar. Ben birşeyi elli kere düşünürüm, sessiz sakinimdir normalde, kırmaktan çok korkarım, o da benim tam tersim.

Ben çeyiz almıcam geçmişte nişanlanıp ayrıldığım için elimde bazı parçalar var yemek takımı nevresim gibi onları götürcem sadece . Kalanı nişanlım alacak. Gerisini de evliyken yavaş yavaş artık

Eski zamanlar böyleydi guzuuuum
2020'de nostalji. Bugün eski işyerimin yönetici sekreterini gördüm, bana diyor ki, sen bekar mıydın, bilseydim benim de oğlum vardı. 7 yıl çalıştım ben burda, herkes biliyodu benim bekar olduğumu dedim. Demek o kadar evli gibi resmi davranmışım ki iş yeri diye. Şaşırdı.

Ya tatlim en guzel gununu hem fiziki hem mental olarak yorgun gecireceksin keske sonraya erteleseydin.Yada iste senin yerine bunkari bi yapacak olsa benimde gerseyi kendim yapıyorum yemekti temizlikti ama evime eltim gorumcem kaynanam yardim etti saolsun. S2ymi herkes bi tencere yemek getirse yada biri tatliyi yapsaydi iste seen demden s3nin yerine dusunseler demi boyke zamanlarda kims3 olmaz sonrada a biz gelirdik çagirdaydın oyuzden ihtiyacim oldunda yanimda olmayanlar iyi gunumdede olsun istemiyorum sanirim oyuzden de dugunu istemiyorum akrabalarimi gereksiz insanlari gormek istemiyorum. Kendi mutlulugumu kendim hakeden insanlarla yasamak istiyorum belki oyuzden.

Yemeği dışardan söyleyeceğiz, çorba yapacağım sadece, bir iftar daveti olacak öyle konuştuk en son. Ben de nikahtan sonra eşimle vakit geçirmek isterim aslında nişanlımı da ikna etmiştim, zaten ramazan ayı, nikahtan sonra eve gidip dinlenmek uyumak falan istiyodum, çok yorgunum hele ki son günlerde. geçen gün sizinle de konuşmuştuk ya burda , sonra gelmesinler diye karar değiştirdik.
Ama bu sefer kendi annem trip attı, bizi mi istemiyosun, o zaman bize gelsinler, evini mi yiyecekler deyince mecbur kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…