Düğün 2020 Gelinleri

Nikah akşamı misafir gelecek, kaynanam zaten temizlik delisi, illa bişey bulur, yerleştirdiğim bütün eşyalara tek tek bakar, beğenmezse tekrar kendi kafasına göre yerleştirir. Fazla fazla sabrediyorum bu duruma, tek oğlu diyorum, heveslidir diyorum, olsun iyiliğinden yapıyo diyorum ama inşallah sabrımın sonu selamet olur :)))
Benim nilanlımda tek cocuk tek cocuk oldugundan onlarda heces edip herseyin iyisi olsun isterler üstüne cok düşerler bizim kadar onlarda heves ediyordur onlarda hayatlarında bi defa yasıyorlar ama dozunda güzel hersey

Geçen gün, düğününde yeni birşey almaya gerek yok zaten gece, yüzümüzde maskeyle kim neyi görecek, öyle düğün mü olur tarzı konuşup bayağı moralimi bozdu. Ona kızmıyorum kardeşim sonuçta ama neden böyle özellikle moralimi bozmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum. Onun düğünü olurken herşey benden geçmişti, kuaföre bile ben götürdüm, gelenleri yoldan aldım, evdeki misafirlerle ben ilgilendim ona yansıtmadım. Gerçekten anlamak zor.
BU süreçte ya biz cok alınganız yada cevremizdekiler cok vurdumduymaz bende cözemiyorum🤷🏻‍♀️Cok alıngan ve kırılgan oldum herseyi yanlıs anlar oldum

Yemeği dışardan söyleyeceğiz, çorba yapacağım sadece, bir iftar daveti olacak öyle konuştuk en son. Ben de nikahtan sonra eşimle vakit geçirmek isterim aslında nişanlımı da ikna etmiştim, zaten ramazan ayı, nikahtan sonra eve gidip dinlenmek uyumak falan istiyodum, çok yorgunum hele ki son günlerde. geçen gün sizinle de konuşmuştuk ya burda , sonra gelmesinler diye karar değiştirdik.
Ama bu sefer kendi annem trip attı, bizi mi istemiyosun, o zaman bize gelsinler, evini mi yiyecekler deyince mecbur kaldım.
Yemekler disardansa iyi ozaman heralde kurup.kaldirmayada yardim ederler..Kolay gelsin cok guzel birsey ozaman gercekten bir aile oldugunu ve ailenin buyudugunu kocaman bir aile oldigunu ailenin büyüdüğünü gormek cok guzel. Cok heyecanlisin ama bide yemek falan olunca streslisin begenilip begenilmeyeceginu takma bence anin tadini cikarmaya bak su günlerde en guzel anilar onlar kalcak bugunlerden geriye..

Benim nilanlımda tek cocuk tek cocuk oldugundan onlarda heces edip herseyin iyisi olsun isterler üstüne cok düşerler bizim kadar onlarda heves ediyordur onlarda hayatlarında bi defa yasıyorlar ama dozunda güzel hersey
Heves etsin de, benim düzelttiğim bir dolabı arkamı döndüğümde kendi zevkine göre düzenlediğini görünce sinirim bir miktar bozuluyor, bişy demesem de yüzüm düşüyor.

Yemekler disardansa iyi ozaman heralde kurup.kaldirmayada yardim ederler..Kolay gelsin cok guzel birsey ozaman gercekten bir aile oldugunu ve ailenin buyudugunu kocaman bir aile oldigunu ailenin büyüdüğünü gormek cok guzel. Cok heyecanlisin ama bide yemek falan olunca streslisin begenilip begenilmeyeceginu takma bence anin tadini cikarmaya bak su günlerde en guzel anilar onlar kalcak bugunlerden geriye..
Şuan hersey o kadar havada ki, sürekli koşturuyorum, ama beynim vücudumdan daha yorgun. kendimi heryere aynı anda koşmaya çalışan bir yarış atı gbi hissediyorum, ve aşırı yalnız kaldım.

Heves etsin de, benim düzelttiğim bir dolabı arkamı döndüğümde kendi zevkine göre düzenlediğini görünce sinirim bir miktar bozuluyor, bişy demesem de yüzüm düşüyor.
O kötü birşey ya yüzünün dustugundendemi anlamıyorlar yani trpki olark gibi degilde ben orda kullanamam falan diye yani simdiden böyle olursa sonradan daha cok karisrlar gibime geliyor..

Şuan hersey o kadar havada ki, sürekli koşturuyorum, ama beynim vücudumdan daha yorgun. kendimi heryere aynı anda koşmaya çalışan bir yarış atı gbi hissediyorum, ve aşırı yalnız kaldım.
Neyse hepimiz beyin yasi olarak bi 70 i gorduk yani umarim evimize gecince gercekten bi dinleniriz ben evimi balayi olarak goruyorum yani benim icin evime gecmek luks😂

S3ni okadar iyi anliyorumki s3nle ben ayniyiz bende oyle herseyimi tek basma yaptim..

O kötü birşey ya yüzünün dustugundendemi anlamıyorlar yani trpki olark gibi degilde ben orda kullanamam falan diye yani simdiden böyle olursa sonradan daha cok karisrlar gibime geliyor..
geçen gün bunu yaptı, önce bana bu dolabı düzenle kızım tabakları yerleştir dedi, 10 dakika sonra kendine göre yerleştirdi. ben diğer odaya geçerken gördüm, ama hiç görmemiş gibi sessizce odadan çıktım. nişanlımın dayısı beni görmüş, kayınvalideme kızmış neden öyle yaptın, burası onun evi diye, o gün bayağı kavga ettiler ama sebebini ben anlamamıştım, sonradan söylendi. Nişanlımla da tartıştık o gün, annemi neden evine karıştırıyorsun, orası senin evin, hiçbirşeye dokunamaz falan dedi, niye sinirli olduğunu anlamamıştım meğer bunun konusu dönmüş bayağı aralarında işte.

geçen gün bunu yaptı, ben diğer odaya geçerken gördüm, ama hiç görmemiş gibi sessizce odadan çıktım. nişanlımın dayısı beni görmüş, kayınvalideme kızmış neden öyle yaptın, burası onun evi diye, o gün bayağı kavga ettiler ama sebebini ben anlamamıştım, sonradan söylendi. Nişanlımla da tartıştık o gün, annemi neden evine karıştırıyorsun, orası senin evin, hiçbirşeye dokunamaz falan dedi, niye sinirli olduğunu anlamamıştım meğer bunun konusu dönmüş bayağı aralarında işte.
Neyse ozaman sen deme senin yerine diyenler var demedin iyi olmus sen desen birsuru laf ederler.. esin iyi ozaman .

Neyse ozaman sen deme senin yerine diyenler var demedin iyi olmus sen desen birsuru laf ederler.. esin iyi ozaman .
onlar o kadar uzaktan gelip bütün evi temizlediler, benim yanımda o gün üst sokakta oturan annem bile yoktu, dayısı bütün eşyaları monte etti, avizelere kadar taktı, ama babam yanımda yoktu, kardeşim yoktu, canımın canı dediğim teyzelerim, dayılarım yoktu, boynum eğik kaldı, bişey diyemedim ki. eğer evinin işini yapıyorsa, kendinde o tabakların yerini değiştirme hakkını da bulur, laf söyleme hakkını da, yanlış evet biliyorum ama öyle.
o yüzden bu geldiğinde bırak o aileden birinden yardım istemeyi, mutfağa bile sokmayı düşünmüyorum, o yüzden temizlik konusunda hassasım, aman bir açık bulamasınlar heryer tertemiz olsun diye strese giriyorum.

onlar o kadar uzaktan gelip bütün evi temizlediler, benim yanımda o gün üst sokakta oturan annem bile yoktu, dayısı bütün eşyaları monte etti, avizelere kadar taktı, ama babam yanımda yoktu, kardeşim yoktu, canımın canı dediğim teyzelerim, dayılarım yoktu, boynum eğik kaldı, bişey diyemedim ki. eğer evinin işini yapıyorsa, kendinde o tabakların yerini değiştirme hakkını da bulur, laf söyleme hakkını da, yanlış evet biliyorum ama öyle.
o yüzden bu geldiğinde bırak o aileden birinden yardım istemeyi, mutfağa bile sokmayı düşünmüyorum, o yüzden temizlik konusunda hassasım, aman bir açık bulamasınlar heryer tertemiz olsun diye strese giriyorum.
Haklisin canım birazda kendini dusunsen bak malum daba büyük skntlarimiz falan barya temizlik falan cok dert edilecek sey degil yani biraz rahatlat kendini yani kafa yorgunlugu insanı enkaza ceviyor. Inan nekadar uyursamda dinlenemiyorum kafam sersem gibi.. ua iste gelip geciyor ama geriye baktinda hep icinde ukye kalcak benimde oyle nikahtan gitcegim icin soguklar .Kardeskm nikahima gelmedi konusmuyoruz da evet sonradan iyi olcaz ama bugunler geriye gelmiycekki umarim hepimizin hayati guzel olur bu gunlerde yasadigimizda kefareti olur.

Haklisin canım birazda kendini dusunsen bak malum daba büyük skntlarimiz falan barya temizlik falan cok dert edilecek sey degil yani biraz rahatlat kendini yani kafa yorgunlugu insanı enkaza ceviyor. Inan nekadar uyursamda dinlenemiyorum kafam sersem gibi.. ua iste gelip geciyor ama geriye baktinda hep icinde ukye kalcak benimde oyle nikahtan gitcegim icin soguklar .Kardeskm nikahima gelmedi konusmuyoruz da evet sonradan iyi olcaz ama bugunler geriye gelmiycekki umarim hepimizin hayati guzel olur bu gunlerde yasadigimizda kefareti olur.
Yahu nikahını kıymışsın, Allah katında siz eşsiniz, ne demek düğün yapmıyorum diye küstüler, insan kardeşiyle bu sebepten küser mi, gerçekten aklım almıyor.

Oyle hani hicbirimiz iyi degiliz herkesin ayri derdi var yani ben yorum yapiyorum diye gulluk gülistanlık değil. Aynen b3n zat3n evliyim duyurdumda Akrabalar gelmuyor diye ben niye eziyet cekeyim anlamiyorumki.🤦‍♀️

Oyle hani hicbirimiz iyi degiliz herkesin ayri derdi var yani ben yorum yapiyorum diye gulluk gülistanlık değil. Aynen b3n zat3n evliyim duyurdumda Akrabalar gelmuyor diye ben niye eziyet cekeyim anlamiyorumki.🤦‍♀️
Nikah önemli değil, asıl önemli olan çubukla halay çekmek diyosun :))))

Benzer bir olay bizde de yaşandı nişanlım da yanımda değildi o an ben böyle beğenmedim de diyemedim nişanlım gelince ona anlattım o kendi beğenmemiş gibi bu böyle olmamış diyip benim istediğim gibi yaptı. Evet onlar da hevesleniyor ama bizim kendimize ait ilk evimiz biz yaşıcaz orda Allah razı olsun yardımcı oluyorlar öneride dr bulunabilirler ama evimizle ilgili karar bizim olmalı :)
Neyse hepimiz beyin yasi olarak bi 70 i gorduk yani umarim evimize gecince gercekten bi dinleniriz ben evimi balayi olarak goruyorum yani benim icin evime gecmek luks😂
Ay bende valla nişanlıma sürekli evlenip kendimizi eve kapatalım diyorum 😂

Back