Düğün 2020 Gelinleri

Ay ben heyecanlandım birden senin yerine ertelemeseydim benimde haftaya bugün nikahıma 3 gün kalmış olacaktı kısmet

Hiç ama hiç bir şeyim

Şuan herşey var, bütün odalar yerleşti, perdesi avizesi herşeyi tamam. Elektriği,suyu,doğalgazı da açık. kıyafetler nevresimler çeyizler serildi, halıları da yıkamaya verdim, gelcekler. Erzak alışverişi yaptım, sokağa çıkma yasağı bittiğinde kahvaltılıkları alıp dolaba yerleştiricem, nikah gününü aldık, herşey hazır, damat beyi bekliyoruz. Bir o yok.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Olsun kız en heyecanlı bekleyiş

Ay ben heyecanlandım birden senin yerine ertelemeseydim benimde haftaya bugün nikahıma 3 gün kalmış olacaktı kısmet
Güzellik merkezine gitmeye bile vaktim kalmadı, en yakınlarım dediklerim gelip bi işin ucundan tutmadı, koca evi tek başıma kurdum. Bugün kardeşim ev yerleşeceğini biliyordu, geldi çocuğu yeni eve bana bıraktı, gitti dışarda kocasıyla iftar yaptı, hem çeyizi yerleştirip hem bi de çocuk baktım.

Olsun kız en heyecanlı bekleyiş
İnsanda heyecan heves mi bırakıyorlar, en mutlu olmamız gereken zamanlarda bütün enerjimizi alıp götürüyorlar, güzel hatırlamamız gereken anıları, üzülerek hatırlıyoruz. Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz.
Ne bugünü, ne de, dalga geçer gibi, tek başına daha iyi yaparsın, kafan rahat olur deyip gülenleri unutmayacağım. Derdim asla iş değil, yaptım, yapıyorum ama dalga geçilmesi çok dokundu.

Boşver canım bak ne güzel herşeyini yapmışsın bu süreçte sana kimin ne olduğunu göstermiş..

Miss Bride canımm senin adına ben de heyecanlandım, mutlu oldum bütün olumsuzlukları boşver elbet unutmayacaksın ama şimdilik düşünme sadece mutluluğa odaklan şimdiden hayırlı olsunn

Kızlar benim evimde her şey tamam bayramdan sonra milyonuncu kez temizlik yapıp kapatcam inşallah evi

Haha surekli tozlaniyor demi oturmadigin halde gecen 5 dk ugradim kadife koltuklar bi tozlanmis o dugmeli yerlerin arasi falan nasil temizlenecek tek tek artik oturana kadar temizlik yok dedim kaptyim geldim.

Canım benim sağol, ya öyle oluyo dimi, her seferinde temizleyip çıkıyorum, iki gün sonra gidiyorum yine temizliyorum, psikopatlaştım iyice. Ev bana hep kirli gibi geliyor.

Haha surekli tozlaniyor demi oturmadigin halde gecen 5 dk ugradim kadife koltuklar bi tozlanmis o dugmeli yerlerin arasi falan nasil temizlenecek tek tek artik oturana kadar temizlik yok dedim kaptyim geldim.
Canım benim sağol, ya öyle oluyo dimi, her seferinde temizleyip çıkıyorum, iki gün sonra gidiyorum yine temizliyorum, psikopatlaştım iyice. Ev bana hep kirli gibi geliyor.
Daha yaşamadığım evin her yerinden saçım çıkıyor öyle diyim size bi de dediğiniz gibi toz belası bi daha temizleyelim bakalım inşallah bi sonraki temizliği evliyken yaparım

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya resmen pessss dedim

Daha yaşamadığım evin her yerinden saçım çıkıyor öyle diyim size bi de dediğiniz gibi toz belası bi daha temizleyelim bakalım inşallah bi sonraki temizliği evliyken yaparım
Nikah akşamı misafir gelecek, kaynanam zaten temizlik delisi, illa bişey bulur, yerleştirdiğim bütün eşyalara tek tek bakar, beğenmezse tekrar kendi kafasına göre yerleştirir. Fazla fazla sabrediyorum bu duruma, tek oğlu diyorum, heveslidir diyorum, olsun iyiliğinden yapıyo diyorum ama inşallah sabrımın sonu selamet olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…