Ay ben heyecanlandım birden senin yerineSiz burda rahat rahat konuşurken, kritik yaparken zavallıMiss Bride nikah hazırlığı yapıyor tek başına :) Oraya koş buraya koş bittim valla, yanınıza 10 kişi almadan ev yerleştirmeyin, tek başına çok zor oluyo.
Ve ben haftaya bugün evliyim galiba.
Kendimi dağdan aşağı doğru yuvarlanan bir taş gibi hissediyorum, herşey akışında gidiyor.M merakliminnos
Hiç ama hiç bir şeyimNeyiniz var neyiniz yok kızlar?
Evimiz var çok şükür tadilatta bitmek üzere. Mutfak gereçlerimin çoğu tamam sadece ıvır zıvır kaldı. Beyaz eşyalar tamam başka da bir şeyim yokTek çekincem gelinlik bakmaya hiç çıkmadım bayramdan sonra inşallah yasaklamalar bitince çıkıcam ama korkuyorum temmuz sonu düğünüm ya bulamazsam yetişmezse falan diye.
Şuan herşey var, bütün odalar yerleşti, perdesi avizesi herşeyi tamam. Elektriği,suyu,doğalgazı da açık. kıyafetler nevresimler çeyizler serildi, halıları da yıkamaya verdim, gelcekler. Erzak alışverişi yaptım, sokağa çıkma yasağı bittiğinde kahvaltılıkları alıp dolaba yerleştiricem, nikah gününü aldık, herşey hazır, damat beyi bekliyoruz. Bir o yok.Neyiniz var neyiniz yok kızlar?
Evimiz var çok şükür tadilatta bitmek üzere. Mutfak gereçlerimin çoğu tamam sadece ıvır zıvır kaldı. Beyaz eşyalar tamam başka da bir şeyim yokTek çekincem gelinlik bakmaya hiç çıkmadım bayramdan sonra inşallah yasaklamalar bitince çıkıcam ama korkuyorum temmuz sonu düğünüm ya bulamazsam yetişmezse falan diye.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinkızlar bizim enişte, ablamın nişanlısı, ağır bir ameliyat geçirdi. hiçbir şeyi yokken durduk yere rahatsızlandı. toparlanması 3-4 ayı bulur diyor doktor. patoloji sonucu da belli değil henüz. virüsten dert yanıyorduk şimdi de bu çıktı. moralimiz çok bozuk. düğün müğün geçtik sağlığına kavuşsun inşallah. virüs olmasa da düğün olmayacakmış demek ki. her şeyde bir hayır vardır.
İkimizin aynı zamandı düğünler yaaAy ben heyecanlandım birden senin yerineertelemeseydim benimde haftaya bugün nikahıma 3 gün kalmış olacaktı kısmet
Olsun kız en heyecanlı bekleyişŞuan herşey var, bütün odalar yerleşti, perdesi avizesi herşeyi tamam. Elektriği,suyu,doğalgazı da açık. kıyafetler nevresimler çeyizler serildi, halıları da yıkamaya verdim, gelcekler. Erzak alışverişi yaptım, sokağa çıkma yasağı bittiğinde kahvaltılıkları alıp dolaba yerleştiricem, nikah gününü aldık, herşey hazır, damat beyi bekliyoruz. Bir o yok.
Güzellik merkezine gitmeye bile vaktim kalmadı, en yakınlarım dediklerim gelip bi işin ucundan tutmadı, koca evi tek başıma kurdum. Bugün kardeşim ev yerleşeceğini biliyordu, geldi çocuğu yeni eve bana bıraktı, gitti dışarda kocasıyla iftar yaptı, hem çeyizi yerleştirip hem bi de çocuk baktım.Ay ben heyecanlandım birden senin yerineertelemeseydim benimde haftaya bugün nikahıma 3 gün kalmış olacaktı kısmet
İnsanda heyecan heves mi bırakıyorlar, en mutlu olmamız gereken zamanlarda bütün enerjimizi alıp götürüyorlar, güzel hatırlamamız gereken anıları, üzülerek hatırlıyoruz. Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz.Olsun kız en heyecanlı bekleyiş
Boşver canım bak ne güzel herşeyini yapmışsın bu süreçte sana kimin ne olduğunu göstermiş..İnsanda heyecan heves mi bırakıyorlar, en mutlu olmamız gereken zamanlarda bütün enerjimizi alıp götürüyorlar, güzel hatırlamamız gereken anıları, üzülerek hatırlıyoruz. Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz.
Ne bugünü, ne de, dalga geçer gibi, tek başına daha iyi yaparsın, kafan rahat olur deyip gülenleri unutmayacağım. Derdim asla iş değil, yaptım, yapıyorum ama dalga geçilmesi çok dokundu.
En önemli şey 40 gündür şehir dışında iş dolayısıyla.
Tut kulagindan getir artik senin basin bagli de ama da nikah yok demiEn önemli şey 40 gündür şehir dışında iş dolayısıyla.
Özledim keratayı.
Nikah perşembe günü, ben de nikah günü görücem adamı bir buçuk ay sonra ilk kez.T
Tut kulagindan getir artik senin basin bagli de ama da nikah yok demi
Haha surekli tozlaniyor demi oturmadigin halde gecen 5 dk ugradim kadife koltuklar bi tozlanmis o dugmeli yerlerin arasi falan nasil temizlenecek tek tek artik oturana kadar temizlik yok dedim kaptyim geldim.Miss Bride canımm senin adına ben de heyecanlandım, mutlu oldum bütün olumsuzlukları boşver elbet unutmayacaksın ama şimdilik düşünme sadece mutluluğa odaklan şimdiden hayırlı olsunn
Kızlar benim evimde her şey tamam bayramdan sonra milyonuncu kez temizlik yapıp kapatcam inşallah evi
Canım benim sağol, ya öyle oluyo dimi, her seferinde temizleyip çıkıyorum, iki gün sonra gidiyorum yine temizliyorum, psikopatlaştım iyice.Miss Bride canımm senin adına ben de heyecanlandım, mutlu oldum bütün olumsuzlukları boşver elbet unutmayacaksın ama şimdilik düşünme sadece mutluluğa odaklan şimdiden hayırlı olsunn
Kızlar benim evimde her şey tamam bayramdan sonra milyonuncu kez temizlik yapıp kapatcam inşallah evi
Haha surekli tozlaniyor demi oturmadigin halde gecen 5 dk ugradim kadife koltuklar bi tozlanmis o dugmeli yerlerin arasi falan nasil temizlenecek tek tek artik oturana kadar temizlik yok dedim kaptyim geldim.
Daha yaşamadığım evin her yerinden saçım çıkıyor öyle diyim sizeCanım benim sağol, ya öyle oluyo dimi, her seferinde temizleyip çıkıyorum, iki gün sonra gidiyorum yine temizliyorum, psikopatlaştım iyice.Ev bana hep kirli gibi geliyor.
İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya resmen pessss dedimGüzellik merkezine gitmeye bile vaktim kalmadı, en yakınlarım dediklerim gelip bi işin ucundan tutmadı, koca evi tek başıma kurdum. Bugün kardeşim ev yerleşeceğini biliyordu, geldi çocuğu yeni eve bana bıraktı, gitti dışarda kocasıyla iftar yaptı, hem çeyizi yerleştirip hem bi de çocuk baktım.
Maalesefİkimizin aynı zamandı düğünler yaa
Nikah akşamı misafir gelecek, kaynanam zaten temizlik delisi, illa bişey bulur, yerleştirdiğim bütün eşyalara tek tek bakar, beğenmezse tekrar kendi kafasına göre yerleştirir. Fazla fazla sabrediyorum bu duruma, tek oğlu diyorum, heveslidir diyorum, olsun iyiliğinden yapıyo diyorum ama inşallah sabrımın sonu selamet olur :)))Daha yaşamadığım evin her yerinden saçım çıkıyor öyle diyim sizebi de dediğiniz gibi toz belası bi daha temizleyelim bakalım inşallah bi sonraki temizliği evliyken yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?