Düğün 2020 Gelinleri

Arkadaşlar inanin herkez hepimiz en guzel sekilde düğünlerimizi yapalım insallah temennim duam o sanki ben size yapmayinmi diyorum ben kendim için olanını diyorum simdi saat 3 gibi hem gelinlikçi hem gelin basi yapan bi yer isim vermek dogru olmaz sanırım aradi naptınız tatih alabildinizmi diye hayir net olmadığı için almadik peki napcaksinjz dedi böyle boyle gelinligimi almaya gelcem bayramdan sonra evime geccem Allah izin verirse duzelince düğün dedim biliyomusunuz eylul ekim diyorlar dogrusunu yapmissiniz dedi ha ünlü bi uer mahalleded degile onuda neden diyorum onlarda resmi bi yazi yok diye prova makyaj yapamiyolarmis ne anladim gelmiycem dedim.Arkadasim bekleyebilen beklesjn beklesin herkez ne istiyorsa onu yapsin ben niye bekliyosunuz diye biseymi diyorum ben herkesin fikrine saygilysam sende benim yorumuma katilirsin katilmassinki ben herzaman kendim icin konuşuyorum. Saolun arkadaslar..Kendin gibi düşünen çiçek böcek kendin gibi düşünmeyen cahil Iste asil cahiliyet bu. Neyse mesgul etmiycem bunun için..

Bizimki düzgün olmayacak mı yani ? A Asibela cım söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama valla ne zaman senin bi mesajını okusam içim kararıyor. Bazı arkadaşlarım da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.. Kusura bakma da tavrın hiç hoş değil..
Katılıyorum.. uzun süredir girmemeye çalışıyorum artık burda yazanları okudukça depresyona girdim artık gerçekten.
Nişanlım sürekli kızmaya başladı olumsuz düşünüp durma beni de üzüyosun artık diye
Ekonomik şartları düşünüyorum sadece ve haziran ortasından itibaren düğün salonlarının açılacağını düşünüyorum
Artık burda moral bozmayın lütfen ben uzun süre yine girmeyeceğim
Kendinize iyi bakın kızlar insallah hayal ettiğiniz gibi olur Hersey

Kızlar biz de Eylül ekim gibi ertelemeyi düşündük ama bu virüs bitmeyecek yaz sıcaklarında etkisi azalıp eylül itibariyle artışa geçecek şuan çoğu kişinin de öngörüsü bu yönde çok araştırdım en azından ben nisan gelini olarak düğünlere serbest dedikleri anda her talimata uyup hızlıca yayılacak bu virüse aşı bulunmaz çünkü sürekli mutasyona uğruyor normal bi düğün için kafadan 2 yıl beklenir herkese bulaşmadan düzelmez ortalık tahminen böyle durumlar

Kızlar biz de Eylül ekim gibi ertelemeyi düşündük ama bu virüs bitmeyecek yaz sıcaklarında etkisi azalıp eylül itibariyle artışa geçecek şuan çoğu kişinin de öngörüsü bu yönde çok araştırdım en azından ben nisan gelini olarak düğünlere serbest dedikleri anda her talimata uyup hızlıca yayılacak bu virüse aşı bulunmaz çünkü sürekli mutasyona uğruyor normal bi düğün için kafadan 2 yıl beklenir herkese bulaşmadan düzelmez ortalık tahminen böyle durumlar
Kesinlikle sana katılıyorum bazılarımız bu maskeyle düğün olayına vs çok takılıyor ama denildiği gibi bu virüsün kesin ve net bir şekilde 2021'in ocak ayında biteceğine dair bir bilgi yok aksine en az iki sene maskeyle yaşamamız gerektiği söyleniyor ki bu söylenmese bile insanları bence %80'i maskeyi bir süre daha kullanacaktır.

Kesinlikle sana katılıyorum bazılarımız bu maskeyle düğün olayına vs çok takılıyor ama denildiği gibi bu virüsün kesin ve net bir şekilde 2021'in ocak ayında biteceğine dair bir bilgi yok aksine en az iki sene maskeyle yaşamamız gerektiği söyleniyor ki bu söylenmese bile insanları bence %80'i
maskeyi bir süre daha kullanacaktır.
Biz de açıkçası daha da fazla yayılım olup sıkıntı olmadan aradan çıkaralım ben zaten şundan da korkuyorum önlemleri esnetip düğün yapmak daha tehlikeli bulaşma oranı yüzde yüz en azından herkes önlemli olursa kayıp oranımız olmaz virüs tamamen temizlenmez wuhan da bile tekrar çıkmış yeni vakalar

Biz de açıkçası daha da fazla yayılım olup sıkıntı olmadan aradan çıkaralım ben zaten şundan da korkuyorum önlemleri esnetip düğün yapmak daha tehlikeli bulaşma oranı yüzde yüz en azından herkes önlemli olursa kayıp oranımız olmaz virüs tamamen temizlenmez wuhan da bile tekrar çıkmış yeni vakalar
Kesinlikle en kısa zamanda çözüp kurtulmak en iyisi. Kışın tekrar hortlayacağını düşünüyorum zaten aşıyı bulamazlarsa kışa şuankinden daha vahim olur halimiz zaten.

Ben hala başlamadım ağustos 7 😱

Ahaha yetiştiririz ya bi girdik mi işin içine hallolur inşallah

Neyiniz var neyiniz yok kızlar? :KK70:

Evimiz var çok şükür tadilatta bitmek üzere. Mutfak gereçlerimin çoğu tamam sadece ıvır zıvır kaldı. Beyaz eşyalar tamam başka da bir şeyim yok :KK70:Tek çekincem gelinlik bakmaya hiç çıkmadım bayramdan sonra inşallah yasaklamalar bitince çıkıcam ama korkuyorum temmuz sonu düğünüm ya bulamazsam yetişmezse falan diye.

Ya benim hiçbişeyim yoktu. İnan iki haftada birden herbişeyi hallettik. İşte avizeler kaldı halı perde kaldı sadece. Onlarıda mobılyalar geldıkten sonra halletmeyi düşünüyorum..

Neyiniz var neyiniz yok kızlar? :KK70:

Evimiz var çok şükür tadilatta bitmek üzere. Mutfak gereçlerimin çoğu tamam sadece ıvır zıvır kaldı. Beyaz eşyalar tamam başka da bir şeyim yok :KK70:Tek çekincem gelinlik bakmaya hiç çıkmadım bayramdan sonra inşallah yasaklamalar bitince çıkıcam ama korkuyorum temmuz sonu düğünüm ya bulamazsam yetişmezse falan diye.

kızlar bizim enişte, ablamın nişanlısı, ağır bir ameliyat geçirdi. hiçbir şeyi yokken durduk yere rahatsızlandı. toparlanması 3-4 ayı bulur diyor doktor. patoloji sonucu da belli değil henüz. virüsten dert yanıyorduk şimdi de bu çıktı. moralimiz çok bozuk. düğün müğün geçtik sağlığına kavuşsun inşallah. virüs olmasa da düğün olmayacakmış demek ki. her şeyde bir hayır vardır.

Canım çok geçmiş olsun bende bundan korktuğumdan virüs kalkar kalkmaz yapmak istiyorum uzattıkça bir aksilik çıkacak hiç yapamıcam diye önemli olan sağlık inşallah sağlığına biran evvel kavuşur 🙏🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar bizim enişte, ablamın nişanlısı, ağır bir ameliyat geçirdi. hiçbir şeyi yokken durduk yere rahatsızlandı. toparlanması 3-4 ayı bulur diyor doktor. patoloji sonucu da belli değil henüz. virüsten dert yanıyorduk şimdi de bu çıktı. moralimiz çok bozuk. düğün müğün geçtik sağlığına kavuşsun inşallah. virüs olmasa da düğün olmayacakmış demek ki. her şeyde bir hayır vardır.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa sürede toparlanır umarım

Cok kötü bir duygu cok iyi anlıyorum seni bende öyleyim biri sorsun istemiyorum resmen biri sorcakta moralim bozulcak die korkar hale geldim artık😞😞
Artık benim hiç umrumda değil, soranlara gülerek erteledik ya hayırlısı deyip geçiyorum, o zaman üsteleyemiyorlar. Çünkü bizim toplumumuz acıdan beslenir, ve ben hiçbirine bu fırsatı vermiyorum.

Artık benim hiç umrumda değil, soranlara gülerek erteledik ya hayırlısı deyip geçiyorum, o zaman üsteleyemiyorlar. Çünkü bizim toplumumuz acıdan beslenir, ve ben hiçbirine bu fırsatı vermiyorum.
Kesinlikle.. Senin hazırlıkların nasıl gıdıyor kuzu halledebildin mi herşeyi ?

Canım çok geçmiş olsun bende bundan korktuğumdan virüs kalkar kalkmaz yapmak istiyorum uzattıkça bir aksilik çıkacak hiç yapamıcam diye önemli olan sağlık inşallah sağlığına biran evvel kavuşur 🙏🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun
teşekkür ederim. evet tedbirli falan yapıp geçmek lazım aksiliklerin arkası kesilmiyor.

Kafalarda tek soru nasıl yetiştircez bu işleri :KK70:
Siz burda rahat rahat konuşurken, kritik yaparken zavallı Miss Bride Miss Bride nikah hazırlığı yapıyor tek başına :) Oraya koş buraya koş bittim valla, yanınıza 10 kişi almadan ev yerleştirmeyin, tek başına çok zor oluyo. :KK70:
Ve ben haftaya bugün evliyim galiba. :KK35:
Kendimi dağdan aşağı doğru yuvarlanan bir taş gibi hissediyorum, herşey akışında gidiyor. :D M merakliminnos

Back