Canim ben kendiminki icin konusuyorum farkindaysan uzerinize alinmasniz yani benim istedigim gibi olmuycak size bisey demiyorum her defasinda yukleniyosunuz kendim icin diyorum sunu bi akliniza sokun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben kendiminki icin konusuyorum farkindaysan uzerinize alinmasniz yani benim istedigim gibi olmuycak size bisey demiyorum her defasinda yukleniyosunuz kendim icin diyorum sunu bi akliniza sokun
hepimizin aynı
Ben isimleri falan unutuyorum artik gunler falan yokBenim aklım nerelerdeyse artık![]()
Canım sana olumlu dusunmelerinle mutluluklar temmuzdaki dugunuden haber bekliyoruz
Biz de 9 temmuza ayırttık salonu fazla heveslenmemeye çalışarak bekliyoruz bakalımYahu bana gunlerdir bildirim gelmiyormuş başlıkta konusulduğu halde. Bildirime tıklıyorum tıklıyorum bısey yok kızlara ne oldu dedim ki sorun varmışevet temmuza ertelendi artık 19 temmuza aldırdık biz de herşeyimizi. Sizler ne yapacaksınız kızlar
Hayırlısı olsun canımBiz de 9 temmuza ayırttık salonu fazla heveslenmemeye çalışarak bekliyoruz bakalım![]()
Kızlar hepimiz gerginiz burda bizi en iyi biz anlarız arada bazı arkadaslardan gercekci olup yorum yapanlar olucak farklı bir bakış acısı ben her ikinizede hak veriyorum tarafsızım burada bazen gercekci olmak gerekHayır bende soylemeyeyim soylemeyeyim diyorum ikidir polyannacilik oynamaya ne gerek var evet hepimiz istiyoruz olumlu düşünüyoruz ama birde mantık olaraktan bakmak lazım demi.Avmler neden açıldı diye laf edenler gidip kuyruk oluyor onun gibi sizinkide mübarek gün ya naparsan yap arkadaşım beni ilgilendirmiyor anladinmi istersen git bugun yap düğününü halayını sek banane sanki beN nisanli degilim sanki benim düğünüm yok laflara gel . Tasari bu tasari kesin birşey yok . Ilk gunden beri yok nisan soonu yok mayis sonu yok haziran sonu noldu ben.olmaz dedim taslamistiniz. Ben olmaz dedim diyemi olmuyor hepiniz oluama yapiyonuz ozaman acilirdi.ben gerçekleri soyledimmi 9 koyden.kovulana dönüyorum aynen arkadaşım hadi devam sen bundan sonra benim.yazdiklarimi okumassin olur biter ok.
Ben demiştimYok hayır hep böyleydi hiç değiştirmedim hatta virüs ilk cıktıgında biri daha demişti değiştir die yapamamıştım suan arastrdım yönetici değiştiriyormus msj atmam gerekmiş değişmesini isticem![]()
Ben eylülden haziran 2021 e erteledimselam arkadaşlar bizimde temmuzda olan düğünümüz ekim e ertelendi,bilmiyorum o zamana kadar ne olur evet eskisi gibi olmıcağı kesin ama belki şartlar iyileşir diye umut ediyorum bu şekilde erteleyen var mı ne düşünüyosunuz
Görkemli olması değil ama geriye dönüp baktığımda keşke dememek isterim,ev tutuldu eşyalar alındı falan ekime kadar geçmezse mecbur ertelicez ya da öyle böyle bi şekilde yapıcaz ayrıyeten 1 sene daha kira ödemek boş eve böyle bi lüksümüz yok maalesef çok kararsızım ikilemdeyim inşallah kısıtlamalar bittiğinde 2. dalga virüs oluşmazBen eylülden haziran 2021 e erteledim
Gerçekçi olanlara kızılıyo bu başlıkta ama olumlama yapmak da bi yere kadar
Geçen yılki düğünler gibi olma ihtimali yok maalesef. Keşke olsaydı bunu hepimiz isterdik
Ha seneye bile belki eski düğünler gibi olmucak ama napalım.
Herkesin istediği, hayalindeki düğün başka sonuçta
Kimi 50 kişi olsa yine yeter der, kimi görkem sever
Her şeyi hazır olanlar yapcak bi şekilde, dediğin gibi düğün için beklenmez bir yılGörkemli olması değil ama geriye dönüp baktığımda keşke dememek isterim,ev tutuldu eşyalar alındı falan ekime kadar geçmezse mecbur ertelicez ya da öyle böyle bi şekilde yapıcaz ayrıyeten 1 sene daha kira ödemek boş eve böyle bi lüksümüz yok maalesef çok kararsızım ikilemdeyim inşallah kısıtlamalar bittiğinde 2. dalga virüs oluşmaz
2021 de bu hastalığın etkisi kalıcağını sanmıyorum ,hepimiz için hayırlısı olsunHer şeyi hazır olanlar yapcak bi şekilde, dediğin gibi düğün için beklenmez bir yıl
Benim hazırlığım olmadığı için ertelemem kolay oldu. Ama içimde hep bi pişmanlık kalacak, keşke geçen sene 1 yıl daha bekleyelim demeseydim diye :)
Napalım baktım haziranda da düğün kuralları aynı kalcak gibi, yapcam artık hayalimdeki olmasa da..
DSÖ 5 yıl sürcek diyo, her kafadan ayrı ses çıktığı için en güzel günlerimiz mahvoldu zaten2021 de bu hastalığın etkisi kalıcağını sanmıyorum ,hepimiz için hayırlısı olsun