• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Linç ederler linç :KK53:
Okuyorum forumlarda, gruplarda da tuzu kuru olanlar öyle böyle sallamıyo bizlere
Çoğu da evlenmiş barklanmış insanlar
Aynısı onların başına gelse tulumla maskeyle meclis kapısına dayanmışlardı 😂😂

Aynısı onların başına gelse tulumla maskeyle meclis kapısına dayanmışlardı 😂😂
Ne koca deliliğimiz kalmış, ne bencilliğimiz :KK53:
hadi benim gibi hazırlığı olmayanlar neyse de, her şeyi hazır olanlara nasıl kötü konuşurlar bilmem
Kimseye bi şey diyemiyorum saldırırlar valla :rolleyes:

Ne koca deliliğimiz kalmış, ne bencilliğimiz :KK53:
hadi benim gibi hazırlığı olmayanlar neyse de, her şeyi hazır olanlara nasıl kötü konuşurlar bilmem
Kimseye bi şey diyemiyorum saldırırlar valla :rolleyes:
Onlarada konusacak malzeme ckti canim nasıl seviniyolar😂

Onlarada konusacak malzeme ckti canim nasıl seviniyolar😂
Bi kaç akrabam düğünüm olmucak diye sevinçten napcaklarını şaşırdılar
Normalde aramazlar sormazlar, şimdi her gün arayıp “ay çok üzüldük tüh tüh” falan diyolar
Sabrediyorum şimdilik :KK53:

Bugün kuaförümüzle görüştük bir dahaki normalleşme paketinde düğünlerle ilgili açıklama olacak dedi.

Kızlar pazartesi günü düğün salonu ile tarih için görüşecek birileri vardı ne oldu o arkadaş haberiniz var mı bapmışlar

Tüm günümü avize seçerek geçirdim artık avize görmekten midem bulanıyor:kusmuk:

Kızlar pazartesi günü düğün salonu ile tarih için görüşecek birileri vardı ne oldu o arkadaş haberiniz var mı bapmışlar
O benim 😊Salonla görüştüm şuan için ilk etapta açık alan düğünlerine izin verilebilir dediler. O yüzden benim salonum Haziran ayı düğünlerinin tümünü erteledi Ağustos 7'ye aldık yeni tarihî bu yıl izin verilmezse önümüzdeki yıla kalıcaksiniz diye bilgi verildi.😔

O benim 😊Salonla görüştüm şuan için ilk etapta açık alan düğünlerine izin verilebilir dediler. O yüzden benim salonum Haziran ayı düğünlerinin tümünü erteledi Ağustos 7'ye aldık yeni tarihî bu yıl izin verilmezse önümüzdeki yıla kalıcaksiniz diye bilgi verildi.😔
Yaa öyle bir ihtimal de var yani 😔😔

Merhaba kızlar telefonum bozuldu aksi gibi o yüzden çok yazamıyorum. Maalesef her konuda açıklama yapıp düğün konusunu açmıyorlar. Ancak ben onu da yoluna sokacaklarını ve yakın zamanda açıklama yapacaklarını düşünüyorum. Umarım her şey gönlümüzce olur. İçinizi ferah tutun. Ben hala olumlu düşünüyorum. İçimdeki his bunu yaptırıyor. Sizde nolur güzel düşünün güzel olsun. 🙏 Öpüyorum. Telefonum gelir gelmez daha aktif olacağım 😍

Bugün haberlerde konuşuldu hep düğün konusu
Yapılcakmış temmuzda en geç, ama eski düğünler gibi düğün istiyosanız bu seneyi unutun dediler

Bunu da arkadaşım attı tam çekememiş. Doktorlar da böyle açıklamalar yapmış :KK43:

Eklentiler

• 8E4BE29D-815A-4130-83F3-839BF60BE70F.jpeg
    8E4BE29D-815A-4130-83F3-839BF60BE70F.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 56
Her şey normal düğünler anormal
Düğünlerde gerçekten sosyal mesafeye dikkat etme imkanı yok bu bi gerçek. Oyun olayı var sonuçta o yüzden sanırım
Merakla bekliyorum neler olcak.
olumsuz düşünmek istemiyorum ama düğünler olsa da kurallar can sıkıcı olacak gibi
Saçlarım dökülmeye başladı stresten artık :KK43:

Denize girmek serbest düğün yasak 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Anlamsızlığın dibi

Back