Aslında hepimiz yazsak mağduriyeti sonuç olur belkiCimere falan yazan var mı düğünlerle alakalı karar ne olacak diye ? Yazsak mı acaba onu da bi gündeme alsalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında hepimiz yazsak mağduriyeti sonuç olur belkiCimere falan yazan var mı düğünlerle alakalı karar ne olacak diye ? Yazsak mı acaba onu da bi gündeme alsalar
Amin canım teşekkür ederimCanım çok şanslısın![]()
rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
Yaaa en kötüsü de o ama az kaldı inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzYaa nasıl sevindim senin adina anlatamamen azından sevdigin yaninda . Biz sehirler aras oldugu icin gorusemiyoruz da
Ona bakarsan iki durumda da risk, sen bu durumda kar zarar hesabı yapıcaksın, oturup bir kağıda eksileri artıları ile yazacaksın. Hangisinin avantajı fazla ise ona yöneleceksin.Çok teşekkür ederim
Annemle babamda kronik hastalıklar var yaşları da az değil. Yani korkuyorum her an korona oluruz diye
Şimdiye kadar çok dikkat ettik ama nereye kadar böyle devam eder ki.
düğün hazırlığı sırasında eve kapıp getirmekten de korkuyorum.Ne illet bi şeymiş hep içimde korku var
Düğün yapsam düğünde bulaşır mı, yapmasam seneye kadar bulaşır mı, dediğim gibi kuaföre gitmekten bile korkuyorum ben
Annemlere de açık açık diyemiyorum böyle böyle diye, içimde bu durumu yaşaya yaşaya olumsuz düşünür oldum iyice
Benim durumda böyleYaa nasıl sevindim senin adina anlatamamen azından sevdigin yaninda . Biz sehirler aras oldugu icin gorusemiyoruz da
Sınavlara nasıl izin verdiler o zaman? Bu sınavlar 300-500 kişi katılımı ile gerçekleşmiyor, yurt çapında. Ayrıca turizm sezonu açılıyor.Arkadasim iyi dusunuyonda onlara destek verilir buyuk bi ihtimalle onlar batmasin diye millet hastalansinmi baksana adamalar daha fabrikalari bile açmıyornisanlanmayanlar bi bakima sansli dedigin gibi senin benim gibi olanlar bekleyemiucek bekledikce sknti.
zaten başından beri biliyoduk boyle olcagini iyi dusunelim diye ama.belli hairandan sonra eylül ekim asi ebilmemde.seneye ulke.daha kotu bi hale gitmessekki ozamanda kriz bikere altinlari unutalim
cok yakin olmadiktan sonra kimse takmaz.. zaten tarihleri ileriye atabiliriz diyor sporcular isyanda busene tamamen iptal olsun seneye kalsin hepimiz risk altindayiz diye.. Neyse bekleyen bekler beklemeyenin yolu açık ama kurdugumiz hayaller yikilinca daha kotu umut haziranaydı hazirandada yok bayrama yol göründü..
Çok çok çok katılıyorum sana zaten hepimiz kendi içimizde belirsizliklerle savaşıyoruz burda bari birbirimize moral olalım.Ben zaten şuanki plana göre 20 gün sonra nikahımı kıyıp, evime gidip, düğünümü eşimle beraber bekleyeceğim. Ağustosta oldu oldu, olmadı nasip diyeceğim. Çünkü zaten evli ama düğün yapmamış olacağım.
Buna rağmen burada ailelerinin tutumu yüzünden maalesef bunu bile yapamayan arkadaşlarım var, ve bu yüzden ben bir nebze de olsun olumlu bakmak istiyorum, durumumuz iyiye gidiyor, çok şükür vaka sayısı azaldı, burada birbirimizi motive edeceğimize lütfen daha çok moral bozmayalım.
Bir tek mesaj koca bir günü mahvetmeye yetiyor arkadaşlar. Hassas bir konu bu. Hepiniz biliyorsunuz ki yıpratıcı bir süreç, mesele düğün yapalım, oynayalımdan ziyade hevesler, hayaller.
Elimizde şuan sadece güzel hayallerimiz var, lütfen onu da kendi kendimize yıkmayalım, ben umutluyum, İNŞALLAH HERŞEY DÜZELECEK.
Evimizi eşyalarımı tek basıma kullanıyorum mesela ben delircem .dEylülde ikinci dalga bekleniyor, olursa temmuz - ağustosta olur bu iş bence.
Güzellik merkezi haftaya açılıyormuş, daha kimse gitmeden ilk randevuyu aldım, ne olur ne olmaz, 10 gün sonra vaka arttı kapatıyoruz derlerse yine ortada kalırım. ( Artmasın tabii ki Allah korusun.)
Daha eşyası alınmayan, yüzüğü takılmayan sizlerin şansı var arkadaşlar, siz bekleyebilirsiniz ne mutlu size. Ama benim gibi, evi eşyası hazır olanlar, düzeni kurulu olanlar maalesef bekleyemeyecek ve bu şartlara rağmen evlenmek zorunda kalacak.
Bizim nasibimiz de bu şekildeymiş, yine de umutluyum, hayırlısı olsun.
Linç ederler linçKızlar merhaba yeniyim bu forumda bi duyuru için hesap açtım biz 2020 gelinleri olarak bi topluluk oluşturup sesimizi duyurmak istiyoruz twitter kullananlar özellikle #dugunumuzvarTurkıye hastag i ile mağduriyetlerini siyasi amaç gütmeden dile getirirlerse bi nebze bizi farkedip bi açıklama yapacaklarını umut ediyoruz sizde paylaşım yaparsanız daha çok insana ulaşır bu ve kısıtlamalı da olsa düğünlere izin verilmesi en azından bi açıklama yapılmasnı isteyebilirsiniz