• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Yaa nasıl sevindim senin adina anlatamam 😊 en azından sevdigin yaninda . Biz sehirler aras oldugu icin gorusemiyoruz da

instagramda takipleştiğim bi fotoğrafçı hikayeler paylaşmış az önce
Haziran itibariyle esnek bi döneme giriyoruz, salonlar açılcak. Hala fotoğrafçı tutmamış olanlar tutsun çünkü yığılma olacak demiş

Çok teşekkür ederim :KK200:
Annemle babamda kronik hastalıklar var yaşları da az değil. Yani korkuyorum her an korona oluruz diye
Şimdiye kadar çok dikkat ettik ama nereye kadar böyle devam eder ki.
düğün hazırlığı sırasında eve kapıp getirmekten de korkuyorum.Ne illet bi şeymiş hep içimde korku var
Düğün yapsam düğünde bulaşır mı, yapmasam seneye kadar bulaşır mı, dediğim gibi kuaföre gitmekten bile korkuyorum ben
Annemlere de açık açık diyemiyorum böyle böyle diye, içimde bu durumu yaşaya yaşaya olumsuz düşünür oldum iyice
Ona bakarsan iki durumda da risk, sen bu durumda kar zarar hesabı yapıcaksın, oturup bir kağıda eksileri artıları ile yazacaksın. Hangisinin avantajı fazla ise ona yöneleceksin.

Arkadasim iyi dusunuyonda onlara destek verilir buyuk bi ihtimalle onlar batmasin diye millet hastalansinmi baksana adamalar daha fabrikalari bile açmıyor 😓nisanlanmayanlar bi bakima sansli dedigin gibi senin benim gibi olanlar bekleyemiucek bekledikce sknti.😓 zaten başından beri biliyoduk boyle olcagini iyi dusunelim diye ama.belli hairandan sonra eylül ekim asi ebilmemde.seneye ulke.daha kotu bi hale gitmessekki ozamanda kriz bikere altinlari unutalim😏 cok yakin olmadiktan sonra kimse takmaz.. zaten tarihleri ileriye atabiliriz diyor sporcular isyanda busene tamamen iptal olsun seneye kalsin hepimiz risk altindayiz diye.. Neyse bekleyen bekler beklemeyenin yolu açık ama kurdugumiz hayaller yikilinca daha kotu umut haziranaydı hazirandada yok bayrama yol göründü..
Sınavlara nasıl izin verdiler o zaman? Bu sınavlar 300-500 kişi katılımı ile gerçekleşmiyor, yurt çapında. Ayrıca turizm sezonu açılıyor.
Atıyorum düğün salonu sahiplerine ne kadar destek verilebilir? 10 bin mi, 20 bin mi? Bir sene bu para onları geçindirmeye yeter mi? Kredi verseler onun geri ödemesi nasıl olacak? Para girişi yok ki. Ve zamanı da ileriye doğru belirsiz bir süreç. Ocağa kadar açmayın, sonra devam edin herşey eskisi gibi diyebilecekler mi?
Bu salgın öngörüldüğü gibi iki yıl sürse hangi düğün salonu, hangi kuaför iflas etmeden kalabilir, hangi yardımla nereye kadar gider?
Böyle güzel giderse açılmalı, hayat devam ediyor, ama vaka artarsa tabii ki açılmasın, her yer kapansın, yeter ki kimseye birşey olmasın.

Ben zaten şuanki plana göre 20 gün sonra nikahımı kıyıp, evime gidip, düğünümü eşimle beraber bekleyeceğim. Ağustosta oldu oldu, olmadı nasip diyeceğim. Çünkü zaten evli ama düğün yapmamış olacağım.

Buna rağmen burada ailelerinin tutumu yüzünden maalesef bunu bile yapamayan arkadaşlarım var, ve bu yüzden ben bir nebze de olsun olumlu bakmak istiyorum, durumumuz iyiye gidiyor, çok şükür vaka sayısı azaldı, burada birbirimizi motive edeceğimize lütfen daha çok moral bozmayalım.

Bir tek mesaj koca bir günü mahvetmeye yetiyor arkadaşlar. Hassas bir konu bu. Hepiniz biliyorsunuz ki yıpratıcı bir süreç, mesele düğün yapalım, oynayalımdan ziyade hevesler, hayaller.
Elimizde şuan sadece güzel hayallerimiz var, lütfen onu da kendi kendimize yıkmayalım, ben umutluyum, İNŞALLAH HERŞEY DÜZELECEK.

Ben zaten şuanki plana göre 20 gün sonra nikahımı kıyıp, evime gidip, düğünümü eşimle beraber bekleyeceğim. Ağustosta oldu oldu, olmadı nasip diyeceğim. Çünkü zaten evli ama düğün yapmamış olacağım.

Buna rağmen burada ailelerinin tutumu yüzünden maalesef bunu bile yapamayan arkadaşlarım var, ve bu yüzden ben bir nebze de olsun olumlu bakmak istiyorum, durumumuz iyiye gidiyor, çok şükür vaka sayısı azaldı, burada birbirimizi motive edeceğimize lütfen daha çok moral bozmayalım.

Bir tek mesaj koca bir günü mahvetmeye yetiyor arkadaşlar. Hassas bir konu bu. Hepiniz biliyorsunuz ki yıpratıcı bir süreç, mesele düğün yapalım, oynayalımdan ziyade hevesler, hayaller.
Elimizde şuan sadece güzel hayallerimiz var, lütfen onu da kendi kendimize yıkmayalım, ben umutluyum, İNŞALLAH HERŞEY DÜZELECEK.
Çok çok çok katılıyorum sana zaten hepimiz kendi içimizde belirsizliklerle savaşıyoruz burda bari birbirimize moral olalım.
Hem kendi açımızdan hem sektör açısından bakıyorum olaya, hiç birimiz bu hastalığın yayılmasını bir insanın bile ölmesini istemiyoruz ama bir yerde ekonomi de önemli böyle giderse insanlar açlıktan ölecek hazıra dağlar dayanmaz derler hazır para uçar gider çünkü bu olayın sonu ne zaman bilemiyoruz. Çok şükür şu an iyiye gidiyor o yüzden adımlar atılmalı.

Azalma devam ederse ve 2.dalga olmazsa bu yaz düğünler olur arkadaşlar kalbinizi ferah tutun. Allah ol dediğinde her şey olur duanın gücüne hepimiz inanıyoruz değil mi? O halde dua edelim umutlu olalım.düğünler, temmuz'dan itibaren daha rahat olur tabi bazı tedbirler de alınır ama olur.turizmi, berberleri vs. düşünen devletimiz düğün mekanı sahiplerini, fotoğrafçıları,gelinlikcileri vs. düşünmeyecek mi sanki. Yiyecek hariç tüm esnaflar zor durumda. Formül bulunacak. Bizleri arayıp olumsuz şeyler söyleyen vah vah şansı da yokmuş minvalinde konuşan insanlar inşallah o şansın nasıl döndüğünü görürler ayrıca onlar düğünlerimize gelmesin olumsuz enerji saçıyorlar 😊

LOST SECRET vardı bilir misiniz bilmiyorum younow'dan canlı yayında 15 temmuzdan sonra düğün salonları açılacak demiş

Eylülde ikinci dalga bekleniyor, olursa temmuz - ağustosta olur bu iş bence.
Güzellik merkezi haftaya açılıyormuş, daha kimse gitmeden ilk randevuyu aldım, ne olur ne olmaz, 10 gün sonra vaka arttı kapatıyoruz derlerse yine ortada kalırım. ( Artmasın tabii ki Allah korusun.)
Daha eşyası alınmayan, yüzüğü takılmayan sizlerin şansı var arkadaşlar, siz bekleyebilirsiniz ne mutlu size. Ama benim gibi, evi eşyası hazır olanlar, düzeni kurulu olanlar maalesef bekleyemeyecek ve bu şartlara rağmen evlenmek zorunda kalacak.
Bizim nasibimiz de bu şekildeymiş, yine de umutluyum, hayırlısı olsun.
Evimizi eşyalarımı tek basıma kullanıyorum mesela ben delircem .d

Kızlar merhaba yeniyim bu forumda bi duyuru için hesap açtım biz 2020 gelinleri olarak bi topluluk oluşturup sesimizi duyurmak istiyoruz twitter kullananlar özellikle #dugunumuzvarTurkıye hastag i ile mağduriyetlerini siyasi amaç gütmeden dile getirirlerse bi nebze bizi farkedip bi açıklama yapacaklarını umut ediyoruz sizde paylaşım yaparsanız daha çok insana ulaşır bu ve kısıtlamalı da olsa düğünlere izin verilmesi en azından bi açıklama yapılmasnı isteyebilirsiniz

Kızlar merhaba yeniyim bu forumda bi duyuru için hesap açtım biz 2020 gelinleri olarak bi topluluk oluşturup sesimizi duyurmak istiyoruz twitter kullananlar özellikle #dugunumuzvarTurkıye hastag i ile mağduriyetlerini siyasi amaç gütmeden dile getirirlerse bi nebze bizi farkedip bi açıklama yapacaklarını umut ediyoruz sizde paylaşım yaparsanız daha çok insana ulaşır bu ve kısıtlamalı da olsa düğünlere izin verilmesi en azından bi açıklama yapılmasnı isteyebilirsiniz

Linç ederler linç :KK53:
Okuyorum forumlarda, gruplarda da tuzu kuru olanlar öyle böyle sallamıyo bizlere
Çoğu da evlenmiş barklanmış insanlar

İsteyen linç etsin koca meraklısı olduk onların gözünde bize ne acelen var 1 sene bekle diyenlerin çoğu erken yaşta evlenen insanlar en azından benşm çevremde böyle herlesin eşyaları alınmış boş ev kira verenler var bizim derdimiz bu ve belirsizlik derdimiz düğün mü diyenler bi düğün yapılsa başı çekecek insanlar o yüzden biz sesimizi duyuralım ve en azından ne zaman yapılabbilecek bi bilgi verilmesini isteyelim ona gçre hazırlığımızı yapalım yada nikah yapıp gitmek isteyenler kendilerine bi yol çizsinler biz kararlı olursak eminşm sesimizi duyarlar

Back