2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cok gecmis olsun benim de 1 düşüğüm var ve hep sunu dedim herseyde vardir bi hayir. Ve herseyin bi zamani var uzulme desek de uzuleceksin seni cok iyi anliyorum ama bunu yasayan cok insan var artik bol bol dinlen sicak tut kendini Rabbim sifani versin insallah

allah razı olsun hepinizden.şuan ben yarına odaklandım ve korkuyorum ..

Benim de 5 gün önce canm sat a göre .ilişki günü de belli yumurtlama zamanı. Bilmiyorum bende tedirginim biraz. Seninki geç döllenme olabilir.
Doktorunuz herhangi birşey söyledi mi peki? Benim doktorum herhangi bir sorun olduğunda benimle paylaşmıyor, bir önceki muanede kanama alanı görmüş bana hiçbirşey söylemedi sadece ilaç verdi bende tedbir amaçlı verdiğini düşünmüştüm, bu muanemde söyledi böyle birşey olduğunu, o yüzden tedirgin oluyorum bende, bir sorun var ama söylemiyormuş gibi hissediyorum

Aslında daha küçük dedi sonra progestan yazdı düşük tehdidi mi var dedim yok dedi birşey görmem gerekti onu göremedim dedi anlamadım bende fazla uzatmadan denk istemiyor belliki. İki hafta sonra gün verdi . Bekliyorum bakım canm. Stres üzüntü yaparsın die düşünmüştür belki. Kanama geçti mi peki canm

ben de birşeyi merak ediyorum geçen hafta doktora gebelik için gittim keseyi göremedi. Cuma gününü bekliyorum tekrar gitmek için ve bana folik asit olarak folboil verdi ama hergün 1 tane değil yarım iç dedi (5mg) neden acaba ?

Arkadaşlar 7+5 haftalık oldum.. sorum olacakti sarı akinti ve hala kasik agrisi yasayan varmi ?
Ben
Ve bir de göğüs ağrısı tabii bulantım çok yok şükür ama diğer akıntı olayı beni korkutuyor, enfeksiyon belirtisi vs olabilir diye. Kasık ağrısı normalmiş bu arada.

Cunku mg yuksek ben de onu kullandim onceden suan folik asit seviyem iyi folidoce 400 mcg gectik

Banada progestan vermişti vajinadan uygulamamı istedi hala kullanıyorum. Kanama bitmiş ilacım da 2 gün sonra biticek, devam etmene gerek yok elindeki bitince bırakalım dedi. Cumartesi gitmiştim bu haftasonu cumartesi tekrar gideceğim kan falan vericem. Bide tekrar görelim dedi, çok sık muaneye çağırıyor

Çok geçmiş olsun canım. Kanamanın bitmesi iyi olmuş. Tedbir amaçlı çağırıyor dur canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…