• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım ilk çocugum erkek senin gibi ay hayırlı olsun tabiki acaba bunlar kızmı acaba 🤩
Ilk çocuğum kız ve hicbir belirti yaşamadan nerdeyse doğum yaptım, şimdi tüm belirtiler var (kusma, halsizlik, iştahsızlık vs.) Bakalım ne olacak cinsiyeti? :)

Kızlar mide bulantı, yanma, ekşimesine kendinizce nasıl çözümler buldunuz? Böyle hayat geçmez, çok zorlanıyorum, hayattan bağım kopmuş gibi.. 😓
Metpamid ve gaviscon şurup kullanıyorum.zencefil çayı yapıyorum limon ve bal koyuyorum içine.Tabi geçici çözümler bulantıyı kısmen de olsa azaltıyor

Merhaba hanımlar. Bugün başka bir Dr bulup gittim. Keseyi gördü gelişmemiş 10 gün önceki boyutta kalmış. Kürtaj yerine ilaç ile düşürme dedi yatış verdi. Yaşayan vsr mı çok ağrı olurmu çok korkuyorum 😑 5 haftalık İl kalmış öyle.
Çok geçmiş olsun canm. Benimde dusugumde 6 haftalık gorunuyirdu oysa iki ay olmuştu nerdeyse. Kese var bebek yok .kanam oldu ve sancıyla düşük yaptım. Devlete gitmiştim acile hemen kürtaj yapalım dedi. Ben istemedim 3 yada 4 saat sonra sancıyla düştü. Herşeyin hayırlısı canm. Zor günlerdi ama ins rabbim yüzünü tekrardan güldürür. Şuan bile ben tereddütlerim 5 gün geriden geliyor. Acaba yine mi öyle olacak.hep aklımda korkuyorum. Rabbim yardımcın olsun canm

Merhaba hanımlar. Bugün başka bir Dr bulup gittim. Keseyi gördü gelişmemiş 10 gün önceki boyutta kalmış. Kürtaj yerine ilaç ile düşürme dedi yatış verdi. Yaşayan vsr mı çok ağrı olurmu çok korkuyorum 😑 5 haftalık İl kalmış öyle.
Cannm küçük ya biraz sancın olur. Agri kesici de verirler. Rabbim kolaylık versin

Haftaya hafta sonu 6 saatlik bir yola gidip geleceğiz. Otobüs değil arabayla gideceğiz biraz daha konforlu ama yine de endişelendim. Sizce bir zararı olur mu?
Canm gitme bence.bir saatlik yada iki saatlik değilmiş 6 saat baya var. Doktorunla da gorusebilirsin. Bizde memlekete gidecektik hem gezme hemde birkaç malzeme gelecek. Ben gitmekten vazgeçtim.3 saatlik yol gitmek istemiyorum hadi birşey olursa felan

Merhaba arkadaşlar , bende yeni keseyi gördüm bugün , fakat bulantım felan yok , sadece gogsum hassas , doktor bugün bulantım felan yokmu diyip beni korkuttu , böyle bi durum yasayan varmı ?
Cnm hiç takılma 8 yaşında bir kızım var 2 sene önce 12 haftalık bebek kaybettim ikisindede bulantı vs olmadı kişiden kişiye değişiyor ve bu durum bir nimet

Kızlar merhaba 6+1de bebeği gördük ve kalp atışını duyduk Şükürler olsun ki, ancak benim hesaplamama göre sat a göre 5 gün eksik gözüküyor, yumurtlama dönemimde hiç ilişki olmamıştı geç döllenme olduğu için mi geride gözüküyor acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?

Eklentiler

• 28CD32A9-09F2-421C-A4A2-6CF8EEB3BDA4.jpeg
    28CD32A9-09F2-421C-A4A2-6CF8EEB3BDA4.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 53
allah razı olsun teşekkür ederim hepinize. ebe arkadaşım ilaçları al evde düşür dedi ama tecrübesiz olduğum için korktum ben.yarın sabah gidip yatış yapacam artık dualarınızı eksik etmeyin..sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza..
Allah yardımcın olsun çok üzücü bir durum geçmiş olsun 😞

allah razı olsun teşekkür ederim hepinize. ebe arkadaşım ilaçları al evde düşür dedi ama tecrübesiz olduğum için korktum ben.yarın sabah gidip yatış yapacam artık dualarınızı eksik etmeyin..sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza..
Allah yardımcın

Kızlar merhaba 6+1de bebeği gördük ve kalp atışını duyduk Şükürler olsun ki, ancak benim hesaplamama göre sat a göre 5 gün eksik gözüküyor, yumurtlama dönemimde hiç ilişki olmamıştı geç döllenme olduğu için mi geride gözüküyor acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim de 5 gün önce canm sat a göre .ilişki günü de belli yumurtlama zamanı. Bilmiyorum bende tedirginim biraz. Seninki geç döllenme olabilir.

Back