2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu arada mide bulantılarım aldı başını gidiyor ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım hamile olduğumu karnımdan biliyordum.. kesinlikle hepsi birbirinden farklıymış şuan hiçbir şey yiyemiyorum

dün iti bari ile bulantılarım başladı 5 haftalık 4 günlük.zencefilli ilaç varmış bitkisel doktora danışıp almay düşünüyorum

Kızlar mide bulantı, yanma, ekşimesine kendinizce nasıl çözümler buldunuz? Böyle hayat geçmez, çok zorlanıyorum, hayattan bağım kopmuş gibi..
Canım bana bugün dr bi ilaç yazdı hap günde iki kere al dedi istersen bi dr söyle bu durumu ben bir haftadır hic bir sey yiyemiyordum cunku

Merhaba arkadaşlar , bende yeni keseyi gördüm bugün , fakat bulantım felan yok , sadece gogsum hassas , doktor bugün bulantım felan yokmu diyip beni korkuttu , böyle bi durum yasayan varmı ?
9haftanıj ıcındeyım bıkere bıle mıdem bulanmadı canım

Merhaba arkadaşlar , bende yeni keseyi gördüm bugün , fakat bulantım felan yok , sadece gogsum hassas , doktor bugün bulantım felan yokmu diyip beni korkuttu , böyle bi durum yasayan varmı ?
Benim de yok kuzum bulantı ve kusma herkesin belirtileri bir değil takma kafana

ben de aynı durumdayım. İlk gebeliğimde hiç bir şey anlamamıştım bir kere bile bulanmamıştım şimdi ağzımın tadı kötü midem sürekli ya ağrıyo ya bulanıyo çok rahatsızım. İlk çocuğun kız mı erkek mi? benimki erkekti, belki bu kızdır ondan böyle oluyodur diyorum ama tamamen atıyorum tabi:)

Canım geçmiş olsun, her şerde bir hayır vardır.
Dünkü dr keseyi nasıl göremedi ona takildim, demek ki acil makinelerine güvenmemek gerek yanlış miyim
Inşallah kısa sürede atlatırsın, kürtaj deneyimim yok bilgi veremeyecegim ama kalbim seninle

Çok geçmiş olsun kuzum üzülme sakın hayırlısı böyleymiş
Umarım ilaçla düşürebilirsin
Bir arkadaşım ilacını alıp evde yaşadı düşüğünü
Bende 9 haftamın içerisinde öğrenmiştim kürtaj olmam gerektiğini anestezi ile kürtaj oldum
Hiç korkma kürtajdan

Haftaya hafta sonu 6 saatlik bir yola gidip geleceğiz. Otobüs değil arabayla gideceğiz biraz daha konforlu ama yine de endişelendim. Sizce bir zararı olur mu?

Canım ilk çocugum erkek senin gibi ay hayırlı olsun tabiki acaba bunlar kızmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…