• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doktorum vajinal bakmicak galiba devleten randevu aldim ama diger hafta ozele gitmeyi duşunuyom
Kuzum o zaman bilemedim bak benim değerim 1800 ken doktor hiçbir şey göremedi ben baya kötü oldum hatta geçen hafta bugündü 13 ocak. Sonra 5000 in üzerine çıkmazsa karından ultrasonla görünmez dedi bana. Cuma gününe randevu verecekti 17 ocağa ben olmuşken iyice artsın 20 si olsun dedim bugüne randevu aldım bugün gittim işte gördük çok şükür

Kuzum o zaman bilemedim bak benim değerim 1800 ken doktor hiçbir şey göremedi ben baya kötü oldum hatta geçen hafta bugündü 13 ocak. Sonra 5000 in üzerine çıkmazsa karından ultrasonla görünmez dedi bana. Cuma gününe randevu verecekti 17 ocağa ben olmuşken iyice artsın 20 si olsun dedim bugüne randevu aldım bugün gittim işte gördük çok şükür
Bende beklicem artik
Zaman gecmiyoooo🙂
Keşke saglikli olsunda gec gorunsede bisey olmaz🤗

Kızlar mide bulantı, yanma, ekşimesine kendinizce nasıl çözümler buldunuz? Böyle hayat geçmez, çok zorlanıyorum, hayattan bağım kopmuş gibi.. 😓

Arkadaşlar merhaba benimde sat 7 aralık Geçen hafta doktora gittim 15 ocak kan tahlilinde değerim 788 di ama kese gözükmüyordu.Dr alttan muayene de daha net gözükür dedi ama ben alttan muayene olmak istemedim tekrardan çarşamba gününe randevu aldım.Sizlerin kesesi gözüktümü nasıl muayene oldunuz son durumlar nedir

Merhaba arkadaşlar , bende yeni keseyi gördüm bugün , fakat bulantım felan yok , sadece gogsum hassas , doktor bugün bulantım felan yokmu diyip beni korkuttu , böyle bi durum yasayan varmı ?

Merhaba arkadaşlar , bende yeni keseyi gördüm bugün , fakat bulantım felan yok , sadece gogsum hassas , doktor bugün bulantım felan yokmu diyip beni korkuttu , böyle bi durum yasayan varmı ?
Canim endişe etme bulantilar ve belirtiler kişiden kişiye degişiyooo
Hayirli olsun keseyi gormuşsun insallah kalp atişinida diyarsin

Allah Allah saçma gerçekten. Ben eşimle gittim o da girdi yanımla sohbet bile ettiler doktorla . Her doktor farklı oluyo demek ki
Sorma canım ama ben ne yaptım?? Sağlık bakanlığını aradım öyle bir hakları yokmuş yani bundan sonra yapamazlar bana aynı şeyi yırtarım adamı 😁😁
kimbilir ne güzel bir duygudur kalp atışını duymak sağ salim bende duyabilsem keşke canım sağlıkla devam etsin çok sevindim senin adına ultrasonun dikkatimi çekti benim kesemin şekli de böyle :KK51: :KK51: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Kuzum rahmimin şekli o şekilde değil aslında ultrason da rahmin şekli tam belli olmuyor benimkinde biçin bozukluğu var tam kalp şeklinde 🥰 İnşaAllah az kaldı sende duy yakın zamandaaa😍😍
Kuzum bende az önce keseyi gördüm nasıl ağladım var ya kim bilir kalbi duysam nasıl olurum 🥰
Ama biz çook ağlak bişey olduk böyle ya :)) Çok sevindim canım
Devlet hastanesi mi canım
Evet canım devlet

Back