- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.881
Keseyi gördük kızlar çok şükür 6+2 dedi doktor tam zamanında ilerliyorum şu an 31 ine randevu aldım kalp atışı için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde duyacağız kuzummkimbilir ne güzel bir duygudur kalp atışını duymak sağ salim bende duyabilsem keşke canım sağlıkla devam etsin çok sevindim senin adına ultrasonun dikkatimi çekti benim kesemin şekli de böyle
Oyyyyşşş ne guzel insallah kalp atişinida duymak nasip olurKeseyi gördük kızlar çok şükür 6+2 dedi doktor tam zamanında ilerliyorum şu an 31 ine randevu aldım kalp atışı için ❤❤
Kuzum bende az önce keseyi gördüm nasıl ağladım var ya kim bilir kalbi duysam nasıl olurumKızlar selamm kalp atışlarımızı duyduk şükür Rabbim sizede naisp etsinn çok mutluyum Elhamdülillah. Test sonuçlarım bugün 3te çıkacakmış heyecanla bekliyorum.. Sizden de hayırlı haberlerinizi bekliyorum büşracım özellikle senden...
Gözün aydınn canmm darısıı kalpp atışlarınaaaKeseyi gördük kızlar çok şükür 6+2 dedi doktor tam zamanında ilerliyorum şu an 31 ine randevu aldım kalp atışı için ❤❤
Devlet hastanesi mi canımBu arada progesteron hariç folik asitede başladık. Gittiğim hastanede odaya eşimi almıyolar yasakmış ona biraz sinirlerim bozuldu.. ne alaka yani dimi
Benim doktorumda kanda bakmadı canım, kese göründükten sonra dış gebelik ihtimali kalkmıl oluyor. Keseyi ve bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra kanda bakılmasına gerek yok. Tebrik ederim...Merhaba arkadaşlar . Ben hamileliğimi hafta sonu öğrenmiştim. Adet düzensizliğim olduğu için geç farkettim. acile gittiğimde kan testi değil idrar testi yapıldı . Pozitif çıktı. Bugün doktora gittim keseyi gördü .kan tahlinine gerek yok dedi. Direkt vitamin folik asit falan yazıp gönderdi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı . Normal dimi kan tahlili gerekli miydi acaba kızlar . İlk hamileliğim daha çok stresliyim .
Hoş geldiniz,B BUSR4 ; yaşım 35 muhtemel doğum tarihi 08.09.2020, başlangıç kilom 73, ilk çocuğum olacak inşallah.
Merhabalar;
Aslında ocak başından beri yazdıklarınızı okuyorum. 6 ocakta kan testinde gebe olduğumu da öğrendim ama ultrasonda görmeden emin de olamadım yazamadım da. Bugün ilk kez ultrasonda gördüm. Doktor 6 hafta 6 günlük dedi. Hala gönlümce sevinemedim. Sevinmeye korkuyorum sanırım. Umarım hepimiz bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Hoşbuldum. İnanmakta zorlanıyorum galiba ondan. Zamanla her şey değişecek gibi. Amin inşallahHoş geldiniz,
Sevinememenizin sebebi henüz ilk haftalarda olmanızdır. Insan önce inanamıyor, benimseme safhaları 12.haftadan sonra düşük tehlikesi geçtikten sonra oluyor.
Sabırla beklemek en güzeli... sevincimizi yaşamamız lazım. Bir gün olumsuz birşey yaşarız ihtimali o güzel hissi yok etmemeli.
Biz şuan bir mucizeye tanıklık ediyoruz, dilerim hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.
Canım şimdi geldim eve UltrasonDa gördük kalp atışını da duyduk cok şükür her şey yolundaymış bir ay sonra tekrar gel dedibegri gittin mi doktora?
Gözünaydın canım, maşallah, sağlıkla gelsin miniklerCanım şimdi geldim eve ☺ UltrasonDa gördük kalp atışını da duyduk cok şükür her şey yolundaymış bir ay sonra tekrar gel dedi☺
Maşallah canım, hadi gözünaydın, bir sonraki kontrolde dinlersin annesiKizlar cok sukur kalp atisini gorduk dr dinletmeyim daha küçük dedi ama cok sukur saglikliyiz sonra dinlesem de olur
Kuzum çarşambaya aşağı yukarı kaç olur hcg, çünkü benimki karından ultrasonla bakıyor 5000 i geçmesini bekledik bugün 20.000 lerde gittim benOyyyyşşş ne guzel insallah kalp atişinida duymak nasip olur
Canim ben carşabm gunu randevu aldim sence kese gozukurmu
İnşallah kuzum aminnnnnnnGözün aydınn canmm darısıı kalpp atışlarınaaa
Benim en son cuma gunu degerim 313 tu ama iyi artiyor degerlerim ilki 61 ikicisi 313 cikti ozaman kadar kese gozukebilirmi acabaKuzum çarşambaya aşağı yukarı kaç olur hcg, çünkü benimki karından ultrasonla bakıyor 5000 i geçmesini bekledik bugün 20.000 lerde gittim ben
İnşallah kuzum aminnnnnnn ❤❤