• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Büyüdüyse gelişim devam ediyor demektir cnm ve bu kalp atımı da düzene girecek demek.:)
Kontrol amaclı çağırması çok güzel, gözetim altında olmak insana güven veriyor.
Evet canın doktorumdan da memnunum aslında ama öyle deyince şoktan bişey soramadım zaten ilk gittiğimde iki hafta sonra duyarız demişti yani haftaya denk geliyor. Bekliyorum sabırsızlıkla inşallah sağlıklıdır sence ultrason görüntüsü normal mi anlayabiliyor musun değerim 32161 di bunu çekildiğimde

Evet canın doktorumdan da memnunum aslında ama öyle deyince şoktan bişey soramadım zaten ilk gittiğimde iki hafta sonra duyarız demişti yani haftaya denk geliyor. Bekliyorum sabırsızlıkla inşallah sağlıklıdır sence ultrason görüntüsü normal mi anlayabiliyor musun değerim 32161 di bunu çekildiğimde
Görüntü şuan için normal, yolk sac oluşmuş, bu demek ki bebek de büyüyecek, zaten haftan daha cok kucuk, dr iki hafta sonra diyerek bunu belirtmiş, sorun görünmüyor rahat ol :)
Keyfini çıkar bol bol ;)

:KK61:
Görüntü şuan için normal, yolk sac oluşmuş, bu demek ki bebek de büyüyecek, zaten haftan daha cok kucuk, dr iki hafta sonra diyerek bunu belirtmiş, sorun görünmüyor rahat ol :)
Keyfini çıkar bol bol :KK66:
İçimi ferahlattın kuzum çok teşekkür ederim ❤❤İyiyim aslında grip olmam dışında

sızın adet gununuzde ne kadar yuksekmıs betanız
Erken döllenme oldu benim canım ovulasyon testiyle takip ediyordum yumurtlamamı son adetim 12 aralıktı, yumurtlama 22 aralıkta oldu beklenen adet günüm 10 ocaktı

kızlar merhabalar . bugün biraz yokuş yürüdüm kasık ağrılarım fazla var çok kötü kasılmalar oluyor.vajinamda ağrı var ara ara çoğalıyor .bel ağrımda mevcut.birde 2,3 gündür özellikle peçeteye gelen afedersinz sümüksü sarımsı akıntı var :/ 8 gün önce doktor bana sadece keseyi gördü 2 hafta sonra git dr demişti.cuma gitmeyi düşünüyorum acaba pazartesi gitsem kalp atışınıda duyarmıyım? 8gün önce memeleketteyken dr keseyi görmüştü bir hafta geriden geliyor gibi demişti.

Mide bulantıları beni mahvetti hiçbir sey yiyemiyorum sevdiğim şeylerden tiksiniyorum yemek görmeye bile tahammül edemiyorum 😨 Hamileliğin bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmezdim eşim bile kokuyor sanki.. Hayattan soğudum bebeğe nasıl bakcam diye düşünüyorum sanki hep böyle bulantım olucak gibi bebeğimi düşününce bile midem bulanıyor gerçekten cok kotuyum butun gun yatıyorum herseyden midem bulanıyor bu kadar zor geçiren var mı :(

Back