- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.681
Benim de son adet tarihim 18 aralık. 15 ocak 72, 17 ocak 136 çıktı. Sizin döngünüz kısaymış. Ben 31 günde bir adet oluyorum.Valla benim karışık biraz adeti 1 hafta veya 5 gün öncesinden oluyorum en son 18 aralık bat tarihi ben ilk kan testini 11 ocakta yaptım canım
Mide bulantıları beni mahvetti hiçbir sey yiyemiyorum sevdiğim şeylerden tiksiniyorum yemek görmeye bile tahammül edemiyorumHamileliğin bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmezdim eşim bile kokuyor sanki.. Hayattan soğudum bebeğe nasıl bakcam diye düşünüyorum sanki hep böyle bulantım olucak gibi bebeğimi düşününce bile midem bulanıyor gerçekten cok kotuyum butun gun yatıyorum herseyden midem bulanıyor bu kadar zor geçiren var mı
Çok güzel bı duygu o kalbi duymak insalah duymayı nasip etsin AllahBende vermicem daha
Cok heyecanliyim kese kalp icin
Kalp atışını dinletirken ultrason kağıdına desibel fotolarını çıkardı mı doktorunuz? Eğer öyleyse bir foto atarsanız biz de bakarız, yorum yürütebiliriz:)
Hamilenin halinden hamile anlıyor o kadar kotuyum ki bu gunler gecer mi gerçektenBenim her sabah kalktığımda ve gece yatarken mide bulantım oluyoryemek yedikten sonra da bi pişmanlık yaşıyorum mide bulantısından dolayı. Keşke az yeseydim keşke şunu yemeseydim gibi. Öyle ağır şeyler de yemiyorum hiç. Bazı yemek isimleri bile midemi bulandırıyor benim de Zati bi de 79 kilo ile hamilelik başladı. Ne kadar az alırsam o kadar iyi. Korkmuyor değilim çok kilo almaktan
Bir de baya yorgun oluyorum. Sanki çok iş yapmışım gibi.Sabahları da yataktan zor kalkıyorum uykudan dolayı
Sizin kalp atışları duyuldu mu? Ben değerleri anlayamadım, dr tam olarak ne dedi?
Mide bulantıları beni mahvetti hiçbir sey yiyemiyorum sevdiğim şeylerden tiksiniyorum yemek görmeye bile tahammül edemiyorumHamileliğin bu kadar zor olcagını hiç tahmin etmezdim eşim bile kokuyor sanki.. Hayattan soğudum bebeğe nasıl bakcam diye düşünüyorum sanki hep böyle bulantım olucak gibi bebeğimi düşününce bile midem bulanıyor gerçekten cok kotuyum butun gun yatıyorum herseyden midem bulanıyor bu kadar zor geçiren var mı
bende her an gözlerimi kapatsam uyuyacak moddayimBende ikigundur çok uyuyorum.acayip
Teşekkürler.Aslında döngüm benimde sizin gibiydi ama histereskopi oldum iki kere sonrası dengesizleşti. Hayırlı olsun sizinde:)
Kaç mg peki ? Ben de kullanayım o zaman canım . 200 mg lık hap almıştım.Canim lekelenme yada kanama oldugunda doktor progesteron veriyoo
Duşun kanamam yada lekelenmem yok ama bana doktorum dedi kullan bebegin sana tutunsun diye gunde iki doz aliyorum ben
Bendede baş agrisi yapiyo ama kullaniyorum
Hangi ildesiniz doktorunuz kim? Memnunsanız ve istanbuldaysanız tavsiye eder misiniz ? Ben de gideyimCanim lekelenme yada kanama oldugunda doktor progesteron veriyoo
Duşun kanamam yada lekelenmem yok ama bana doktorum dedi kullan bebegin sana tutunsun diye gunde iki doz aliyorum ben
Bendede baş agrisi yapiyo ama kullaniyorum
Canım daha çok minik bence ondan kaynaklanıyordur. Gönlünü ferah tut. İnşallah güzel haberlerini bekliyorumBeta hcg 32161 di canım ama kalbi yavaş haftaya bir daha bakalım dedi biraz tedirgin bekliyorum inşallah bir sorun yoktur sen de inşallah görürsün kuzum keseyi
Aynen canım zar zor oturuyorumsofralara bile oturamaz hale geldim kokular mahvediyor migdemi
İnşallah canım benim inşallah güzel güzel devam eder gebeliklerimizCanım daha çok minik bence ondan kaynaklanıyordur. Gönlünü ferah tut. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benimİnşallah canım benim inşallah güzel güzel devam eder gebeliklerimiz ❤
Evet kalp atışı duyuldu ki kanamam o zamanda devam ediyordu kese normal olduğundan birşey demedi sanıyorum bütün doktorlar eğer sağlıksız bir durum var ise vücudun bu şekildeki bebekleri atacağını düşünüyorlar doktor 9. Aya kadar kanama yaşayan hamileler olabiliyor biz bebeğe bakarız ki şu anda bir durum yok dediSizin kalp atışları duyuldu mu? Ben değerleri anlayamadım, dr tam olarak ne dedi?
İnşallah canım benimİnşallah canım benim❤ Benim de lekelenmelerim devam ediyor bugün üç gün oldu inşallah her şey yolundadır
Coraspini kullanma sebebiniz nedir ben de kullanıyorum fakat kanaman olursa kullanma sakın demişti doktorumEvet kalp atışı duyuldu ki kanamam o zamanda devam ediyordu kese normal olduğundan birşey demedi sanıyorum bütün doktorlar eğer sağlıksız bir durum var ise vücudun bu şekildeki bebekleri atacağını düşünüyorlar doktor 9. Aya kadar kanama yaşayan hamileler olabiliyor biz bebeğe bakarız ki şu anda bir durum yok dedi
Fakat dediğim gibi bugün pıhtı gelmesi beni bira endişelendirdi yaklaşık 2 ay önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum coraspin sebebiyle mi kanamam devam ediyor düşen şey pıhtı mıydı meraktayım ancak pazartesi randevum var o zaman gideceğim buna benzer birşey yaşayan var mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?