- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.621
Hangi ildesin canımSlm kimler hangi doktora gidiyor gidenler daha doğrusu birbirimize fikir olsun ben dr arıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ildesin canımSlm kimler hangi doktora gidiyor gidenler daha doğrusu birbirimize fikir olsun ben dr arıyorum
Kızlar keseyi gitsem görebilir miyim acaba hafif bir lekelenmem oldu. Dün beta hcg 1137 ydi. Endişeliyim çok
Sağol canm.haklisin boşuna kafaya takiyom aslındaNe demek cnm kafaya takmamaya çalış, extrem sorunlar yoksa rahat olmalıyız diye düşünüyorum:) tabi ben de başaramiyorim çoğu zaman ama dr bisey demediyse de niye boşuna üzülelim öyle değil mi :)
Bende ikigundur çok uyuyorum.acayipbende de durum aynı kafamı kaldıramıyorum sadece bugün 3 kere sızıp kalmışım halsizlikten birşey yemek istemiyorum arada canımın istediği şeylerle migdeme birşeyler giriyor onun dışında hep uyukluyorum
Aciller hemen bakıyor mu.Canım lekelenmelerde hiç bekleme hemen acile git ben öyle yapıyorum.. İçim daha rahat ediyor, keseyi görebilirsin sanırım
Aciller hemen bakıyor mu.
Ben geçenlerde zeynep kamile gittim sadece doğum acil varmış orda. Sen nerde oturuyorsunEvet kadın doğum hastahaneleri hemen bakıyor içim içimi yiyeceğine gidip rahat ediyorum
Bende de oldu.progesteron kullanınca başdonmesi. Üstelik acile gittim tansiyonum düşmüş.kullanmasam mi acaba.devam ediyor musun kullanmaya canmBemde progesteron kullaniyom gunde iki defa cok basim donuyo
Aspirin ise kan sulandiriciymiş gunde 1defa al dedi doktorum
Ben geçenlerde zeynep kamile gittim sadece doğum acil varmış orda. Sen nerde oturuyorsun
Evet kullaniyorumBende de oldu.progesteron kullanınca başdonmesi. Üstelik acile gittim tansiyonum düşmüş.kullanmasam mi acaba.devam ediyor musun kullanmaya canm
Bence canim doktorunu degistirArkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim üç gündür açık kahverengi lekelenmem var doktora gittim normal olduğunu söyledi ama ben çok endişeleniyorum . Benzer şeyler yaşayan var mı? Henüz keseyi yok betam dün 700 civarıydı .
İstanbul Bahçelievler cnmHangi ildesin canım
Canım merhaba belki küçük olduğu içindir endişe etme lütfen Benim de lekelenmem devam ediyor. Çarşamba keseyi görmeye gideceğim nasip olursaKızlar benim gibi olan var mi keseyi gördük yolk sac oluşmuş dedi ama kalp atışları yavaş dedi 5+0 dı muayene günümde
Canım iki doktorla görüştüm kahverengi lekeler kese oluşana kadar normal dediler. Başka doktora da mı görünsem ? Ben yine de endişe edip eczacı tavsiyesiyle progestan diye bir ilaç aldım mahvetti beni Ne yapsam bilemiyorumBence canim doktorunu degistir
Sana progesteron vermeleri lazim kanamanin kesilmesi icin
Tamm canm bende kullanayım o zaman.tesekkur ederimEvet kullaniyorum
Doktorum bana kullanmaya devam et dedi
Ne olur ne olmaz