• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim üç gündür açık kahverengi lekelenmem var doktora gittim normal olduğunu söyledi ama ben çok endişeleniyorum . Benzer şeyler yaşayan var mı? Henüz keseyi yok betam dün 700 civarıydı .

Arkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim üç gündür açık kahverengi lekelenmem var doktora gittim normal olduğunu söyledi ama ben çok endişeleniyorum . Benzer şeyler yaşayan var mı? Henüz keseyi yok betam dün 700 civarıydı .
Bence canim doktorunu degistir
Sana progesteron vermeleri lazim kanamanin kesilmesi icin

Bende şu kalp atışını merak ediyorum Şuan 4+3. İlk 44 ile öğrendim 118 e çıktık sonra 490. Artışlar güzel dedi doktorumuz haftaya cuma gel dedi keseyi görürüz dedi. Ama kalp atışını duyamam dimi? Duyabilirmiyim ay kayıplat olunca böyle sabırsızlanıyosun🤭🥰

Kızlar benim gibi olan var mi keseyi gördük yolk sac oluşmuş dedi ama kalp atışları yavaş dedi 5+0 dı muayene günümde
Canım merhaba belki küçük olduğu içindir endişe etme lütfen 🙏🏼 Benim de lekelenmem devam ediyor. Çarşamba keseyi görmeye gideceğim nasip olursa 🙏🏼

Bence canim doktorunu degistir
Sana progesteron vermeleri lazim kanamanin kesilmesi icin
Canım iki doktorla görüştüm kahverengi lekeler kese oluşana kadar normal dediler. Başka doktora da mı görünsem ? Ben yine de endişe edip eczacı tavsiyesiyle progestan diye bir ilaç aldım mahvetti beni Ne yapsam bilemiyorum

Back