- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.641
Beta hcg 32161 di canım ama kalbi yavaş haftaya bir daha bakalım dedi biraz tedirgin bekliyorum inşallah bir sorun yoktur sen de inşallah görürsün kuzum keseyiCanım merhaba belki küçük olduğu içindir endişe etme lütfenBenim de lekelenmem devam ediyor. Çarşamba keseyi görmeye gideceğim nasip olursa
Canim lekelenme yada kanama oldugunda doktor progesteron veriyooCanım iki doktorla görüştüm kahverengi lekeler kese oluşana kadar normal dediler. Başka doktora da mı görünsem ? Ben yine de endişe edip eczacı tavsiyesiyle progestan diye bir ilaç aldım mahvetti beni Ne yapsam bilemiyorum
Ben dün gittim 5+0 dedi 5 gun geri sadece keseyi gördük dedi. Beklememiz lazım bazı şeyleri öğrenmek için. Rabbim en iyisini bilir.Kızlar benim gibi olan var mi keseyi gördük yolk sac oluşmuş dedi ama kalp atışları yavaş dedi 5+0 dı muayene günümde
Bende gitmedim 31 ine randevu aldım acele etmiyecem kuzum görürüz inşallah Allah bizlere bağışlasınKese ve kalp atişi duymadan icim rahatlamicak
Bende acele etmicem iki hafta sonra gitmeyi duşunuyorumBende gitmedim 31 ine randevu aldım acele etmiyecem kuzum görürüz inşallah Allah bizlere bağışlasın
Benimde 644.64 çıktı canım benim iğnenin 16. Günü yaptım tahliliBende acele etmicem iki hafta sonra gitmeyi duşunuyorum
Senin beta kac cikti
İki keremi kan verdin
Valla canm banada keseden sonra 2 hafta geçmedii beklmkk zorr olyoo ama sonu çokk güzell olyorr
Sendemi catlama ignesimi kullandin ilk denemedemi tuttu?Benimde 644.64 çıktı canım benim iğnenin 16. Günü yaptım tahlili
Evet canım çatlatma iğnesi oldum ilk değil bu ikinci ayimdi tuttu benimde bı sağda bı sol da iki yumurta vardı senin değerler gayet iyi kuzum yok daha vermem kan hemşire doktora gitmeden gel tüm tahlillerini yapalım dedi o zaman veririm artıkSendemi catlama ignesimi kullandin ilk denemedemi tuttu?
Ben de ilk defa catlama ignesi kullandim 2yumurtam vardi
Senin kac tane vardi yumurta?
Benim 14 gunum beta 61 cikti 16 gun ise 313 cikti sen tekrar kan vercenmi
Bende vermicem dahaEvet canım çatlatma iğnesi oldum ilk değil bu ikinci ayimdi tuttu benimde bı sağda bı sol da iki yumurta vardı senin değerler gayet iyi kuzum yok daha vermem kan hemşire doktora gitmeden gel tüm tahlillerini yapalım dedi o zaman veririm artık
Kalp atışını dinletirken ultrason kağıdına desibel fotolarını çıkardı mı doktorunuz? Eğer öyleyse bir foto atarsanız biz de bakarız, yorum yürütebiliriz:)Beta hcg 32161 di canım ama kalbi yavaş haftaya bir daha bakalım dedi biraz tedirgin bekliyorum inşallah bir sorun yoktur sen de inşallah görürsün kuzum keseyi
Düşük de pıhtı şeklinde oluyor ama her pıhtı düşüktür demek doğru olmaz, zaten kanaman varmış, o kanamanın parçaları olabilir. Ne kadar geldi pıhtı? Belki acile gidip kontrol ettirsen iyi olurKuzular merhaba daha önce kanamam olduğunu yazmıştım geçen yaklaşık 10 gündür devam eden kanamam var çarşamba günü doktora Gittim Bebeği ve keseyi gördük kalp atışını duyduk Kese ilk başta yamuktu fakat çarşamba günü normal hale gelmişti ancak kanamam devam ediyor progestan ve coraspin Kullanıyorum yaklaşık 1 saat önce bir miktar pıhtı geldi pazartesi günü tekrar randevum var böyle bir şey duydunuz mu acaba düşük mü başına gelen var mı cevaplarsanız çok sevinirim
Kalp atışı için erken olur sanırım. Tahlillerinizi adetin kaçıncı günlerinde yaptırdınız?Bende şu kalp atışını merak ediyorum Şuan 4+3. İlk 44 ile öğrendim 118 e çıktık sonra 490. Artışlar güzel dedi doktorumuz haftaya cuma gel dedi keseyi görürüz dedi. Ama kalp atışını duyamam dimi? Duyabilirmiyim ay kayıplat olunca böyle sabırsızlanıyosun
Canım kalp atışını dinletmedi ama atayım ultrason kağıdınıKalp atışını dinletirken ultrason kağıdına desibel fotolarını çıkardı mı doktorunuz? Eğer öyleyse bir foto atarsanız biz de bakarız, yorum yürütebiliriz:)
Canım herhangi bir ölçüm yapmamış galiba doktorun kesenin ve bebegin boyutu filan da yazmıyor, kalp atışı muhtemelen diğer günlerde kendini daha çok gösterecektir, sen telaş yapma, çok şükür içinde büyümeye devam ediyor, inşallah bir sonraki kontrolünde duyarsın, bir daha ne zmn çağırdı doktorun?Canım kalp atışını dinletmedi ama atayım ultrason kağıdını
Bir hafta sonra gel dedi canım haftaya perşembe gideceğim inşallah sağlıkla devam eder biraz tedirgin oldum açıkçası gerçi dedi ki haftaya da gel sonra ayda bir görüşeceğiz çünkü 3 haftadır üst üste çağırıyor ilkinde kese minicikti bir haftada bayağı büyümüş görüntüden anladığım kadarıylaCanım herhangi bir ölçüm yapmamış galiba doktorun kesenin ve bebegin boyutu filan da yazmıyor, kalp atışı muhtemelen diğer günlerde kendini daha çok gösterecektir, sen telaş yapma, çok şükür içinde büyümeye devam ediyor, inşallah bir sonraki kontrolünde duyarsın, bir daha ne zmn çağırdı doktorun?
Büyüdüyse gelişim devam ediyor demektir cnm ve bu kalp atımı da düzene girecek demek.:)Bir hafta sonra gel dedi canım haftaya perşembe gideceğim inşallah sağlıkla devam eder biraz tedirgin oldum açıkçası gerçi dedi ki haftaya da gel sonra ayda bir görüşeceğiz çünkü 3 haftadır üst üste çağırıyor ilkinde kese minicikti bir haftada bayağı büyümüş görüntüden anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?