2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim üç gündür açık kahverengi lekelenmem var doktora gittim normal olduğunu söyledi ama ben çok endişeleniyorum . Benzer şeyler yaşayan var mı? Henüz keseyi yok betam dün 700 civarıydı .

Bence canim doktorunu degistir
Sana progesteron vermeleri lazim kanamanin kesilmesi icin

Kızlar benim gibi olan var mi keseyi gördük yolk sac oluşmuş dedi ama kalp atışları yavaş dedi 5+0 dı muayene günümde

Bende şu kalp atışını merak ediyorum Şuan 4+3. İlk 44 ile öğrendim 118 e çıktık sonra 490. Artışlar güzel dedi doktorumuz haftaya cuma gel dedi keseyi görürüz dedi. Ama kalp atışını duyamam dimi? Duyabilirmiyim ay kayıplat olunca böyle sabırsızlanıyosun

Kızlar benim gibi olan var mi keseyi gördük yolk sac oluşmuş dedi ama kalp atışları yavaş dedi 5+0 dı muayene günümde
Canım merhaba belki küçük olduğu içindir endişe etme lütfen Benim de lekelenmem devam ediyor. Çarşamba keseyi görmeye gideceğim nasip olursa

Bence canim doktorunu degistir
Sana progesteron vermeleri lazim kanamanin kesilmesi icin
Canım iki doktorla görüştüm kahverengi lekeler kese oluşana kadar normal dediler. Başka doktora da mı görünsem ? Ben yine de endişe edip eczacı tavsiyesiyle progestan diye bir ilaç aldım mahvetti beni Ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…