2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Nazar çekiyorsun demek ki oku kendine, bir de suyunu çoğalt canım idrar yolu enfeksiyonun esas olayı susuzluk. Geçen sene o kadar çok çektim ki ben, böbreklerime bile vurmuştu o yüzden diyorum suyu gerçekten çok çok çoğaltmalısın.

Canım.elimden geleni ypiyoum. Şimdi çay niyetine şu alıp durmadan içiyorum inşllah ilerlemez gecr haftaya kadar.

Arkadaşlar selam. Ben tüp bebekle gebe kalanlardanım ama sigortam karşılamadığı için bu doktorla devam edemeyeceğim... anadolu yakası önerdiğiniz bir kadın doğumcu var mıdır?

Ay amin kuzum amin inşaallah iğneye başladık clexan 4000 lik birde tahlil istedi hastane 900 tl dedi tahlillere nasıl yaptırdınız tahlillerinizi
Canımtoplam 3 test 220 lira rubella toksoplazma tuttu özelde yaptırdım bi tahlil daha vardı hatırlayamadım. Geri kalan sağlık ocağında yaptırdım. Eksik varsa yine özelde yaptiricam.

Merhaba bende ağustos mu eylül mü diye düşünürken eylül olduğu ortaya çıktı:) vaktinden önce gelmezse.Rabbim herkese sağlıkla dünyaya getirmeyi ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Bizde 1 buçuk yıldan fazladır bekliyoruz hsg filminin etkisi oldu muhtemelen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…