• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gu
Kızlar ben 4 gündür bulantı kusmadan mahvoldum.Acikinca bayilma hissi geliyor.yiyorum ama bulantı 2 katına çıkıyor.Bide geceleri gaz savcısıyla uyanıyorum.Kabizlikta başladı.Metpamid kullansammi acaba.Sizde bu problemleri yasiyor musunuz?
Günaydın canm. Çok geçmiş olsun.ne zamn başladı canm bulantılarım.benm daha başlamadı.

çok geçmiş olsun ben kızımda o kadar korkmuştum ki verem savaşa bile gittim ama baskıdan oluyor sanırım yapacak bişey olmuyor bu durumda:KK43:
Allah korusun hepimizi canım ❤️
Korkma ilk aylar vücut aşırı enerji tükettiği için böyle oluyormuş, ilk üç aydan sonra düzene girecektir.

inşallah canımm bende öyle olduğunu düşünmüştüm sonuçta bir kalp daha atmaya başlıyor vücut onada enerji harcıyor 🥰

Günaydın kızlar şimdi drdan çıktım
6+4 olmama rağmen kalp atışı duyulmadı Dr kese yolk sac var dedi
Haftaya kalp atışı için tekrar çağırdılar
Yolk sac varsa bebiş de ordadır canım, dert etme, bol bol dinlen, haftaya kalbini de duyarsın eminim🤗

IMG_20200113_175545.jpg

kızlar karından ulturason görüntüm kesem ne tarafta şimdi benim ve ben bebeği göremedim yorumlayabilirmisiniz

Merhaba kızlar. Şimdi kontrolden eve döndüm. 5+5im vajinal muayene oldum yolk oluşmuş ve bebeğimde gelişime başlamış. Siz ultrason fotoğrafımı da göstereyim. 🤗 Yalnız bir sorun var, tiroidim yüksek çıktı ve doktorum beni hemen dahiliyeye yönlendirdi. Doktor tiroid ultrasonu istedi ve ultrasonda nodülüm olduğu saptandı. Düzensiz olduğu için kötü huylu olabileceği söylendi. İlaç tedavisine başlandı. Bu ayrı bir üzüntüm tiroidimin yüksek çıkması ayrı bir üzüntüm. Kontrol altına alınmazda bebekte bir çok sıkıntıya sebebiyet verebiliyormuş. Çok çok canım sıkkın. 😞

Eklentiler

• B6AF0DC5-7282-4647-B33F-9A6AE2759B2E.jpeg
    B6AF0DC5-7282-4647-B33F-9A6AE2759B2E.jpeg
    122,4 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kızlar. Şimdi kontrolden eve döndüm. 5+5im vajinal muayene oldum yolk oluşmuş ve bebeğimde gelişime başlamış. Siz ultrason fotoğrafımı da göstereyim. 🤗 Yalnız bir sorun var, tiroidim yüksek çıktı ve doktorum beni hemen dahiliyeye yönlendirdi. Doktor tiroid ultrasonu istedi ve ultrasonda nodülüm olduğu saptandı. Düzensiz olduğu için kötü huylu olabileceği söylendi. İlaç tedavisine başlandı. Bu ayrı bir üzüntüm tiroidimin yüksek çıkması ayrı bir üzüntüm. Kontrol altına alınmazda bebekte bir çok sıkıntıya sebebiyet verebiliyormuş. Çok çok canım sıkkın. 😞
Hiç korkma dr a hemen görün kontrol altına alınsın, benim nodulum yok ama tiroid hastasiyim senelerdir.
Ilacini aldıktan sonra endişelenme, tedavi edildiği zaman basit bir hastalık.
Bebeğine maşallah 🥰

Canım benim çok geçmiş olsun ve minik kuzucuga da maşallah hep böyle sağlıkla büyüsün

Merhabalar bende 7 haftalık gebeyim 😊 2. Aşılama sonucunda olan bi gebelik bişey olucak diye çok korkuyorum. Gecen hafta biraz kanamam oldu o yüzden raporluyum suanda bol bol dinleniyorum. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊

Merhaba arkadaslar bende 6+6 haftalik hamileyim araniza katildim.. birsey sormak istiyorum sizinde hergun kasiklariniz agriyormu?

selamm kızlar :KK36: hiç bir belirti hissetmeyen yokmu yaa hiçbir şey hissetmiyorum bilmesem kendimi hamile olarak düşünmem okadr yani buda beni düşündürüyo acaba gelişmiyomu ki ben birşey hissetmiyorum acaba diyeee :olamaz::olamaz:

Kızlar şuan 6+4 den küçük olup kalp atışı duyan oldu mu ?
Canım ben duydum ama dr. Sakin heyecan yapma duymama ihtimalimiz var o zaman 1 hafta sonra tekrar bakıcaz dedi. Çok sıkıntı yapma herkesin hamileliği farklı sonuçta. Önemli olan dr un şu an herhangi bir sorun görünmüyor demesi. Çünkü bi sıkıntı varken direk insanin yüzüne söylüyorlar. Kalbini temiz tut.

Back