2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yarın sabah ilk Dr kontrolüne gideceğim çok heyecanlıyım
Kafamda deli sorular kese gözükecek mi herşey sağlıklı ilerlemiş mi
Kalp atışı duyulacak mı
İlk hamileliğim 6 haftada sonlanmıştı kalp atışı durmuştu bu sefer dr gittiğimde 6+3 olacağım bakalım neler diyecek dr

Ilk tecrubelerini dusunme yeni bi umut var icinde guzel duşun

Kızlar herkese merhaba. Hamileliğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah
cuma günü idrarda silik çıktı hemen kan verdim 16,77 çıktı. Bugün hem sabah hem akşam idrar yaptım negatif. Bugün adet günüm ama adette olmadım. Böyle olup gebe olan var mi lütfen yardım

Arkadaşlar nefes darlığı çeken var mı?

Yemek yedikten sonra, uyumaya çalışırken ve konuşurken nefes nefese kalıyorum. Sizde de böyle bir şey var mı?
Evet, botumun fermuarını çekerken bile daralıyorum. Normal bir durum çünkü vücut çok fazla enerji harcıyor, sürekli koşu halinde gibi bu da daha sık oksijen/nefes alma ihtiyacı doğuruyor.

Kızlar bende de oluyorr nefes darlığı daha bismillah dedim, kilo alıp iç organlarımız sıkışınca nolcak acaba
Ay evet bu ben. Bir kaç gündür farkettiğim bir şey ve biraz sinir bozucu
Evet, botumun fermuarını çekerken bile daralıyorum. Normal bir durum çünkü vücut çok fazla enerji harcıyor, sürekli koşu halinde gibi bu da daha sık oksijen/nefes alma ihtiyacı doğuruyor.

Neyse yalnız değilmişiz, demek ki normal Ben "hamilelik öncesi sigara kullandığım için mi oluyor acaba" diyordum.

Yalnız gerçekten de daha şimdiden böyle olursak son aylarda ne olacağız biz

Canım korkma bende ilk sabah test yapmıştım doktora gittiğimde değerim 37 çıkmıştı akşam bir daha yapıyım dedim çok çok silik çıktı iki gün sonra kan değerim 93 dü korkma bence kanama olmadığı sürece

Neyse yalnız değilmişiz, demek ki normal Ben "hamilelik öncesi sigara kullandığım için mi oluyor acaba" diyordum.

Kocaman bir karın ve yaz sıcağı ay neyse şimdiden düşünüp gerilmeyelim

Herkese selamlar kızlar. Ben de inşallah eylül 2020 de alacağım bebeğimi kucağıma. Şimdiden mide bulantılarım başladı, sizlerde durumlar nedir?

Kuzum bende kalp ameliyatı olmuştum 8 yaşımdayken doğuştan 2 delik varmış kapatılmış onun etkisi mi acaba

tamam canısı, teşekkür ederim.Şuan nasılsın Peki

Günaydın hanımlar hesaplamalar Eylül dio doğum sezryan düşündüğüm için ağustos sonunda da olabilir. O yüzden hem Eylül hem ağustos konularına bakıyorum BUSR4 NASILSIN BU ARADA GİTTİN Mİ DR?

Kızlar ben 4 gündür bulantı kusmadan mahvoldum.Acikinca bayilma hissi geliyor.yiyorum ama bulantı 2 katına çıkıyor.Bide geceleri gaz savcısıyla uyanıyorum.Kabizlikta başladı.Metpamid kullansammi acaba.Sizde bu problemleri yasiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…