• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızzlar çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz kimisi çıktığını söylüyo kimisi yanlış diyor fikrinizz varmı? Bana açıkçası saçma geliyor Allahtan gelen birşey bu takvimle alakasını bağdaştıramıyorum:silah:

Kızzlar çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz kimisi çıktığını söylüyo kimisi yanlış diyor fikrinizz varmı? Bana açıkçası saçma geliyor Allahtan gelen birşey bu takvimle alakasını bağdaştıramıyorum:silah:

Kesinlikle saçma...
İkinciyi erkek olur diye takvime bakıp yaptım...
Kızım oldu🤩😍

Kimyasalın nasıl pihtilasma ile alakası yok. 1 kalp durması 2 kimyasal ve değerler düzenli artarken bir anda sonlniyordu gebelik faktör 2 heterozigot çıktı ve buna çıkar çıkmaz şu anki hamileligimde oksapar 0.4 kullanıyorum ayrıca koraspirin ve şu an gayet sağlıklı ilerliyoruz. Her hasta öyküsü farklı arkadaşlar. Biz de burda bize en mantıklı dr. Hangisiyse onla devam ediyoruz. Bi arkadaşta folbiole yazmis çağrı gülümser folbiollu önermiş suda çözünen vitamin fazlasını zaten vücut idrarla atıyor. Hepimiz yaşayarak öğreniyoruz.
Canım kimyasal gebeliğin elbette pıhtılaşma ile ilgisi yok, boş kese, içinde embriyo bile yok, olmayan embriyonun kan akışına ihtiyacı da yok. Her hasta elbette farklı ayrıca doktora inanmak çok etkili. Ben 2 riskli gebelik uzmanı ile devam ediyorum, zaten kendim de konuya fazla uzak değilim, tıbbi literatürde kesin olarak yer almayan hiçbir şeyi önlem olarak kullanmak istemiyorum. Her iki doktorumun da görüşü bu yönde. Şükür şimdilik gayet sağlıklı devam ediyoruz. Folik asit (folbiol) ve folat konusunda diyetisyen melis gürakının instagram hesabına bakmanızı tavsiye ederim.

Allah bağışlasınn😍 banada kız diyor ama hep ilk çocuğumun erkek olmasını istemişimdir bakaalım sağlıklı olsunda nasipp
Hayırlısı inşallah
Allah gönlüne göre versin😊

bazen takvimin tuttuğu oluyor ama öyle denk geliyor bence...
Bilimselliği yok sonuçta...

iki kızım var onlar büyüdüler...
Bakalım bu sefer ki ne olacak😊

sağlıklı doğsunlarda evlat evlattır🥰

Hayırlısı inşallah
Allah gönlüne göre versin😊

bazen takvimin tuttuğu oluyor ama öyle denk geliyor bence...
Bilimselliği yok sonuçta...

iki kızım var onlar büyüdüler...
Bakalım bu sefer ki ne olacak😊

sağlıklı doğsunlarda evlat evlattır🥰
Kesinlikle katılıyorum size allah gönlünüze göre ama en başta hayırlısını versin kıza kız kardeşte şart :) bir kız kardeşim var allah yokluğunu göstermesin🥰

Çin takvimine inanmıyorum ama yumurtlama günü takibi doğru sonuç veriyor zaten bilimsel. Kuzenim hep 2 kız istiyordu bu şekilde 2 kızı var 😊 Bu yönteme göre benimki de büyük ihtimal kız

Canım kimyasal gebeliğin elbette pıhtılaşma ile ilgisi yok, boş kese, içinde embriyo bile yok, olmayan embriyonun kan akışına ihtiyacı da yok. Her hasta elbette farklı ayrıca doktora inanmak çok etkili. Ben 2 riskli gebelik uzmanı ile devam ediyorum, zaten kendim de konuya fazla uzak değilim, tıbbi literatürde kesin olarak yer almayan hiçbir şeyi önlem olarak kullanmak istemiyorum. Her iki doktorumun da görüşü bu yönde. Şükür şimdilik gayet sağlıklı devam ediyoruz. Folik asit (folbiol) ve folat konusunda diyetisyen melis gürakının instagram hesabına bakmanızı tavsiye ederim.

Canım embriyo evet yok embriyo zaten belli bir beta hcg salgilandiktan sonra oluşuyor. Hatta bu embriyo oluşan kdr döllenen yumurtayaysa zigot diyorlar. Yani embriyoyu oluşturacak her türlü şey var zigotun içinde. Direk embriyo ile başlamıyoruz biz hamilelige. Benim bir i profosor biri kadın doğum uzmanı olarak işini yapan birbirinden bağımsız iki dr.umda aynı görüşte kanda pihtilasma bebeği zigotken etkileyebilir kese oluşumda yeterli kan gelmezse kese tutmaz diyen kendileri. Hatta rahime çentik atıyorlar kanlanma olsun ki kese tutsun diye buna ne diceksiniz. Bu konuda dr lar bile çelişkili konuşurken siz kesin konuşuyorsunuz. Benim takıldıgım konu bu oldu.

Canım embriyo evet yok embriyo zaten belli bir beta hcg salgilandiktan sonra oluşuyor. Hatta bu embriyo oluşan kdr döllenen yumurtayaysa zigot diyorlar. Yani embriyoyu oluşturacak her türlü şey var zigotun içinde. Direk embriyo ile başlamıyoruz biz hamilelige. Benim bir i profosor biri kadın doğum uzmanı olarak işini yapan birbirinden bağımsız iki dr.umda aynı görüşte kanda pihtilasma bebeği zigotken etkileyebilir kese oluşumda yeterli kan gelmezse kese tutmaz diyen kendileri. Hatta rahime çentik atıyorlar kanlanma olsun ki kese tutsun diye buna ne diceksiniz. Bu konuda dr lar bile çelişkili konuşurken siz kesin konuşuyorsunuz. Benim takıldıgım konu bu oldu.

Bence bunu özelden izah edeyim 😊

Bence bunu özelden izah edeyim 😊
Canim sen anlatsanda anlatmasanda aslında şunu diyorum ben maliye okudum. Karşımdaki kişi dr. Ben dr.larin ilgilendiği konuları yüzeysel bilirim onlar benim alanımı yüzeysel bilir. Yani onların kendi içinde 2 ye bölündüğü konuda hem fikir olmamız zaten imkansız . Eğer öyle bisey olsaydı hepimiz aynı tedavileri görüyor olurduk.😉 o yüzden hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza aliriz❤ gerisinin pekte bi önemi yok.

Back