2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım dr a sor hamileler için bulantı hapı veriyorlarmış bende çok bilmiyorum ama mutlaka dr a sor

Gunaydın canım ☺ Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ki beni de listeye ekler misin dedim gormedin
Canım hayır yanlış yere yazmıyorsun telefondan giriyoru şimdi bilgisayara geçer geçmez ekleyeceğim ekran görüntüsü aldım

bu konuyu bende çok merak ediyorum hatta çin takvimi için aylarca bekledim ama bir baktım hamile kalmışım bakalım nolacak bi kızım var bi de oğlum olsun isterim açıkçası

İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Ben bu gitmemde duyarım kesin diyordum ama olmadı
Kuzum vajinal mi bakıyor karından mı
Benim gittiğim hastane vajinal bakmıyormuş
Bende dün gittiğimde en azından kese oluşmuştur diyordum ama hiçbir şey göremedik baya üzüldüm seni anlıyorum

ben aylar geçtikçe daha beter oldum canım korkutmak istemem ama inşallah sende olmaz
Ah inşallah olmaz canım ya ben kalp ameliyatlıyım zaten normalde de ara ara oluyordu hamilelikte ağırlaşırsam daha fena olur kesin diyordum, daha 5. Haftasından başlayınca gözüm korktu biraz zaten

Ah inşallah olmaz canım ya ben kalp ameliyatlıyım zaten normalde de ara ara oluyordu hamilelikte ağırlaşırsam daha fena olur kesin diyordum, daha 5. Haftasından başlayınca gözüm korktu biraz zaten
çok geçmiş olsun ben kızımda o kadar korkmuştum ki verem savaşa bile gittim ama baskıdan oluyor sanırım yapacak bişey olmuyor bu durumda

Korkma ilk aylar vücut aşırı enerji tükettiği için böyle oluyormuş, ilk üç aydan sonra düzene girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…