2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar nefes darlığı çeken var mı?

Yemek yedikten sonra, uyumaya çalışırken ve konuşurken nefes nefese kalıyorum. Sizde de böyle bir şey var mı?
AY BENDE VAR ABLAMIN GEBELİKTEN HABERİ YOK GEÇEN GÜN TELDE KONUŞUYORUM BACIM NE OLDU NEFES NEFESE KALMIŞSIN DEDİ ZOR NEFES ALIYORUM ÖYLE BÖYLE DEĞİL NEDEN OLUYORMUŞ ACABA

Arkadaşlar nefes darlığı çeken var mı?

Yemek yedikten sonra, uyumaya çalışırken ve konuşurken nefes nefese kalıyorum. Sizde de böyle bir şey var mı?
AY BENDE VAR ABLAMIN GEBELİKTEN HABERİ YOK GEÇEN GÜN TELDE KONUŞUYORUM BACIM NE OLDU NEFES NEFESE KALMIŞSIN DEDİ ZOR NEFES ALIYORUM ÖYLE BÖYLE DEĞİL NEDEN OLUYORMUŞ ACABA
Kızlar bende de oluyorr nefes darlığı daha bismillah dedim, kilo alıp iç organlarımız sıkışınca nolcak acaba

KIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM BEN KIZIMI 2013 YILINDA DÜNYAYA GETİRDİM DE UNUTTUM GALİBA ONDAN SONRADA 3 TANE KAYBIM OLDU KALPLERİ DURDU ÇOCUKLARIMIN KIZIMDA HATIRLAMIYORUM AMA KALBİ DURAN ÇOCUKLARIMDA ÇOK AFEDERSİNİZ VAJİNA AĞRISI OLUYORDU BÖYLE TUHAF AŞAĞIM AĞRIYOR AFEDERSİNİZ BUGÜNDE BAŞLADI DOKTORLAR BU DURUMUN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR SİZDEDE VARMI ACABA

canım böyle kasık ağrısı gibi zonkluyor mu bende oluyor ara ara çünkü rahim genleştiği için oluyormuş

Yaklaşık 2 saattir bendede var öyle sanki aşağı doğru bi doluluk varmış gibi. Rahim genişliyor diyorlar inşllah öyledir.

Malesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum
Canm çok geçmiş olsun. Rabbim yine kısmet eder ins. Benimde Ağustos da bebek yok kese var.kimyasal oluyor sanırım.yasadim. Ama sonra anladım ki demekki sağlıklı değilmiş.sancilar çekince insan artık kendini dusunuyor.Rabbim yardımcın olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…