• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben de dayanamayıp randevumu 1 hafta erkene aldım, yarın gidicem inşallah 🤭🤗😍 ikili test için gidiyorum ama acaba erken mi ya, 11+3 iken gitmiş oluyorum. Normalde 12+4e çağırmıştı. Sizler kaçıncı günde gittiniz/gideceksiniz?
11+1 de dr söylemedi gördü mü bilmiyorum ama şuan bir şey diyemem dedi ☺️

kızlar ben bugün gittim doktora 10+5 haftalıkmış cinsiyeti sordum bebek sağda duruyor %80 erkek dedi 12.haftada net belli olur dedi size hiç böyle bişe dedi mi doktorunuz

Çok çok geçmiş olsun tekrardan canım inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun bu sefer 🤗oksapar hakkında hiç bunu duymamıştım çok kişi de kullanıyor bir araştırayım merak ettim
Eki Görüntüle 2592639
Ben bunu buldum ama doğruluğunu tartışmak gerek..hangisine inanicaz simdi
Kuzum şöyle bişey buldum ama
Aynen cnm suan hic emin olamadim..eczacimla konusucam net bilgi verir bana..Clenax olarak paylaşılmış genelde katkılı olduğu hakkında..Eki Görüntüle 2592645
Clexane hibor ve oksapar içeriklerine bakılınca direkt yazdığını gördüm arkadaşım varmış bunlarda gerçekten açıkça yazılmış
Bütün kan sulandırıcı iğnelerde varmış kızlar kaçış yok yani ne yapalım kullanmak mecburiyetindeyiz . Benim de pek hoşuma gitmedi bu durum ama bu iğneyi ameliyatlardan sonra da herkese şak şak yapıyorlar bir de Anladığım kadarıyla ilacın etkinliğini veren ve kullanılması mecbur olunan madde domuz jelatininden yapıldığı için hepsinde olmak zorundaymış yoksa bu etkide bir ilaç yapılamıyormuş 😕
Ay valla şok oldum şimdi benim doktor oksapar da var dediydi hepsinde varmış oysa ki çok şaşkın kızgın ve üzgünüm kullanmak zorunda olduğumuz bir ilaç 😔

kızlar ben bugün gittim doktora 10+5 haftalıkmış cinsiyeti sordum bebek sağda duruyor %80 erkek dedi 12.haftada net belli olur dedi size hiç böyle bişe dedi mi doktorunuz
Hayırlı olsun Kuzum ilk defa duydum doktorum hiç birşey demedi cinsiyetle alakalı 25 şubatı bekliyorum bakalım o zaman diyecek mi 12+3 olacağım benim hesaba göre

Kızlar herkese günaydın tansiyon problemi yaşayan varmı aranızda sürekli tansiyonm düşüyor :( tuzla falanda cıkmıyor ustelık boyle dengesız bı bakıyorum dusuk 1 dk sonra yuksek .

Rahmin sağına yerleşmiş demek istedi sanırım ya da ben öyle anladım kese içi konumu da olabilir.2 hafta sonra ikili teste gidicem tekrar sorar aydınlatırım sizi kesin bilgiyse herkes doktoruna sorar kızlar :)
2 hafta sonra büyük ihtimal öğrenmiş olabiliriz cinsiyetleri randevun ne zaman

Hayırlı olsun Kuzum ilk defa duydum doktorum hiç birşey demedi cinsiyetle alakalı 25 şubatı bekliyorum bakalım o zaman diyecek mi 12+3 olacağım benim hesaba göre
İnşallah canım ama senin belli olur bence 12. Haftada:) Doktorlar anlıyor da bişe demiyorlar ben çözdüm artık bi arkadaşım da hamile 10.haftada benim gibi kesin erkek demişti doktor öyle de çıktı biraz da doktorun tecrübesiyle alakalı sanırım :) sende sor bebek ne tarafta diye doktoruna gittiğinde

Back
X