- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.181
Insallah canim mutlaka haber verirsin guzel haberlerle geliceksin insallah Rabbiminde izniyleMaşallah canm,benimde randevum var bekliyorum inşallah herşey yolundadir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim mutlaka haber verirsin guzel haberlerle geliceksin insallah Rabbiminde izniyleMaşallah canm,benimde randevum var bekliyorum inşallah herşey yolundadir
Annelik nasil bir duygu yaa giderken stres icinde gidiuosun ciktigimda guzel haberleri duyunca ayaklarim yere basmiyor ucuyom sankiayyyyy maşallllah çok sevindim ya![]()
Maşallah cnm bende birazdan gideceğim miniğimi görmeyeKizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
![]()
Çok sevindim m senin adınaMeraba cnm benimde bi ara olmuştu tv ve tele bakınca icim kötü oluyodu ilk başlarda sonra geçti allahtan![]()
Rabbimin izniule guzel haberlerle geliceksin cnm hepimiz oleyiz giderken korku stres ciktikmi rahatliyozMaşallah cnm bende birazdan gideceğim miniğimi görmeyebiraz korku endişe biraz merak inşallah herşey yolundadır
Cok sevindim canım maşallah kuzuyaKizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
![]()
Haber ver mutlaka merak ettimGünaydıınn kızlar çok heyecanlıyım inşallah bugün öğrenirim cinsiyeti saatler geçmiyor![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz canımMaşallah canm,benimde randevum var bekliyorum inşallah herşey yolundadir
Ayy maşallah ne güzel.Kizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
![]()
Uslu uslu yatıyor ponçik maşallahKizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
![]()
İnşallah cnmRabbimin izniule guzel haberlerle geliceksin cnm hepimiz oleyiz giderken korku stres ciktikmi rahatliyoz![]()
İnşallah canmHaber ver mutlaka merak ettim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım![]()
Günaydın cnm benim de kontrol bugün..heyecandan olecemGünaydıınn kızlar çok heyecanlıyım inşallah bugün öğrenirim cinsiyeti saatler geçmiyor![]()
Ay seninle ayniyiz. Masalllah nasil büyümüş ben hic boyle gormedim.benim de yarin var randevum aksam 5 te. Insalalh hersey yolundadir.Kizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
![]()
Aynen 11 marta 2 li tarama icin cagirdi ozaman el kol hareketlerinide gorursun dedi insallah gorurum hareketli oldugu gunleride Rabbiminde izniyleUslu uslu yatıyor ponçik maşallah![]()
Evt canim insallah sende boyle buyumus goruceksin Guzel Allahim nasip ederseAy seninle ayniyiz. Masalllah nasil büyümüş ben hic boyle gormedim.benim de yarin var randevum aksam 5 te. Insalalh hersey yolundadir.
Guzel haberlerinizi bekliyoruz canimGünaydın cnm benim de kontrol bugün..heyecandan olecem![]()