• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynısını bende buldum canım e bütün kan sulandırıcılarda var demek ki ne yapıcaz ?
Aynen cnm suan hic emin olamadim..eczacimla konusucam net bilgi verir bana..Clenax olarak paylaşılmış genelde katkılı olduğu hakkında..
Screenshot_20200218-172227_Chrome.webp

Aynen cnm suan hic emin olamadim..eczacimla konusucam net bilgi verir bana..Clenax olarak paylaşılmış genelde katkılı olduğu hakkında..Eki Görüntüle 2592645
Clexane hibor ve oksapar içeriklerine bakılınca direkt yazdığını gördüm arkadaşım varmış bunlarda gerçekten açıkça yazılmış

Bütün kan sulandırıcı iğnelerde varmış kızlar kaçış yok yani ne yapalım kullanmak mecburiyetindeyiz . Benim de pek hoşuma gitmedi bu durum ama bu iğneyi ameliyatlardan sonra da herkese şak şak yapıyorlar bir de Anladığım kadarıyla ilacın etkinliğini veren ve kullanılması mecbur olunan madde domuz jelatininden yapıldığı için hepsinde olmak zorundaymış yoksa bu etkide bir ilaç yapılamıyormuş 😕

Bütün kan sulandırıcı iğnelerde varmış kızlar kaçış yok yani ne yapalım kullanmak mecburiyetindeyiz . Benim de pek hoşuma gitmedi bu durum ama bu iğneyi ameliyatlardan sonra da herkese şak şak yapıyorlar bir de Anladığım kadarıyla ilacın etkinliğini veren ve kullanılması mecbur olunan madde domuz jelatininden yapıldığı için hepsinde olmak zorundaymış yoksa bu etkide bir ilaç yapılamıyormuş 😕
Yapacak bisey yok allahim affetsin 😞

Kızlar ben de dayanamayıp randevumu 1 hafta erkene aldım, yarın gidicem inşallah 🤭🤗😍 ikili test için gidiyorum ama acaba erken mi ya, 11+3 iken gitmiş oluyorum. Normalde 12+4e çağırmıştı. Sizler kaçıncı günde gittiniz/gideceksiniz?

Cinsiyet söyler mi sizce 11+3te😝😝

ben de en son ağrıdığında direndim almamaya, halbuki daha önce doktoruma sormuştum bunu.... daha şiddetlendi, 3 parolle bile geçemedi, işe gidemedim ertesi gün de devam etti falan... bu deneyimden sonra azcık başladığını hissedeyim hemen bir parola alıyorum geçiyor...
Bana çok iyi geliyor, böyle zamanlarda bitkisel içerikli ürünler kullanmak daha sağlıklı 👍

Ben de ilaç kullanmama taraftarıyım. Azaldı ama şükür. Yağdan falan alayım da hafif başlasa hemen sürerim artık 🌸 🌸

Canım bir fincan rezene çayı içebilirsin akşamları birde gazlı içecek gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış hatta akşamları yürüyüş yaparsan biraz azalır sanırım ☺
Akşam değil de okul çıkışı yürümeye çalışıyorum. Düzeni otutturabilsem her gün yürüyeceğim ama henüz otutturamadım. Gazlı içecekleri hiç sevmem canım içmiyorum ama su içsem şişiriyor:) inşallah geçer yedi sekiz aylıkken düşünemiyorum çünkü:/

Galiba normal bi durum bende de var herkeste var..vucut mekanizmasının aksam yavaşlamasından kaynakli olabilir o şişkinlik..sabah kalkınca oh ne rahatım be diyorum ama biseyler atıştırdıkça şişmeye başlıyorum..e kabizlikda eşlik edince bu duruma dedigin gibi karnim davul gibi aksam dolanıyorum evde 🙄
İlkinde böyle olmamıştı baya zorluyor, akşam misafirliğe gitmek istemiyorum. Keza kocaman görünüyor karnım:) hakikaten bağırsaklar ikinci beyin. Allah kolaylık versin hepimize:)

Ben özellikle akşamları mide bulantısı cekiyorum ve çoğunlukla çıkarıyorum :KK43:
Şişkinlik ve gaz da akşam saatleri oluyor ne yesem gaz yapıyor. Kolayını akşam en geç 5te yemekte buldum.
O da en hafif ne varsa. Ilerleyen saatlerde sadece elma tuketiyorum ve yatıyorum. Bence akşam çok yemek yemek de sindirimi zorlastiriyor.
Hele ki gebelikte bunu çok iyi anladım.
Hmmm beşten sonra yememeyi deniyim canım bakalım, aslında çok hafif yiyorum ama altı buçukta filan :/

sanada geçmiş olsun kuzum benim benim 2 tane kayıptan sonra anlaşıldı 3.de iğneye geç kalmışız 4. boş gebelikti bu 5. nasip olursa inşaallah benim diğer doktor oksapar vermişti ama bu doktorum domuz jelatini var içinde o yüzden lütfen clexan yada enox başka iğne istemiyorum dedi elimde olan oksaparları eczaneye bırakmak zorunda kaldım
Malesef hepsinde varmis

Hmmm beşten sonra yememeyi deniyim canım bakalım, aslında çok hafif yiyorum ama altı buçukta filan :/
Mesela bu akşam bir sürü sebepden geç yemek durumunda kaldım ve şuan midem karıştırıyor, sindirim geç saate kaldı çünkü:(
Erken yemeyi dene canım sen de , inşallah kısa sürede biter bu bulantılarımız 🙏🙏

Yok yaa hic cinsiyetin konusu bile acilmadi ama.bana kiz gibi geldi sanki :)

Seninle neredeyse ayniyiz 1 gun var aramizda simdilik en azindan :)) sen de gorursun insallah annesii
Bana da erkek gibi geldi canım cinsiyet belli olduğunda yazarsın bakalım hangimiz tutturmuş olacağız 😊☺️

Back
X